Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Do zdánlivě opuštěné chaty v horách se uchýlí parta mladých lidí, kteří si chtějí užít chvíle svobody v divočině. Netuší, že je místo pokryté sledovacími zařízeními a technickými vychytávkami. Ve sklepě narazí parta studentů na mnoho bizarních předmětů včetně starého deníku sadistické rodiny Brucknerů. Bohužel jedna ze studentek vysloví latinské zaklínadlo. Brzy se tak prázdninový pobyt v romantické chatě promění v brutální hon sadistických zombií na své kořisti a v boj o život mladých studentů... (TV Barrandov)

(více)

Videa (25)

Trailer 1

Recenze (1 580)

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Ufffffffffffff. Plnotučná žánrová haluz, ktorá sa ničoho nebojí. Finálne rozuzlenie obrovským očakávaniam nedostojí, ale za ten pocit, že sa celý film pýtate "WTF? Čo to má znamenať?!" to stojí a záver je rozhodne zábavný a masakrálny (s geniálnym cameom). Navyše to celé stále funguje ako dobrý horor, hoci sa to od "remaku Evil Dead" presunie až k totálne neočakávanému... no, to by už bol spoiler. :) ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Dobrý, dobrý, takže se zase hezky uklidníme. Nevím co to bylo, ale jak tady poznamenal jeden kolega "film mě začal bavit až ke konci" . Přesně takhle to je, první hodina mě přišla totálně o ničem, bez atmosféry, cákanec krve je vidět nanejvýš na zdi, ale záběru na uříznutou hlavu se divák nedočká. Zřejmě kvůli přístupnosti či co. Postavy krajně nesympatické a co mě mrzelo tak dokonce i Chris z Thora absolutně hroznej. Přesto jsem byl samozřejmě zvědavej co z filmu vlastně vyleze a to doslovně. Je druhý den a musím říct že mě Cabin in the Woods docela uvízl v hlavě. Nejsem si jistej jestli film neměl mít nějakej další přesah. No, zajímavé. Uvidím časem. PS: Příchod Sigourney Weaver absolutně nečekanej...... ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Četné pomrkávání na diváka je asi fajn, ale jakožto milovník hororů, a tak trochu čistých žánrů, jsem se blahem rozhodně netetelil. Humor mezi řádky prostě očekávám (VĚTŠINOU) od jiných látek, i když musím uznat, že debutující režisér Drew Goddard (pero si s ním do ruky vzal i tvůrce Avengers Joss Whedon) talent má a nadhled určitě také nepostrádá. Ospravedlňuje už notně zaprášená schémata, nejde na to zle, ale.. třeba to napodruhé vyjde o poznání lépe!! Signál pro odvážné tvůrce tu ale od dua Goddard - Whedon určitě je!! ()

JAn 

všechny recenze uživatele

Tha Cabin in the Woods představuje (r)evoluci moderního horroru, vracející se zpět k samotným kořenům. Tahle chata je doslova přeplněna neuvěřitelnými nápady, příjemnými odkazy, neopakovatelnou atmosférou a nevtíravým humorem, který jen dokresluje celkovou poetiku filmu. A co víc, všechny tyhle atributy jsou i přes všemožné alternace narativu dokonale kompaktní, zejména díky ohromnému nadhledu, jenž si Whedon s Goddardem dokázali udřžet v průběhu celé stopáže. Samotné propojení s mistrovým dílem pak funguje přímo bravurně. Máme před sebou novodobou klasiku. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Wow.. Unfuckingbelieveable Things. .Comes True! Master Piece Jako Blázen! První Hodinka.. Byla Originální, Zajímavá, Stylová, Nápaditá.. Avšak stále jsem si říkal, Za co dávají Ostatní Lidi 5 *.. Pak se přihodilo něco nečekaného.. a Masakr mohl začít! Neskutečná Jízda.. Plná Krve, Příšer.. Největší a Nejstrašnější Noční Můry Obžily! Opravdu Krása, Skvost, přímo Dokonalost a Radost se na tohle KOukat! za Perfektní konec zvyšuji i já na 5*! Paráda! Kéž by z toho byla Trilogie! ()

Galerie (369)

Zajímavosti (26)

  • Původní premiéra měla být v roce 2010, rok po dokončení natáčení, ale studio trvalo na převedení filmu do 3D, a to i navzdory námitkám režiséra Drewa Goddarda a scenáristy Josse Whedona. Nakonec plán ztroskotal a film byl uveden pouze ve 2D. (S.U.E.S.)
  • V jedné scéně můžeme vidět, jak si jeden z protagonistů čte knihu „Malý Nemo“. Je to odkaz na komiks Winsora McKaye, který už byl inspirací pro několik filmů, především pro japonsko-americkou koprodukci Malý Nemo: Dobrodružství v Dřímkově (1989). (Emo-haunter)

Související novinky

Hemsworth, Bridges a hotelové trápení

Hemsworth, Bridges a hotelové trápení

25.08.2017

Scenárista Drew Goddard (Monstrum, Světová válka Z) natočil Chatu v lesích a od té doby už se za kameru nedostal. Režii Marťana totiž předal Ridleymu Scottovi poté, co se rozhodl věnovat čas… (více)

Kdo natočí nového Spider-Mana?

Kdo natočí nového Spider-Mana?

03.03.2015

Studia Sony a Marvel se budou podílet na vzniku zbrusu nového Spider-Mana. Andrew Garfield se odebral za Tobeym Maguirem do pavoučího důchodu a na jeho místo nastoupí nová tvář, která ztvární buď… (více)

Best of 2012 dle popředních uživatelů ČSFD.cz

Best of 2012 dle popředních uživatelů ČSFD.cz

06.01.2013

Stejně jako v loňském roce, i letos vám přinášíme přehled nejlepších filmů uplynulého roku dle předních uživatelů ČSFD.cz. Uživatelé i filmy v jejich výběru jsou seřazeny abecedně. Nejoblíbenějším… (více)

Thor se akce neleká

Thor se akce neleká

01.07.2011

Chris Hemsworth nás jako komiksový Thor přesvědčil. Není důvod nevyhlížet urostlého sympaťáka i v jeho dalších rolích. Už má dotočený horor Cabin in the Woods (scénář Joss Whedon), remake… (více)

Reklama

Reklama