Reklama

Reklama

Vrah ve mně

  • USA The Killer Inside Me (více)
Trailer

Kontroverzní kriminálka Vrah ve mně režiséra Michaela Winterbottoma, natočená na motivy knihy Jima Thompsona z 50. let, vypráví příběh dvojího života šerifova zástupce Lou Forda z malého texaského města. Charismatický, skromný mladík má temnou stránku – nenávist vůči ženám. Tak postupně odhalujeme, že se jedná o nebezpečného psychopatického sériového vraha. Ve filmu černějším než film noir se ukáže, že temné tajemství nemá pouze Lou... Podle režiséra jde o napínavý příběh, jenž vybízí k zamyšlení nad formami lidského násilí. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

MartinezZ

MartinezZ (hodnocení, recenze)

Fakt nemusím vidět všechno. Už po první vraždě jsem to začal přeskakovat, a po druhé jsem to rovnou vypl. Explicitní násilí na ženských si můžou autoři strčit do prdele. A Casey možná umí hrát, ale ať neotvírá držku a nechává se raději předabovat.
Jeden ze skutečně stopového množství filmů, které jsem neměl sebemenší zájem dokoukat.

Wilda Bruska

Wilda Bruska (hodnocení, recenze)

Panebože , ať, už nikde Casey Affleck nehraje. Druhej film, podruhý o ničem totálně, líp by to zahrál Matonoha:-D

Redi

Redi (hodnocení, recenze)

Co jsem od toho očekával, to jsem dostal. Paráda... že tam bude nějaká brutálnější scénka, jsem očekával, ale že to bude až tak surové?! :) Vedlejší postavy mohli být výraznější... scénář pokulhával.

mia.wise

mia.wise (hodnocení, recenze)

Lidi nevíme od koho byla písnička, jak zpívali v autě? Shame shame on you.....???

Rogue

Rogue (hodnocení, recenze)

ctela bych se zeptat lidi co neznaji knihu - ztraceli jste se v postavach a chapali jste motivaci hlavniho hrdiny? Pripadne to, co se mu v detstvi stalo? dik

Redi

Redi (hodnocení, recenze)

A jo tak...já tvůj předchozí post špatně pochopil. :)

masw

masw (hodnocení, recenze)

junior1099: Tak ja pevne verim, ze do kin pujde, ale u Wrestlera ktery byl promitan ve Varech myslim loni trvalo dlouho, nez vysel na DVD.

Redi

Redi (hodnocení, recenze)

masw: To jako proč? Že už by to do kina nešlo nebo co?

masw

masw (hodnocení, recenze)

Kruci, mel jsem si pecliveji prostudovat program. Doufam ze k nam nebude putovat na Dvd rychlosti jako The Wrestler.

Redi

Redi (hodnocení, recenze)

Také se na to moc těším... a doufám, že se potom tomu hodnocení tady vysměju. Jsem zvědavý na Albu, mohla by konečně předvést, jestli v ní něco je... ale obávám se, že jí musí stačit její krása. ]:->

vlker

vlker (hodnocení, recenze)

Tak tohle bude kultovní filmeček! Takový černý humor spojený s výbornou atmosférou - no minimálně pro mě nářez jak prase

Matty

Matty (hodnocení, recenze)

Vypadá to dobře, a samozřejmě úplně jinak než cokoliv Winterbottom dříve natočil. Teď ještě přečíst knihu...

Rob Roy

Rob Roy (hodnocení, recenze)

4.5/5 A virtual love letter to the best of "pulp fiction" storytelling and, as such, the film is most assuredly for grown-ups only. - Scott Weinberg FEARnet

Brygmi

Brygmi (hodnocení, recenze)

Já bych teda pod tím Winterbottoma nehledala... Ale výborný film to je i tak, i když mi z něho bylo poněkud nevolno. A že já na filmy většinou zas tak emotivně nereaguji! :) Alba byla fajn.

masw

masw (hodnocení, recenze)

The Killer Inside Me is badass. In all the best, right and wrong ways. Tak to bude zajímavé. :-)

Rob Roy

Rob Roy (hodnocení, recenze)

www.empireonline.com/empireblogs/under-the-radar/post/p756 -- Tak ta stopáž je nakonec běžných 110 minut. První projekce na Sundance rozdělila publikum na ty, kteří nezvládli míru zlého násilí (skloňují se tituly jako Americké psycho a Zvrácený) a na ty, kteří to považují za silný náhled do duše psychotického násilníka. Každopádně podle dostupného infa odkaz Sama Peckinpaha žije. jen připomínám, že předlouhou je dílo pulpového autora Jima Thompsona, dělal na scénářích Kubrickových filmů Stezky slávy a Zabíjení a Sam Peckinpah natočil podle jeho novely svůj Útěk. -- Edit: Tak jsem dočetl knihu. Doporučuji všem, kteří mají rádi temnější věci. Určitě jedna z nejlepších knih, co jsem četl a dílo hodné obdivu Stanleyho Kubricka (Writer and film director Stanley Kubrick assessed The Killer inside Me as "probably the most chilling and believable first-person story of a criminally warped mind I have ever encountered")

masw

masw (hodnocení, recenze)

No to je solidní. Aspoň budou ekonomický myslící lidé nadšení z poměru stopáž-cena. :)

masw

masw (hodnocení, recenze)

No jo svet filmu se nese heslem "sex prodava", coz vysvetluje slavu Jessicy, Megan Fox, Beyonce,... tak dnes (hlavne) dostavaji role. PS: Na My name is Bruce klidne zapomen, uz jsem ho nasel, ale mysli na Flesh Gordona :)

Campbell

Campbell (hodnocení, recenze)

No westerny už jsou dost dlouho mimo. Škoda měl jsem je rád. Jako Alba se mi líbí o tom žádná ale fakt nemám rád tenhle přístup. Je to prostě jak nalákat diváky. jinak zdravím taky:-) Furt mám nějakou práci ale na MY name is Bruce jsem nezapoměl:-)

masw

masw (hodnocení, recenze)

Campbell: Krouceni zadkem od pekne zname tvaricky je pro me asi jediny duvod proc se podivat na "moderni" western, no co nadelas. :) mimochodem zdravim, uz jsem o tobe dlouho neslysel.

Campbell

Campbell (hodnocení, recenze)

No Alba je sice kus ale western to bude na prd. Westerny jako se točí v 60-70 se už netočí ted dají do filmu pěknou známou tvářičku která umí kroutit zadkem a bude to úspěšný. Tohle fakt nesnáším.

masw

masw (hodnocení, recenze)

Žhavá Jessica Alba v kovbojském, no ještě začnu sledovat westerny. :) Těším se. Alba na koníčka!

Dudek

Dudek (hodnocení, recenze)

Šance pro Jessicu přehodit kolejnici, no každopádně se těším.

Reklama

Reklama