Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pokračování komedie ROZTRŽITÝ PROFESOR o úspěšném vědci Nedu Brainardovi, jehož objev energetické hmoty zvané flubber mohl znamenat naprostou revoluci v životě všech lidí. Mohl, kdyby býval profesor svůj vynález neposkytl americké vládě, jež na něj prostřednictvím Pentagonu okamžitě uvalila politicko-strategickou karanténu. Profesor tak místo očekávaných milionů na kontě za svůj patent má jen dluhy u berňáku a mimo to plnou hlavu starostí, jak zachránit svou milovanou školu před demolicí. Naštěstí má v zásobě své laboratoře ještě jeden převratný vynález - flubberový plyn, s jehož pomocí hodlá ovládat zemskou atmosféru a tudíž i počasí. Použití plynu však přináší nečekané vedlejší účinky. (dopitak)

(více)

Recenze (3)

dopitak 

všechny recenze uživatele

Asi takhle: pokračování je stejně ztřeštěné a vykračuje si podobnou cestičkou jako "jednička". Subjektivní rozdíl vnímám jen v tom, že jedničku jsem viděl s dabingem ČT, dvojku v originále. A originál je určitě lepší. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Film znám pod názvem Flubberův syn. Bylo to moc příjemné pokoukáníčko, i když triky už jsou na dnešní dobu spíše úsměvné. Budu si dlouho pamatovat scénu s potápěčem v autě. Fotbalový zápas měl ale taky něco do sebe, ale to beru jako starou dobrou klasiku. Pan profesor byl roztomilý chlapík. Ten ouřada z finančáku by udělal dnes velmi solidní kariéru. Moc hezky jsem si u filmu odpočinula, je to příjemná oddechovka. ()

Reklama

Galerie (58)

Zajímavosti (1)

  • Paul Lynde v tomto filmu debutoval. (Pumiiix)

Reklama

Reklama