Aj keď to nebola taká veľká sranda ako Oscary, predsa konzervatívny Angličania sa nebudú smiať vtipom až tak ako Američania, no výsledky boli trochu lepšie, M. Rourke si to zaslúžil a jeho reč je fakt povznášajúca. Viď: http://www.youtube.com/watch?v=ecQ-8HtyVaw(7.3.2009)

Za Mickeyho, jeho děkovnou řeč a Sharon Stone, která u toho uronila slzy.(10.4.2009)

Výsledky potěšily, ale nepřekvapily, samotná show se nevymykala standardům, ovšem děkovačka Mickeyho Rourkea byla prostě úžasná. 80%(13.2.2009)

• zdeny99

Vyhlašování výsledků anket, soutěží a nejrůznějších ocenění se těžce hodnotí. Nedají se hodnotit vysoce ani nízce a já sám se tohoto trendu držím. Nikdy je zřejmě neohodnotím vysoce ani nízce. Téměř vždy jsou si velice podobné a tahle podobnost z nich dělá průměrný pořad, ačkoliv se snaží přijít každý rok s něčím novým. Tím samozřejmě myslím uvádění pořadu, rozhovory, učinkující a předávání cen. Ohledně ovlivnění hodnocení daného pořadu na CSFD se samozřejmě nedá v žádném případě započítávat fakt, kdo vyhrál jakou kategorii. Tahle skutečnost musí zůstat nestrannou na těchto webových stránkách.(4.10.2011)