Reklama

Reklama

Rock ze střední

Trailer

Středoškolský outsider Will se spřátelí s dívkou, která na škole patří mezi nejoblíbenější. Prapodivnou dvojici svede dohromady jejich láska k hudbě, přidá se k nim i podivínka Sam a společně založí rockovou skupinu, s níž se přihlásí do hudební soutěže...  Když se mladík jménem Will přestěhuje s matkou do New Yersey, nezná nikoho. Na střední se spřátelí s podivínkou Sam a překvapivě i se školní hvězdou Charlotte. Charlotte se rozhodne společně s Willem a Sam založit kapelu, která by vyhrála v obří bitvě hudebních skupin, a zároveň se tak pomstít Charlottinu ex-příteli a jeho skupině "muzikantů". (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (136)

Fr 

všechny recenze uživatele

Milý W.Burtone. Na Vašich stránkách jsem se dočetl, že jsi manažerem skupiny I Can't Go On, I'll Go On...... a přeju hodně štěstí. David Bowie..... Will není zrovna sebevědomej a šťastnej teenager. Ale jestli máte rádi pohádkové variace na téma: Jak chudák ke štěstí přišel – jste tady správně! A i když se to dlouhou dobu tváří, že se tu problémy amerických středoškoláků budou řešit jen rockovou hudbou, nakonec to sklouzne k typickýmu ,,muzikálovýmu“ klišé. Škoda. Není zde tolik rockových fláků jako třeba u Jacka Blacka, ale zase je tu Alyson Michalka a Vanessa Anne Hudgens, který jsou o hodně hezčí. Prostě něco za něco. A ať už byl váš favorit kdokoliv, BANDSLAM vyhráli......(neřeknu)! K metalu to má daleko jako já do Ostravy, ale má to bejt jen odlehčená teen zábava a rockovější alternativa k Haně. Montaně. (Myslím). Důležitý je, že všichni najdou to co hledaj! Herci samozřejmě. Několik důvodů, proč má smysl film vidět: 1.) Místo deníčku píšu dopisy Davidu Bowiemu. 2.) Chci vidět rodný místo PUNKu. 3.) Taky jsem kvůli rockovýmu koncertu prošvihl první rande. 4.) Chci si vedle vyznavačů Muzikálu ze střední připadat jako ,,chlap“. PŘÍBĚH *** HUMOR * AKCE ne NAPĚTÍ * Víte že? Ve filmu zazní hodně muziky a na své si přijdou hlavně fanoušci D.Bowieho? My ostatní můžeme být potěšeni třeba songem od The Velvet Underground nebo Sex Pistols...... ()

dO_od 

všechny recenze uživatele

// Oh no, one more stupid highchool movie about getting laid and I'm gonna kill myself. A zkuste mi někdo říct, že to je o něčem jiném. Jasně, je to moje chyba, že jsem se na to vůbec díval ale proboha, že to vůbec ti lidi mají zapotřebí točit tyhle shity. No nicméně na cílovku (jak to tak vypadá moje třináctiletá sestra do ní patří) to funguje a ta hudba nebyla zase tak špatná, tudíž ty dvě silnější hvězdy si to asi zalouží, krom toho jsem si teď vzpomněl, že taky existuje hrůza jménem High School Musical a to je teprv peklo. Rock On - 45% ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Existuje padesátiprocentní šance, že jsem hlavní pointou nějakého vtipu." Býval jsem nesmělej týpek s bigbítem v uších, kterej snil o starší kamarádce jako Charlotte a sexu s rošťandou typu Sa5m. To bylo nějaký to desetiletí před natočením Rocku ze střední. Tehdy by to pro mě byl neskutečnej zážitek a s pěti hvězdama bych neváhal. Jenže teď už nejsem cílovka, takže mi hrdina Will trochu připomíná idiota, holky by se o mě musely poprat a ta hudba je pořád celkem v pohodě. ()

ORIN 

všechny recenze uživatele

Splněný sen všech hudebních geeků. A vidět ve filmu svého bývalého šéfa v roli ujetého basáka také není k zahození. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Nudná a stupidní teenagerovská pohádka o klukovi, který se vydává za hudebního extra znalce a přitom plete dohromady několik žánrů, namlouvá matku svému 17letému kámošovi a dá dohromady totálně průměrnou popovou kapelu. Rock nikde, humor nikde,romantika je taky fuč a postavy jsou nesympatické. Lisy Kudrow je v podobných filmech škoda a jak se sem k čertu dostal David Bowie bych taky rád věděl. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Film mi nabídl vše co jsem očekával, až jsem se divil jak romanticky začínám v poslední době uvažovat. Ale pojďme zaplašit tyto vibrace a raději se vrátit k filmu. Až na několik jasných náboženských narážek v textech písní je to velice koukatelná záležitost s účastí neotřelých herců, s armádou pěkných písniček a taky se zde člověk dozví co je potřeba udělat těsně před prvním polibkem:) V roli matky potěší Lisa Kudrow a v roli Sa5m se zjeví krásná Vanessa Anne Hudgens. Ale ani ta mě nedonutí abych se někdy kouknul na Muzikál ze střední. 55% ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Velký překvapení, taková lepší teenage komedie. Čekala jsem trapárnu, když tam hraje Vanessa, ale překvapilo mě to. I když ten konec na tom podiu, měla jsem pocit, že se Vanessa až moc rozjela, že by zapomněla, že není v HSM? 3* btw. tak hroznej název kapely jsem snad ještě v životě neslyšela ()

sochoking 

všechny recenze uživatele

" Dowey Dowey Do- we wanna rock? " je najbombastickejšia hláška celého filmu! Lisa Kudrow ma tiež veľmi potešila so svojimi ksichtami a Bowie na záver filmu.... tak to mi hlava nepobrala! Veľkým pozitívom pre mňa bolo i to, že Will do kapely vniesol sviežosť ska miesto pridrbaných popíkových sračiek ( v celom filme je ich aj tak požehnane ) . Ja som si toto užil na plné gule a neváham ísť s hodnotením úplne na maxa ! ()

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Role Lisy Kudrow skvělá! Jinak ale docela slabota. A divím se, že byl David Bowie ochotný se v něčem takovém objevit, protože z hudbeního hlediska to bylo taktéž poměrně slabé. Ať přemýšlím jak chci, kromě Lisy Kudrow mě tam vážně nic nezaujalo. Troufám si říct, že z "teenage filmů" je mnoho lepších. ~(1,8)~ ()

predators 

všechny recenze uživatele

Jako fanoušek dobré muziky nemůžu jinak! Některé písničky měly opravdu říz a ani to dění okolo nebylo k zahození. Bavil jsem se, trochu jsem si "zaklapal" nohama a dočkal jsem se i Davida Bowieho! :-) 80% ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Pre mňa veľké prekvapenie. Kde je GLEE už otravný, tam funguje tento film skvelo. Občas som si dokonca spomenul na seriál MACHRI A ŠPRTI. Fajn pesničky, sympatickí herci. Aj napriek klasickej stredoškolskej zápletke vtipné i originálne romantické... ()

iamek 

všechny recenze uživatele

Na tenhle film jsem se díval jen kvůli dvojici Alyson Michalka a Vanessa Anne Hudgens. Ne fakt tyhle dvě herečky nemám rád, ale jsou krásné a dokážou i zvednout náladu. Jinak film je klasická kyčovitá cipárna kdy se poskládá skupina z pár lidí a ejhle téměř hned začnou fungovat a hrajou jak bohové. ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Veliká spokojenost. Tohle se fakt povedlo, nejen hudba, ale i příběh má čím překvapit. Samozřejmě nesmím opomenout dvě překrásné slečny, na které se moc hezky dívá (Vanessa Hudgens a Alyson Michalka). Nejen za ně, ale i díky závěrečné famózní rock-ska-popové písničce prostě nemůžu jít níž. 80% ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Když přivřu oči, vypnu na chvíli mozek a přehodím se na vlnu kýče a klišé, tak je Rock ze střední vlastně osvěžující (i když už mnohokrát viděnou) podívanou. Hlavní představitel mi přišel naprosto antisympatický a viděl jsem v něm jistou podobnost s jedním z Jonas Brothers. A proč vlastně ty 3*?! No soundtrack byl poslouchatelný, Vanessa Hudgens méně cukrkandlová než v HSM a účinkování veteránů, jako Lisa Kudrow a David Bowie, potěšilo. Zkrátka Muzikál ze střední v lepším a ne tak pocukrovaném obale, který mě zejména zaujal po hudební stránce. ()

becki_tu 

všechny recenze uživatele

Hudebně romantická pecka, ve které jsem se zamiloval jak do Vanessy Hudgens, tak Alyson Michalky. Bandslam po většinu stopáže ignoruje klasické žánrové šablony a jde si vlastní cestou, která mi už od začátku byla sympatická a bavila mě. Todd Graff si tak za oživení žánru jednoznačně zaslouží standing ovations a už jen dodám, že Bandslam se pro mě stalo nečekanou guilty-pleasure záležitostí. ()

Handle 

všechny recenze uživatele

Není to vyloženě špatné, ale je to nemastné, neslané. Pro mě to bylo i hudebně nezajímavé. Žádnou scénu si nebudu pamatovat a jako celek mi to prostě přišlo nijaké. To už i "méně kvalitní" High School Musical mě baví sledovat víc... :) ()

Reklama

Reklama