Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tento televizní pořad by si každý měsíc měli pustit všichni zájemci o železnici. Současnost i historii, žhavé novinky, nejrychlejší lokomotivy, nejmodernější vlaky, špičkovou zabezpečovací techniku, ale i nostalgické akce anebo železniční modeláře – to všechno uvidí ve Světě na kolejích. Projedou se po našich nejhezčích tratích a prohlédnou si nejzajímavější nádraží. Uslyší zajímavé lidi, kteří na dráze pracují, anebo ji mají jako své hobby. Těšit se mohou i na reportáže ze zahraničí a na soutěž o hodnotné ceny. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

gogos 

všechny recenze uživatele

Pořad plný zajímavostí, slušných záběrů a tehdejších aktualit. Zabývá vším, co se železnice týče a průvodce pořadem Václav Žmolík působí nanejvýš příjemně. Jen škoda, že se více odbornými věcmi a je točen spíše pro širší veřejnost, než zapálené fanoušky dráhy. A nechápu jednu věc. Každá sebemenší kravina se může pyšnit vlastním pořadem, ale taková důlažitá věc jako železnice ne. Škoda konce pořadu v roce 2009... ()

Theker 

všechny recenze uživatele

Vždy keď narazím na ČT na nejaký "úzkoprofilový" projekt, tak sa vduchu spýtam prečo nejde obdobnou cestou aj STV... no potom vždy musím len sucho skonštatovať, že "to preto, lebo na slovensku v súčasnosti neexistuje verejnoprávna TV." ()

Reklama

Reklama