Reklama

Reklama

V akční komedii s názvem 21 Jump Street se policisté Schmidt (Jonah Hill) a Jenko (Channing Tatum) připojí k tajné jednotce Jump Street a využijí svůj mladistvý vzhled k tomu, aby v utajení pracovali na místní střední škole. Když vymění zbraně a odznaky za školní batohy, riskují své životy, aby vypátrali nebezpečný gang drogových dealerů. Zjišťují však, že střední škola se vůbec nezměnila od té doby, co ji před pár lety opustili – a především přicházejí na to, že se stále nevypořádali s celou řadou vlastních problémů, kterým v průběhu dospívání čelili. Oba se musejí postavit hrůze a nervozitě z toho, že jsou nuceni znovu zažívat všechny strasti, o kterých se domnívali, že už jsou dávno minulostí. (Cinemax)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (1 155)

Sarkastic 

všechny recenze uživatele

„Seš připravenej na život drsnejch zmrdů?“ Pořádně střelená blbost, ale povětšinu času dost zábavná. Sází sice někdy na trochu jednodušší humor (a spolu s přítomností Ice Cubea také vulgarismy), ale za to velmi funkční. Navíc je postupem času čím dál víc ujetější a vtipnější, zejména od maturiťáku (pasáž v hotelovém pokoji byla dokonalá) chytá pořádné grády. A co na filmu velmi oceňuju, je pohrávání si se žánrovými klišé (nevybuchující náklady, zbraň v růžovém autíčku, dojemný rozhovor 2 umírajících a mnoho dalších). Celkově to vidím na silné 4* a jsem zvědavý, jak na mě zapůsobí druhý díl. „Ty pořád neznáš ty práva? Seš polda!“ – „No tak! Vždyť to v telce vždycky střihnou, než je stihnou říct!“ ()

Radyo 

všechny recenze uživatele

Takový americký Vrať se do hrobu, akorát víc do policajtska. (No jo, já vím, že původní Jump Street 21 je starší, než mnou zmíněná šteindlerovina). Channing Tatum je opravdu okouzlující (sakra, řekl jsem to nahlas?) - dělám si kozy, tenhle typ osvalených machomanů mě vůbec nerajcuje (sakra, i tohle jsem řekl nahlas??). Mnohem bližší je mi Jonah Hill, není sice tak hezký jako já, ale jeho filmová postava má podobné sebevědomí při balení holek a štafetový finišmanský (ne, to nemá nic společného s Finskem) úsek zvládá s podobnou grácií a suverenitou jako já. Jinak je to jen takové spíše přihlouple milé krimi pro týnejdžry. ()

Reklama

Eddard 

všechny recenze uživatele

Slušná zábava na dlouhé odpoledne - Hill s Tatumem jsou možná trochu překvapivě velice dobrý tandem; dobrých komických momentů je tu celá řada a navíc to brnká na nostalgické struny - starý Jump Street kdysi běžící na začínající Nově byl jeden z prvních seriálů, které jsem jako malý capart sledoval (v tomhle ohledu bych ale podotknul, že zrovna ona scéna se starým Tomem Hansonem nebyla úplně nutná). Zážitek trochu stáhl ke dnu plochý konec. 60% ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Nie, nie. Aj keď Hill a Tatum vôbec neboli zlý výber a v niektorých scénach im to naozaj vychádzalo, tak mám pocit, že policajné buddy komédie nadobro stratili svoje čaro. Pokiaľ niekto nepríde s námetom a iskrou aspoň na úrovni Rush Hour, tak sa herci môžu snažiť všemožne, ale fungovať to nebude. '21 Jump Street' miestami dokonca pripomínala paródiu, čo určite nebol zámer. Potešil Ice Cude, druhá polovica, kedy sa konečne začalo niečo diať a Deppove cameo z pôvodného seriálu z 80-tych rokov. Inak len jemný nadpriemer. 70%. ()

Kaka 

všechny recenze uživatele

Je to příjemně vulgární a kontroverzní věc, ale dějově je to nudná a sterilní záležitost. Takže až na pár gagů a několik solidních slovních obratů to je jen směska nevšedních situací a pár solidních záběrů. Ani ne komedie, ani ne kriminálka. Odvázané určitě, ale zase až tak mne to nebavilo. Chemie lehce pokulhávala. ()

Galerie (83)

Zajímavosti (28)

  • Severoamerické tržby filmu byly 138,4 milionu dolarů, celosvětové 201,6 mil. (NIRO)

Související novinky

Ryan Reynolds a Channing Tatum v akční komedii

Ryan Reynolds a Channing Tatum v akční komedii

06.12.2023

Hollywoodem krouží nové žhavé zboží, které by mohlo do kin či před obrazovky nalákat davy nenasytných diváků. Hollywood Reporter totiž přináší zprávu, že je rozpracován scénář k třeskuté akční… (více)

Universal se opět pokusí oživit monstrum

Universal se opět pokusí oživit monstrum

21.11.2020

Před třemi lety se Universal pokoušel po vzoru Marvelu nastartovat vlastní filmový vesmír, který by zahrnoval klasické figury tohoto studia: Frankensteinovo monstrum, jeho nevěstu, Drákulu, Mumii,… (více)

Ženský remake 21 Jump Street na cestě

Ženský remake 21 Jump Street na cestě

08.12.2018

Tiffany Haddish (Night School) a Awkwafina (Debbie a její parťačky) jednají o hlavních rolích v chystaném ženském remaku 21 Jump Street. Nový film ze série, kterou před pár lety oživili Phil Lord a… (více)

Kdo natočí další Muže v černém?

Kdo natočí další Muže v černém?

03.02.2018

Ačkoliv nebyli Muži v černém 3 přijati zas tak nadšeně, bezesporu se proměnili v hit. Tržby 624 milionů dolarů (nejvíc ze všech tří filmů) donutily studio Sony k úvahám o čtyřce, Will Smith a Tommy… (více)

Reklama

Reklama