Demonsamongus

Horor

Austrálie, 2006, 86 min

Stuart Simpson

• Campbell

Mě tohle nepotěšilo, čekal jsem trochu něco jiného. Je pravda že film je rozhodně zajímavý a má výbornej nápad, ale celekm je jen sled obrazů a pokusu o natočení "něčeho jiného". Ale totálně se mu to nedaří. Nejde ani tak o levnost snímku jako spíše o celkovou atmosféru či to že Simpson(režisér) nevěděl jak nějakou scénu uzavřít. Příšerky sice potěšily, ale je jich žalostně málo, což sice dopomohlo k lepší atmosféře, ale prostě to nepůsobilo dobře. Navíc herci byly strašní ty jejich kecy a hlavně hrdina po celou dobu s krví na ksichtě mě štval. Pro mě spíše zklamání.(24.2.2012)

Keďže film je od filmového štúdia "Troma" tak samozrejme je úplne iný ako bežný horror.Názov filmu je trocha mätúci,ale keď slovo "Demonsamongus" pekne rozoberieme a opätovne poskladáme,tak nám z toho vznikne "Demons among us"-"Démoni medzi námi".Film je zaradený do tzv."Lost Art Films",neviem z akého dôvodu.Veľmi bizarní a v niektorých momentoch aj strašidelný film.Démoni útočia a majú rohy ako diabol.Film sa odohráva v Austrálii v štáte Victoria,v malom mestečku Miranda Falls.Celý film je natočený za šera,denné svetlo absentuje.(27.12.2011)

• Tydlidáš

!!! TROMA !!! (16.1.2012)