Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bývalý nájemný zabiják Price vždycky doufal, že odchod z krvavého byznysu dá jeho životu konečně nějaký smysl a řád. Doufal, že všechno bude jednodušší. Ale existence důchodce se v jeho případě rozhodně vyvíjí jiným způsobem, než očekával, a rozhodně nemá nic společného s očekávaným klidem a mírem. Místo nich dorazila prázdnota, znuděnost a především rozrušení, které nikdy dřív nezažil. A proto je také Priceovi jasné, že jeho uschované zbraně dřív nebo později určitě ještě dostanou možnost promluvit. Že nadchází čas na poslední velkou ránu, poslední akci, o které bude mluvit celý svět. Přesto ho ovšem příchod oné šance „rozloučit se“ se světem, který nenáviděl, a přesto miloval, do jisté míry překvapí. A hlavně se události začnou hýbat rychlostí, kterou už střelec na odpočinku není schopen korigovat. Čeká na něj rozhodnutí, po němž už nebude existovat cesty zpět, a to ve světě, do kterého už nepatří. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Zaujímavý mix romantiky a thrilleru o žene a najatým zabijákom, ktorý ju má picnúť, ale nakoniec sa s ňou zblíži. Technická stránka je ok. Príbeh sa tiež vyvíja dobre. Nič originálne ale ok. Sasha Alexander je pekná a Tom Sizemore v drsnej polohe uveriteľný. Ale v romantickej je mimo. Gúľa očami jak retard, akokeby netušil jak má zahrať zamilovaného. Vďaka tomu romantická línia vôbec nefunguje. Vôbec neuhral ani ten prerod od chladnokrvného vraha k chlapíkovi, ktorý k obeti začína niečo cítiť. Škoda. Takto je to len film s potenciálom, ktorý sa nenaplnil. 5/10. ()

moudnik 

všechny recenze uživatele

Parádní biják a skvělá role pro Toma Sizemora.  Mnoho novějších filmů nevalné úrovně s podobnou zápletkou a filmovými hvězdami bylo dodnes natočeno a úplně k ničemu . Tohle je fakt pecka. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama