Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rodina Catesů je nadšená, že zdědila staré sídlo pomateného divadelního herce – Tylera Walkera. Přijíždí na místo a zde zjistí, že okolí je teritorium pro místní pouliční gang. Ale gang není to jediné, čeho se Catesovy obávají, když Tylerův duch je stále zde. (JasonCZ)

Videa (1)

Trailer

Recenze (3)

beso74 

všechny recenze uživatele

Lacný osemdesiatkový horor začinajúci ako ducharina s Vincenrom Pricom, hneď nato ako New Kids, následne F/X, opäť New Kids (alebo Class of 1984) aby to skončilo ako obyčajná ducharina. Typickán Cormanovská jednohubka, akou pred 30-35 rokmi pravidelne zahlcoval regály videopožičovní. ()

MightyHal 

všechny recenze uživatele

8/10- Ve svém nitru klasický duchařský horor, kterých do té doby vycházela hromada. I tak se tu ale nabízí poměrně zábavný žánrový mix, díky kterému to přeci jen není rutinní duchařská záležitost. Samozřejmě, rodinka se tu nastěhuje do domu s tragickou minulostí a záhadou, ale do toho se musí ještě potýkat s rockerským gangem kteří jim dělají ze života peklo. Díky právě potyčkám s gangem a občasnému cheesy humoru tak film spíše připomíná ujetější kousky z osmdesátek, i tak ale nikdy do nich přímo nesklouzne. Film si totiž udržuje balanc mezi tímto "ujetějším" stylem a klasickou duchařinou. Kdy tedy na konci naprosto tento balanc upustí a dá nám naprosto komickou vyvražďovací část. Úmrtí sice nejsou nějak extra górové, ale aftermath smrti tu ukázán graficky je a i krev stříká. Kdyby film neměl takovýto velice zábavný závěr, tak bych to na ty 3/5 viděl, takhle ale jsem musel zvednout, protože jsem se bavil (hlavně elektrický kill). Postavy jsou každopádně fajn a baví v tom co jsou. Záporáci jsou zase klasičtí cringe punkeři. Takže jo, není to nic extra, ale bavil jsem se příjemně a o to asi v této žánrovce jde hlavně. ()

Reklama

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Ďalšia sympatická 80ka , ktorej ale taktiež nebola prehodená výhybka zo zabehaných koľají . Rodinka sa naškatuľkuje do baráku na predmestí a to rovno do takého , v ktorom pred silne dlhou dobou poslal svoj život do nenávratna herecký podivín. Aby to nebolo také zbytočné , tak si v ňom ponechal ducha , ktorému sa rušenie nepozdáva. Rodinka je naviac okupovaná gangom ( podobnosť s LOST BOYS čiste náhodná ? ) ktorého člen si vyhliadol dcérku , tak sa to celé namixuje do nadprirodzena. Duch sa totiž pridá na stranu nájomníkov. Z tohto guláša je ale celkom vydarená (aj zabudnuteľná ) zdraviu neškodná 90-minútová chrumka. ()

Reklama

Reklama