Reklama

Reklama

Skupinku mladých lidí napadne při posezení u ohně několik agresivních psů. Jeden z party je vážně zraněn, a proto jim nezbude nic jiného, než v lese vyhledat pomoc. Využít jako úkryt nedaleký dům, se ukáže jako špatná volba... (TV Horor Film)

Recenze (6)

ARI50 

všechny recenze uživatele

Nabízi to celkem bych řekl i hodně ale nemělo to tu správnou atmosféru pro mě což je škoda, jednoduchý domeček s minulosti. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k tomu, že stopáž činí slabou hodinku a půl, jsem se nudil překvapivě silně. Režisérovi se občas podaří vykouzlit nějakou tu atmosféru, bohužel scénář je docela tragédie a nevýrazní herci to potápí úplně. Jako nízkorozpočťák to není zcela marnej pokus, časem by se tvůrci možná byli schopni vybičovat k lepším výkonům. Po Dood Eind ale nebudu mít zrovna velkou chuť se do jejich případných dalších pokusů pouštět. ()

Reklama

KASUGI odpad!

všechny recenze uživatele

Hrozná cipovina, kterou jsem vzdal ani ne v polovině. A to konkrétně u scény, kdy jeden hňup vyleze v opuštěném domě do patra a když se dlouho neozývá, jde za ním druhý hňup a vidí, jak se první hňup celý zpocený třepe jak blbeček, tak se ten druhý hňup, taky zpocený začne třepat jak blbeček a tak se tam dva hňupi celou věčnost třepou, jak blbečci, až přijde lekačka a jeden z nich umře. Taková typická scéna ze sna, kdy vám to ve snu připadá hrozně úžasné a strašidelné a pak se probudíte a říkáte si, ježiš to byla ale pičovina. ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Typický béčkový Hounted House Horror "se vším všudy". Presne tak, ako to má Ricci rád. Kvalitné ľakačky, duchovia, tajomstvo z minulosti, strašidelný dom, čierna mágia a tak ďalej. Originalitu síce nenájdeme, ale aj otrepané horory o strašidelných domoch môžu dobre fungovať, keď sú dobre natočené a keď z nich má divák husiu kožu. Ja som ju miestami mal, takže dávam 80%. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Partiu mladých ľudí počas nočného posedenia pri ohni napadne niekoľko agresívnych psov. Nakoľko je jeden z nich ťažko zranený, pričom pri snahe o únik dôjde k havárii, neostáva im nič iné, ako v hlbokom lese vyhľadať pomoc. Využiť neďaleko sídliaci dom na úkryt však nebolo najšťastnejšou voľbou. Za múrmi starej vily sídli pradávne zlo, ktoré čaká na svoje odhalenie. Za málo peňazí (pomerne) "veľa" muziky. Nech už má tento snímok nedostatkov koľko chce, kritické hodnotenie na úrovni jednej hviezdy mi príde predsa len trošku prísne. Stačí si nájsť vhodný čas (večer), nejaký ten doplnok (sluchátka), a možno budete celkom milo prekvapený (ako ja). Rýchly spád takmer od úvodu, pričom od vstupu do starého domu je to skutočne solídne spracovaná atmosférická ducharina. Možno to nemá kvalitu Wanových "praciek", ale pocit úzkosti "Dood Eind" vyvolať vie. Keby boli určité prvky v podobe lakačiek efektívnejšie, možno by som hodnotením prekvapil. Takto solídnych - 55% ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama