Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ocitáme se v Anglii v 19. století, kde se seznamujeme s kouzelnou doktorkou skřítků Lydií. Tu si najme legendární modrý rytíř jménem Edgar, aby mu pomohla při pátrání po legendárním meči Merrow, jenž by mu měl být předán jako dědictví, a tím obrátí její život vzhůru nohama. Jenomže jsou i jiní, kteří chtějí Merrowa získat, a tak se pokusí Lydii unést. Ať právě získá meč kdokoliv, trable nekončí. (Zíza)

(více)

Recenze (6)

Zíza 

všechny recenze uživatele

Co se mi na tomto anime opravdu, ale opravdu líbilo, bylo prvních pár chvilek openingu - do zpěvu; pak to zapadá do běžné openingové rutiny :-) Příběh je ujetý, bohužel ne správně, což mu ubírá na kráse. Navíc je tu typická ženská představitelka, která říká ne, ne ne!, ale myslí jo, jo jo!, pak je tu typický mužský představitel, který říká, co mu na jazyk příjde + je "opravdu" krásný čili ve výsledku nuda, protože každý jejich krok lze předpovědět téměř se 100% přesností. Navíc příběh končí, že nekončí, takže to trochu slibuje další sérii. Ale co mi bylo sympatického: vodní skřítek, "koník" ;-) a kočičák gentleman. Jinak vše průměrné, podprůměrné. V přepočtu: slabší 3*. ()

skretik 

všechny recenze uživatele

na zaciatku som myslela, ze tomu dam 1*... ale sa to vylepsovalo a na konci boli super vtipy... aj som sa z chuti zasmiala... tak sa to vylepsilo na 3* ()

Reklama

umisk 

všechny recenze uživatele

Ách! Koník Kelpie je pašák. Všechno ostatní ale až moc průměr a příběh má větší díry, než jsem ochotná snést. ()

Eawy 

všechny recenze uživatele

Podľa mňa sa jedná o niečo nadpriemerné anime. Čítala som kúsky mangy, a príbeh by kľudne mohol pokračovať ďalej s tými istými protagonistami. Prvých 5 častí bolo vyslovene zaujímavých, bádanie po skrytom tajomstve, naháňačky na lodi, tajomný ostrov a množstvo víl. Ale nasledujúca časť príbehu sa sústredila skôr na vzťah medzi Lýdiou a celým jej mužským háremom, s ktorého jej naozaj prajem Edgara (lebo Kelpie a Raven sú moji!). Ale určite sa nebudete vyslovene nudiť, aj napriek tomu pomalšiemu rozuzlovaniu v ďalších častiach, pribudnú nové postavy, ktoré budú vyslovene vtipné. Moja najobľúbenejšia konverzácia, ktorá prebehla medzi Edgarom a Ravenom: E: "But you shouldn't throw a helpless sheep, like her into the den of a drunk and unrestrained wolf, " R: "But, Lord Edgar, you're not much different when you're sober," Asi 60%. ()

Subjektiv 

všechny recenze uživatele

Základem tohoto anime je nepříliš zajímavý fantasy příběh, který stejně do značné míry dělá křoví zajíkání se nedospělé a nevinné dívenky rudnoucí při zmínce o polibku. A k takovému zajíkání dívka potřebuje drze sebevědomého bišíka. Stručnost komentáře tentokrát omluvte tím, že od zhlédnutí seriálu uběhlo příliš času a mně se z něj zatím podařilo značnou část vytěsnit z mysli. Slabé **. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama