Reklama

Reklama

Hra na vraha

všechny plakáty
Trailer

Parta studentů slaví konec studií v odlehlém prázdninovém domě. Bujarou zábavu však razantně ukončí přítomnost sadistického psychopata, který je zatáhne do dobře promyšlené smrtící soutěže. Pravidla jsou jednoduchá - kdo chce přežít, musí zabít ty ostatní. Kamarády i páry čeká zkouška důvěry. Vztahy se začínají rozpadat, napětí roste a naděje na přežití slábne. Domů se dostane jen jeden. Kdo přežije? Někteří budou bojovat pro lásku, někteří pro přežití, ale všichni se změní. Protože hluboko uvnitř jsme všichni zabijáci... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (109)

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Hra na vraha je naprosto špičkovou ukázkou slasheru,jak by neměl součastný horor vypadat a nebo minimálně jaký už bych nerad ještě někdy viděl.Tuto splácaninu bych pustil asi jen tak každému začínajícímu filmaři,který by se chtěl pustit do natočení nějaké té vyvražďovačky,aby viděl,čemu se má vyvarovat.K tomu mě docela děsí,že tu je ostatními komentáři vychvalována zajímavá zápletka.Cože?Že to je sled klišé by se dalo ještě opomenout,ale že celé to nekrvavé vybíjení je sešroubovanou nudou,kde to skřípe i v těch nejhladších scénách,to se vážně jen tak nevidí.Hloupé chování postav,rozuměj obětí,je v hororech též obvyklá neřest,ale banda takových tupounů jako zde,to už bylo vážně moc.Dále používání nekončících a do očí bijících scénáristických berliček a v závěru pitomoučkého znovuoživování,to byli jen další zářezy v tomto hodně nepovedeném hororovém paskvilu.A tomu všemu dává korunu neuvěřitelné obsazení.Snad jsem se ještě nesetkal s filmem,kde by mi byly KOMPLET všechny postavy tak protivné,nesympatické a destruktivní pro celý film.Hra na vraha je zkrátka jedním z nejhorších slasherů za posledních x- let,je bez herců,bez atmosféry,bez napětí,bez krve a bez alespoň trochu akceptovatelné zápletky,takže vážně prostě hororová PECKA! ()

Mefistofelle 

všechny recenze uživatele

Redukce populace teenagerů trochu jinak:). Místo, aby utíkali před magorem ozbrojeným nožem, mačetou, motorovkou nebo čímkoli jiným, zvládají svojí vzájemnou likvidaci velmi dobře sami. Nápad je to velmi nosný a mělo to šanci nabídnout originální a nenudící zábavu. Jenže se to moc nepovedlo... Ta parta, o jejíž životy usiluje psychopat snažící se dokázat, že zabijákem může být každý, je úděsně nesympatická a po celou dobu mi bylo vlastně jedno kdo koho zabije a kdo to nakonec přežije. Psychologie postav je taktéž místy hodně nedomyšlená a jednotlivci se tak někdy chovají opravdu hloupě. Navíc jsem za celou dobu sledování nezaznamenala, že bych byla jen na okmažik napjatá. Je to škoda, potenciál to mělo... ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Docela jsem se na tento film těšil, protože slashery mám rád, ale opět odcházím s pocitem zklamání. Jde jen o průměrný snímek toho žánru a musím říct, že kromě několika zajímavých scén a špetky gore efektů jsem tu nenašel nic na co bych se musel podívat znovu. Světlých okamžiků je tu opravdu jen velmi málo a ani ty nebyly nic světoborného. Až do konce jsem vůbec netušil, kdo by to mohl z nich přežít, protože mé oblíbené postavy průběžně umíraly a úplné vyústění zápletky, proč si vrah vyhlédl právě tyto lidi jsem tušil skoro už od začátku,. Pokud budete pozorní, tak na to do prvních patnácti minut přijdete sami. Indicií lze nalézt hned několik. ()

hladass 

všechny recenze uživatele

Nudný slasher, předvídatelný v každé vteřině, které se lehce inspiroval Battle Royale a Saw... Bohužel špatně... Příběh je standardně pitomý, ale to bych tvůrcům zrovna u tohoto žánru nijak nevyčítal, to že jsou postavy jeden nesympatický a pitomý kretén vedle druhého už ano... Solidní porce krve, nenápadité vraždy a s minimem atmosféry... Nudil jsem se... ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Ja len viem, že von išli dvaja a vrátil sa jeden.“ Strach a hrôza, ale nie preto, že by to bolo napínavé, ale preto, aké je to zlé. Našťastie to má len 85 minút, ale už tie sa javia ako dvakrát po sebe pustený STALKER, zakopnutý režisérskou verziou PÁNA PRSTEŇOV: NÁVRATU KRÁĽA. Chápem, že pravidlá slasheru sú pravidlá slasheru, ale aj klišé sa dá sfilmovať vynikajúco (Cravenova NOČNÁ MORA V ELM STREET, Cunninghamov PIATOK TRINÁSTEHO, HALLOWEEN: H20, VRESKOT, VRESKOT 2). HRA NA VRAHA (nemýliť s filmom s Jamie Lee Curtisovou z 80. rokov 20. storočia) bohužiaľ vynikajúco spracovaná nie je. Ani omylom. Nič som o nej dopredu nevedel, takže pri úvodnej bizarnej zmienke o „choromyseľnom horolezcovi“ (!) som sa začal tešiť na to, ako ujde z blázinca a začne v horách vyvražďovať amatérskych horolezcov. Dej však zostal zaseknutý v nudnom šerom dome. Logika postáv ma otravovala už pred prvou vraždou, ako keby film nakrúcali a následne strihali nafetovaní osemnásťroční hlupáci. Postavy v jednej chvíli kričia „Musíme ísť von!“, následne sa dohodnú, že von radšej nepôjdu, aby následne IŠLI VON, jedna postava umrela, postavy sa v dome zabarikádujú, o 10 minút neskôr ZASA kričia „Musíme ísť von!“, na čo sa s ďalšími postavami dohodnú, že to nie je najrozumnejší nápad. Tak teda čo, ako, von, dnu? K tomu úplne (ale fakt že úplne) nezaujímavé postavy, neznesiteľní „herci“, nudné vražedné scény, nulová výprava, slabý vrah, scenár, ktorý by som vedel napísať asi aj ja. Fakt slabota, tých 20% je ešte veľa. ()

Galerie (107)

Reklama

Reklama