• Flipper

Slabota až to bolí. neviem čo húlili producenti, zvukári a iný pracovníci štábu, keď niečo takéto spackali. V prvom rade však musím povedať, že to bol slabý rok, čo sa týka hudobných albumov. Dokonca aj Coldplay, ktorý vyhrali pár cien majú za sebou podľa mňa najslabší album (tiež by som ich zaradil do popu a nie do rocku, vedľa metallici). To však nie je hlavný problém. Už samotné rozdelenie programu vyzeralo, akoby prvá časť bola o cenách a druhá o vystúpeniach. Tvorcovia asi spytali asi všetkych možných a nemožných umelcov, aby niečo na odovzdávaní zahrali a keď všetci povedali áno, niekedy sme po sebe videli aj tri hudobné čísla ktoré nudili. Vystupovali však poväčšine mladé hviezdy a staré vykopávky, ktoré vo fraku v ktorom ležali v hrobe, prišli zahrať na polo-playback svoje nesmrtelné evergríny. K tomu bolo až nepriemne ako sa mu niektorý pchali Mccartneymu do zadku. Niektoré spojenia pesničiek, (väčšinou hocičo + rapper naskakujúci v strede pesničky) boli nemožné a dokonca aj Thom Yorke z Radiohead, metajúci sa do bubnov dychovky, vyzeral zvláštne. Nehovorím dobre ani zle, ale zvláštne. Blink sa prišli pochváliť, že sú späť a green Day prišli ukázať nové blond prelivy a to je všetko. Ten Robert Plant a tá jeho dievčinka a slizký manažér, či čo to bolo vyhrávajúci album roka dal poriadne hnusnú bodku za nepodareným rokom.(28.2.2009)

• K.I.N.G.

VÝSLEDKY HLAVNÍCH KATEGORIÍ: Nahrávka roku: Robert Plant a Alison Krauss - Please read the letter, Album roku: Robert Plant a Alison Krauss - Raising sand, Písen' roku: Coldplay - Viva la vida, Nejlepší nový umělec: Adele.(14.2.2009)

• Terva

Těhotná zpěvačka M.I.A. tam napálila svůj party banger Paper Planes z kterého po pár rýmech hned přešla do refrénu Swagga Like Us, načež se za ní objevili všichni čtyři rapující a naparující se pávové ve složení Kanye West, Jay-Z, T.I. a Lil' Wayne a ... HELL YEAH!!(18.2.2009)

Nic převratného, ani žadná příliš zajímavá spolupráce jako u některých z předchozích ročníků, takže mě nejvíce potěšilo, když blink 182 oznámili, že jsou zpátky.(9.2.2009)

• Noviik

Souhra Paula McCartneyho a Davea Grohla se mi líbila. Přeci jen se ale něco takového nedá hodnotit bůhví jak dobře.(31.3.2009)

Tu asi len toľko: Blink 182 si back!!! Keď to Travis povedal tak som vyskočil od radosti z posteľe na plafón.(9.2.2009)

• zdeny99

Možná jsou Grammy nejprestižnější hudební událost, ale zároveň je to jedna z největších událostí nevkusu, vyumělkovanosti, populismu, kýčovosti a lacinosti. Pořád ovšem je toto udílení lépe vymyšleno než ty, na které jsme zvyklí v České republice.(28.2.2011)