Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Do zdánlivě opuštěné chaty v horách se uchýlí parta mladých lidí, kteří si chtějí užít chvíle svobody v divočině. Netuší, že je místo pokryté sledovacími zařízeními a technickými vychytávkami. Ve sklepě narazí parta studentů na mnoho bizarních předmětů včetně starého deníku sadistické rodiny Brucknerů. Bohužel jedna ze studentek vysloví latinské zaklínadlo. Brzy se tak prázdninový pobyt v romantické chatě promění v brutální hon sadistických zombií na své kořisti a v boj o život mladých studentů... (TV Barrandov)

(více)

Videa (25)

Trailer 1

Recenze (1 580)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Wow.. Unfuckingbelieveable Things. .Comes True! Master Piece Jako Blázen! První Hodinka.. Byla Originální, Zajímavá, Stylová, Nápaditá.. Avšak stále jsem si říkal, Za co dávají Ostatní Lidi 5 *.. Pak se přihodilo něco nečekaného.. a Masakr mohl začít! Neskutečná Jízda.. Plná Krve, Příšer.. Největší a Nejstrašnější Noční Můry Obžily! Opravdu Krása, Skvost, přímo Dokonalost a Radost se na tohle KOukat! za Perfektní konec zvyšuji i já na 5*! Paráda! Kéž by z toho byla Trilogie! ()

LihO 

všechny recenze uživatele

Hovoril som si, že určite pôjde zas o lacné klišé o umieraní v uzavretom priestore založené na lacných, dokonalo predvídateľných, lakačkách s chabým pokusom o vytvorenie napínavej atmosféry. Prvých 70 minút je robené podľa akejsi hororovej "šablóny" s pokusom okoreniť to motívom reality show, čo na mňa akosi nefungovalo... no posledných 25 minút filmu je ukážka šantenia scenáristu, otrhnutého z reťaze, ktoré sa oplatí vidieť ;) ()

Reklama

Zíza 

všechny recenze uživatele

Výborná parodie na všechna klišé, která jen v hororech můžete najít. Je sice pravda, že mě to na začátku moc nechytlo a říkala jsem si, že je to pěkná kravina, ale pak se to rozjelo, nabralo na obrátkách a nešlo dělat nic jiného, než fandit zhulenci - to byl prostě borec. Navíc konec byl vlastně dost nečekaný a vtipný a vůbec jsem byla hodně spokojená. V rámci žánru asi to nejlepší, co jsem viděla, škoda toho pomalého a nezáživného rozjezdu. ()

sniper18 

všechny recenze uživatele

Je to veľmi zaujímavý horor. Má dosť dobrý príbeh o skupinke piatich priateľov, ktorí sa rozhodnú stráviť voľno na osamotenej chate, ale po nájdení tajomnej pivnice sa začne boj o život a postupne zisťujú, že sú súčasťou niečoho väčšieho. Spracovanie je mimoriadne zaujímavé, celkové univerzum tohto filmu je skutočne dokonalé a z neho som nadšený, ale dalo sa to podať aj o niečo lepšie. Film sa originálne a inteligentne pohráva so žánrovými klišé a zahŕňa tým celú oblasť klasických vyvražďovačiek a príbuzných subžánrov, no napriek tomu na mňa celá prvá hodina pôsobí skôr len ako len kombinácia niekoľkých zásadných diel žánru s pár perfektnými prvkami, ako napríklad vysvetlenie dôvodu, prečo sa vždy americká mládež v podobných filmoch správa tak hrozne hlúpo alebo aj viaceré scény, ktoré čiastočne odkrývajú celú skutočnosť. Ale všetko sa zmení v záverečnej dvadsaťminútovke, ktorá patrí medzi to najlepšie, čo som vôbec v tomto žánri videl za dlhé roky, vyvinie sa perfektným fanúšikovským smerom a našťastie nenechá žiadne otázky, všetko sa skvelo vysvetlí a dopadne najlepšie, ako sa vôbec dalo. Čo sa týka samotných hororových prvkov, tak sa to ťažko hodnotí, o to tu až tak moc nejde, nie je tu žiadna temná atmosféra, napätie sa tiež drží len na minimálnej úrovni, ale najviac ma sklamalo, že ani krvavé scény až tak moc nezaujmú, aspoň počas prvej hodiny, je ich pár a kvôli neustálej noci nie sú moc prehľadné. Ale zase ten záver to bohato vynahradí. Herecké obsadenie je celkom slušné, ani ma moc nezaujali herci, ako postavy, obzvlášť neustály zhulenec, ktorému to ako jedinému skutočne myslí stojí za to. A aj postavy zo zákulisia sú zaujímavé. Réžia a technická stránka sú v rámci žánru nadmieru vydarené, až na tie tmavé úmrtia nemám čo vytknúť. Za tú záverečnú časť by som dal jednoznačne plný počet, celkovo musím ísť o niečo nižšie, ale aj tak som veľmi spokojný, film s takýmto originálnym a prepracovaným univerzom sa len tak nevidí. 78% ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Je to za čtyři, protože jsem se skvěle bavil, právě proto, že jsem se měl asi nejspíš bát nebo mít alespoň nerva. Plán nevyšel a celé se to tak splácalo, jako by mi rejža dal k dispozici několik filmů najednou. Některé byly pitomé a některé naprosto fantastické. Celkově tedy průměr, ale právě že to byla taková psina s tak velkým nádechem fantastična (až skoro sci-fi) a predevším na slasher velice originální nápad, který by si možná zasloužil hlubší rozbor, a přinejmenším tucet následovníků, hodnotím spíš kladně a klidně bych si takový "dobrodružství" pod starou chajdou dal ještě jednou nebo spíš znovu, ale trochu jinak, lépe. ()

Galerie (369)

Zajímavosti (27)

  • Jazyk vlčej hlavy bol vyrobený zo silikónu a bol odnímateľný. (misterz)
  • Ruka, která se sápe po člověku v čase 1:12, odkazuje na komediální horor Ruka zabiják (1999). Postavy s bílými maskami přes obličej jsou odkazem na film Oni (2008). (karlik4801)
  • Tržby ze severoamerických kin byly 42,1 milionu amerických dolarů, součet těch celosvětových pak dosáhl 70 milionů. (NIRO)

Související novinky

Hemsworth, Bridges a hotelové trápení

Hemsworth, Bridges a hotelové trápení

25.08.2017

Scenárista Drew Goddard (Monstrum, Světová válka Z) natočil Chatu v lesích a od té doby už se za kameru nedostal. Režii Marťana totiž předal Ridleymu Scottovi poté, co se rozhodl věnovat čas… (více)

Kdo natočí nového Spider-Mana?

Kdo natočí nového Spider-Mana?

03.03.2015

Studia Sony a Marvel se budou podílet na vzniku zbrusu nového Spider-Mana. Andrew Garfield se odebral za Tobeym Maguirem do pavoučího důchodu a na jeho místo nastoupí nová tvář, která ztvární buď… (více)

Best of 2012 dle popředních uživatelů ČSFD.cz

Best of 2012 dle popředních uživatelů ČSFD.cz

06.01.2013

Stejně jako v loňském roce, i letos vám přinášíme přehled nejlepších filmů uplynulého roku dle předních uživatelů ČSFD.cz. Uživatelé i filmy v jejich výběru jsou seřazeny abecedně. Nejoblíbenějším… (více)

Thor se akce neleká

Thor se akce neleká

01.07.2011

Chris Hemsworth nás jako komiksový Thor přesvědčil. Není důvod nevyhlížet urostlého sympaťáka i v jeho dalších rolích. Už má dotočený horor Cabin in the Woods (scénář Joss Whedon), remake… (více)

Reklama

Reklama