ProSieben FunnyMovie - Dörte's Dancing (TV film)

Hriešne blbý tanec

Komedie

Německo, 2008, 68 min

Andi Niessner

• slatkac

Hříšně trapný film.(24.7.2011)

• Trolejbus

Das ist eine Scheißerei.(29.7.2011)

• Ronee

Jediná výhoda tohto filmu je, že je taký krátky.(24.7.2011)

• Shredder

Pre tento nekonecne trapny a slabomyselny hnus je aj hodnotenie odpad malo. Ako moze niekto natocit takyto grc je podla mna zahadou, ktoru by nevyriesil ani Stephen Hawking.(23.7.2011)

• haffen

Niektoré filmy by sa mali zakázať a ich tvorcov zavrieť na pekne dlhý čas do chládku kvôli hanobeniu svojho národa. A zvlášť Nemci sú na toto veľkí experti. Pôvodne som nechcel dať hodnotenie "odpad!", pretože by to až okato ponižovalo a urážalo filmy, ktoré si to hodnotenie svojou kvalitou skutočne zaslúžia. Film pozerateľný tak cca 5 - 10 minút (to je väčšinou časový úsek, kedy si začnete uvedomovať, na čo ste sa to do zránika dali). Potom sa dostavia žalúdočné problémy a dávenie.(23.7.2011)

• dani2880

Po deseti minutách rychle vypnout a za todle by se měli stydět urazit hříšný tanec je jak urazit Pana Prezidenta. Hnus!!!!!!!!!(23.7.2011)

• WAlienaW

fuj!(24.7.2011)

• Tominko12

Toto ani nie je možné. Komédia? Paródia? Proste nič, nič, nuda, nuda...ani príbeh, ani so sa nezasmial. Trápne, zbytočné.(25.7.2011)

• jurajP

tento film bol popudom prečo sa tu zaregistrovať, aj keď s odstupom času viem, že nestojí ani za komentár, až taká hlúposť to je...no dajme tomu... WTF??? po prvých 5 minútach som chcel vziať revolver a vystreliť ten kúsok z toho nič, čo ešte ostalo tvorcom tejto absurdnosti v hlavách... všetky kópie nahádzať na kopu a spáliť... tých zabitých 15 minút sledovania mi už žiaľ nik nevráti :-((28.11.2011)