Reklama

Reklama

Trojnásobně zábavní, trojnásobně stupidní, trojnásobně trapní. Hoši ze série Jackass jsou zpátky ve své zatím nejdivočejší jízdě plné klukovin a bláznivých akcí! Budete se smát, až vám bude praskat močový měchýř a pukat slezina: Johnny Knoxville se totiž vydá na bruslích mezi dobytek, Bam Margera zkusí projít uličkou mezi paralyzéry s vysokým napětím a Steve‑O se vznese do oblak v přetékající kadibudce. Můžete přepínat mezi původní a nesestříhanou verzí a užít si tak i šílené scény, které na filmovém plátně neuvidíte. Vychutnejte si z bezpečné vzdálenosti neskutečné hazardní kousky v podání starých známých a oblíbených idiotů. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (6)

Trailer

Recenze (356)

teutates 

všechny recenze uživatele

Sranda k popukání... ((hefty pod odmocninou) * 0) - 10 = ??? hey, i am Johny Knoxville, hopem vymyslím supér názov naaa kravinu, ktorú sa práve chystám urobiť aaa strih! máš to? maáš, to je peckááá. Hi-hi-hi, ha-ha-ha... Opäť sa nestačím diviť čo mnohým príde smiešne napr. na "utrpení druhých, či ľudskej hlúposti"... Ak som sa zasmial 2x tak dobréé a takéto veci? ani na koxe... 2/10 Pár tzv. "heftov" sa mi páčilo ešte zo sérií čo bežali na MTV kedysi, taaakže dobré 4/10. ()

st.jim 

všechny recenze uživatele

Ano, je to debilita největšího kalibru a tady platí pravidlo, že se smějme cizímu neštěstí. Dobré jeto, že mají kluci nápad a smysl pro humor, což je mi blízké. To, že jsou situace, kdy jsou nechutní........no a co, všichni nejsme ze stejného těsta. Musím přiznat, že abych se nepoblil, tak jsem se musel párkrát otočit. V globálu jsem se ale dobře pobavil. ()

Reklama

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Prostě ne. Jackass mi už v druhém dílu přišli slabí, ale tady to už podle mě nemělo vůbec tu správnou šťávu. Skeče většinou nenápadité, převládaly hrátky s prdy a exkrementy, které nejsou zlé, pokud na nich není vystavena většina filmu. U scény s potem jsem se bez nadsázky málem pozvracel a díkybohu, že to bylo chvíli před plánovaným jídlem. Nezasmál jsem se, nebavil jsem se. Co mohu vyzdvihnout, je zpracování, které díl od dílu získává na propracovanosti díky stále vyššímu rozpočtu. Ale k čemu to je, když výsledek za moc nestojí? Jednička to zkrátka vyhrála. /// Viděno na Paramount Network s českým dabingem. ()

MrPierc 

všechny recenze uživatele

Fekální humor bez cenzury a to se mi líbí. Hovna, zvratky, tryskové letadlo, močení. Prostě vše, co dobrý odpad má. Celou dobu jsem se jenom smál, protože takové nesmysly dokáží vymyslet jen pánové z Jackass. I když už to jsou chlapi od rodiny, stále dokáží sebe zraňovat a chovat se jako malí kluci. Výborná nechutná zábava. ()

-OverLord- 

všechny recenze uživatele

Ujetý a nechutný, ostatně jako všechny filmy i nefilmy o Jackass, ale já tu partu hovad mám prostě rád a dokážu se skvěle bavit. A o tom to je, ne? Řekl bych, že trojka je na stejný úrovni jako dvojka a objeví se i několik celebrit, k tomu hraje parádní soundtrack a padaj vostrý hlášky. R.I.P. Ryan Dunn ()

Galerie (47)

Zajímavosti (6)

  • Počas natáčania “Rocky triku“ zlomil Bam Margera Steve-Ovi nos, avšak konkrétny záber bol nepoužiteľný, a preto sa vo filme nenachádza. Po roku od incidentu mu nos napravil inštruktor Kung Fu. (HOMERjeALIEN)
  • Zpomalené záběry byly natáčeny vysokorychlostními kamerami Phantom v kombinaci s 3D technologiemi. Snímaly 1000 snímků za sekundu. (zdenur)
  • Letoun, který můžeme ve filmu spatřit, je český Aero L-39. (Cocacolix)

Reklama

Reklama