Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na tomto filmu pracoval po stránce scénáře a námětu nejen Tsui Hark, ale i uznávaný slavný korejský tvůrce Kwak Jae-yong. Prolíná se tu drama s romantickou komedií. Jedná se o příběh tří mladých žen, jejich vztahů a mužích, které potkaly. Každá hrdinka má jiné povolání, prostředí, ze kterého pochází a hlavně svůj způsob, jak se vyrovnat s láskou. (Vavča)

(více)

Recenze (7)

ladynka 

všechny recenze uživatele

Nadhodnoceno o jeden stupeň výš díky tomu, jak o moc lépe se mi tento film jeví ve srovnání s Missing. Přesto ho vnímám kriticky díky pojetí neschopných mužských postav (jak je jednou označil u dřívejších hk komedi Law Kar). ()

selviskhed 

všechny recenze uživatele

Hodně neobvyklý chick flick o třech ženách: (1) lékařce/vědkyni, s brýlemi a OCD, která ztuhne v jakékoliv pozici, kdykoliv se ji dotkne muž a která začne tajně experimentovat s feromony (2) krásné úspěšné bussinessmance, kterou okamžitě milují všichni muži a která proto nemá žádné přítelkyně a k mužům nic necítí (3) mladé náctileté autorce internetových novel/zpěvačce/boxerce z ghetta, která má od dětství imaginární vztah se slavným zpěvákem, takže s ním třeba normálně mluví na veřejnosti a působí proto jako pošuk. První tři čtvrtiny jsou dost slabé, závěrečná čtvrtina je dost dobrá. Verdikt: k čínskemu pivu Tsingtao z Lidlu dobrý :) ()

Reklama

Vavča 

všechny recenze uživatele

Komedie All About Woman má po vizuální a formální stránce vůbec rozhodně co nabídnout . Obsazení hlavních tří hrdinek je také povedené. Některé gagy a vtípky jsou vskutku vynikající a je tu dost komických situací, bohužel na délku filmu tak docela nestačí. Občas se film plácá od ničeho k ničemu a je to znát. Přesto jsem se většinu času skvěle bavil ,protože je zde hodně silných momentů, dobrá hudební stopa a humor zde není laciný, trapný a zaručeně funguje. Poprvé jsem byl rozhodnutý dát tři hvězdy, ovšem po druhém shlédnutí už jsem si to více vychutnal a zvedl jsem hodnocení. ()

Adrian 

všechny recenze uživatele

Vacsina gagov funguje, vizualne je to usmevne hrave, vychodzia zapletka hoc nie originalna, stale zaujimava. Len skoda, ze v druhej polovici sa ide az moc na istotu a prevarene mustry. 7/10 ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama