Reklama

Reklama

S.S.D. - Spojení nenavázáno

  • Rusko S.S.D. (více)
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

V televizi se rozjíždí show s názvem „Pionýrský tábor“. Na základě castingů je vybráno deset účastníků, pět holek a pět kluků. Všichni společně s mladou televizní moderátorkou odjíždí do zapadlého pionýrského tábora ze sovětské éry. Podle pravidel reality show opustí každý týden jeden z účastníků tábor a vrátí se domů, vítěz soutěže, který zůstane v táboře jako poslední, dostane milion rublů. Pravidla hry se však zničehonic mění, když se spojení s televizními štáby ztratí a jeden z účastníků show je brutálně zavražděn. Když ostatní najdou vzkaz s tajemným podpisem S.S.D., pochopí, že výhrou pro vítěze nebude milion rublů, ale jeho vlastní život… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (49)

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Tu o koňské hlavě a autobuse s černými záclonkami znáte?...... Vítejte v show. Nevíte co dělat? Nebojte, to přijde samo. Zapněte si mikrofony a za půl hodiny začínáme. Sleduje vás padesát kamer. Deset účastníků má strávit několik týdnů v opuštěném pionýrském táboře. Ano pionýrském, jedná se totiž o Ruský film. CITÁT - To nebylo ve scénáři........... Po pravdě, nic nového na filmovém nebi, jen další bezduchá vyvražďovačka, tentokrát natočena na druhé straně než je Hollywood. Jediné co by se dalo pochválit je použití původní Ruské hudby - to byl klad. A zápor - Tma, stokrát omletý příběh a lehce zmatené finále. CITÁT - Věříte na démony?.......... Není to špatný počin, má to spád, dobrou hudbu, ale přišlo to pozdě. Filmový fanoušek viděl desítky podobných legend a tak tohle ničím nepřekvapí. CITÁT - Autobus vjel do tunelu a když vyjel byli všichni mrtví a měli usektnuté hlavy.......... ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Ho hó, po dlouhé dlouhé době máme v kinech poměrně široký výběr hororového žánru. Píše se květen roku 2009 a plátna okupují S.S.D., Pátek třináctého a Krvavý Valentýn. Nepamatuji, kdy naposledy byly v programu tři hororové snímky. Spojení nenavázáno je zajímavé tím, že přišlo z východu, což je věru vítaná změna. Místo do dokonalosti dovedených amerických záběrů můžeme sledovat syrovou kameru ruských tvůrců, kteří svou práci odvedli přinejmenším obstojně a alespoň mě v pár momentech vylekali. Film považuji za jakousi variaci na Strach v přímém přenosu s rychlejším spádem. Z mého pohledu celkovému hodnocení ublížila nedotažená poslední třetina snímku, ve které se podle mého názoru dalo docílit většího ataku na divákovi nervy a mozkové závity. Tudíž u mě S.S.D. padá na tři hvězdy, přesto jej lze doporučit ke shlédnutí. ()

Reklama

corpsy 

všechny recenze uživatele

Rusi sa pohrali s vizuálnou stránkou, ale na atmosféru asi pri tom zabudli. A to to na začiatku vyzeralo nádejne ( rok 1984 ). Ale samozrejme sa musíme preniesť do súčastnosti, aby sme videli umierať ľudsky zdegenerovné šťence, ktoré sa zaujímajú o účinkovanie v reality šou, pri ktorej vám netreba talent. Radšej vidieť príbeh z campu, to by bol klasický slasher. ()

TomX2 

všechny recenze uživatele

Nápad už tak otrepaný, no tu sa ho tvorcom podarilo dostatočne využiť aspoň na to aby pobavil diváka. A ja som sa pobavil požehnane dosť - scenárista si vždy niečo vycucal z prstu a tak sa film stal až nechcene vtipným. Na diváka čaká množstvo vydarených (a hlavne zábavných) vrážd, úplne prehnaných až absurdných "zvratov" (tehotné dievča, vrah súťažiaci,..) a tak nehrozí nuda. Pobavia tiež herci aj ich postavy (z ktorých sympatická nie je ani jedna) a keď už sa tých 105 minút nebudete báť, tak aspoň zabávať. No nie? :) edit (7.1.2019): Znižujem hodnotenie z troch na dva. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Netradiční ruská reality show s krvavým překvapením uvnitř. Něco takového by potřebovali i naši slavní Velcí bratři či Vyvolení. Je dobře že se k nám začínají dostávat filmy i z této části světa a já jen doufám, že se v tom bude pokračovat. Rusové mají určitě velký potenciál, ale musí ještě vychytat spousty chyb aby se dali jejich díla označit za nezapomenutelný zážitek. Nejvíc mi vadil nevyužitý potenciál příběhu, který se zastavil někde zhruba uprostřed. K dobru jim ovšem počítám, že neprozradili vrahovu totožnost moc brzy. Určitě se na tenhle polokrvavý slasher podívám někdy v budoucnu znova. ()

Galerie (96)

Zajímavosti (3)

  • V jedné scéně se zmiňuje jméno - Valeriy Todorovsky. Todorovsky je ve skutečnosti jedním z producentů filmu. (Dlee)
  • Film se po světě promítal pod dvěma názvy. První byl - С.С.Д Смерть Советским Детям (Smrt sovětským dětem), a druhý - С.С.Д.Самый Страшный День (Nejstrašidelnější den). (Dlee)

Reklama

Reklama