Reklama

Reklama

Recenze (3)

El Indio 

všechny recenze uživatele

V tomhle díle se přes postavu Lee Chana setkávají dvě detektivní série, které vznikaly součaně ve stejné době. Tahle o panu Motovi a ta o Charlie Chanovi, kde právě Lee Chan je je jeho syn, který mu ve vetšině dílů pomáha s řešením případů. Avšak případy pana Mota za Charlie Chanem dost výrazně zaostávají. A to je zřejmě také důvod toho, že série s Chanem má něco přes třicet dílů, kdežto o Motovi vzniklo filmů jen osm. Moto je sice výrazně akčnější, (když na to přijde, zmlátí tenhle chlapík na hromadu klidně i celou tlupu drsňáků) ovšem o to víc stráda co do napínavosti. Různá překvapení a dějové zvraty , o které se tvůrci snaží jsou snadno předvítalné a hlavního padoucha lze většinou určit už ve třetině filmu. Ale i tak jedná o pohodovou zábavu, která určitě nikoho neurazí. Velká škoda, že obě dvě zmiňované série jsou u nás zřejmě úplně neznámé. ()

Flego 

všechny recenze uživatele

Mr.Moto vedie kurz kriminalistiky a zároveň vyšetruje vraždu boxéra... Tretí film je na rozdiel od predchádzajúcich skôr kriminálkou. Ťažisko je v dialógoch a občasných humorných situáciach ( jeden z návštevníkov kurzu je zlodej ). Zatiaľ najslabší príbeh. ()

Reklama

liquido26 

všechny recenze uživatele

Říkal jsem si, že by bylo fajn, kdyby se na plátně spolu objevili Pan Moto a Charlie Chan v jednom případu. To se sice nestalo, ale obě série se v tomto díle protkly, neboť se ve snímku objevuje Lee, number 1 son Charlieho Chana. Příběhově je tento díl docela slabý, ale díky detektivovi-kapsářovi a synkovi Ch. Chana o zábavu nouze není. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama