Reklama

Reklama

Tučňáci z Madagaskaru

(seriál)
  • USA The Penguins of Madagascar (více)
USA, (2009–2015), 31 h 22 min (Minutáž: 12–46 min)

Hudba:

Adam Berry

Hrají:

John DiMaggio, Tom McGrath, Jeff Bennett, James Patrick Stuart, Andy Richter, Kevin Michael Richardson, Danny Jacobs, Nicole Sullivan, Victoria Justice (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(93)

Pro většinu lidí jsou Skipper, Kowalski, Rico a Pěšák jenom čtyři roztomilí tučňáci žijící v zoologické zahradě v Central Parku. A přesně to chtějí, aby si o nich lidé mysleli. Proč? Protože tito na pohled mírumilovní tučňáci jsou ve skutečnosti elitní bojovou jednotkou s výsadkářským výcvikem a tajnou centrálou. Jaká je jejich mise? Udržet v zoo pořádek. A jejich nepřítel? Příšerný nový soused, král Jelimán, samozvaný „všech lemurů král“. Tento vymetač večírků je v zoo nováčkem, a tak si hledá nějaké zpestření. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (159)

rakovnik 

všechny recenze uživatele

Podezírám tvůrce, že se chtěli jen napakovat na úspěchu postav z filmu, kde se tučňáčí komando objevilo původně. Takové je pro mě i celkové vyznění seriálu. Jednotlivé díly mě nenadchly, mockrát jsem se nezasmál. Humor je příliš prvoplánový a šroubovaný. Ve filmu příjemné zpestření, v hlavní roli omrzí. Kouzlo toho, že se ve filmu objeví jen několikrát je zde ztraceno tím, že je to pouze o nich. Já jsem očekával větší příval vtipu a hlášek. ()

stenrik 

všechny recenze uživatele

Nejdřív dvě poznámky: Pro distributora: Není Pěšák, ale Vojín, pěšák je akorát v šachách. Pro Agamenon: Maurice nemluví hantec ale Hanácké nářečí, jsem z Moravy, takže poznám :). Jinak nejlepší ze všech je již zmíněný Maurice-a skvělý dabing Zbyška Pantůčka je na místě :). Jinak zasloužený plný počet bodů. ()

Reklama

borec999 

všechny recenze uživatele

Jednoduchá a nenáročná záležitosť na odreagovanie. Partička tučniakov patrila bez debaty k tomu najlepšiemu z Madagaskaru a tvorcovia im podľa mňa zaslúžene venovali samostatný spin-off, ktorý funguje aj bez prítomnosti Alexa,Martyho,Melmana a Glorie. Dejovo epizódy výraznejšie nenadväzujú, čo je podľa mňa veľké plus, keďže takto oddelené krátke príbehy môžu zaujať aj napriek tomu, že divák nesleduje Tučniakov pravidelne (ako napr. ja). Celkovo bude asi platiť, že koho bavili Ric,Kowalski,Plavčík a Kapitán vo filmoch, toho by mali baviť aj tu. 70% ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Ve filmu byli tučňáci výborní, takže jsem neváhala ani vteřinu abych se na tenhle seriál podívala a upřímně mě to trochu zklamalo. Nejsou tak vtipní jako ve filmu. A myslim, že z celýho seriálu si nebudu pamatovat žádnou epizodu. Ale dávám i přesto 4*, protože mám slabost pro Vojína. A co jsem nepochopila bylo, jak se Král Jelimán s Mortem a Morrisem ocitli v ZOO. ()

mikulíšek 

všechny recenze uživatele

Obrovské zklamání. Naprosto odpudivá animace, laciná, televizní, která naprosto ničí madagaskarovskou stylizaci a vypadá jako o 10 let starší. Nudné a nenápadité díly, kdy jsou velice průměrné nápady natažené na dvojnásobnou stopáž, než jakou utáhnou. Navíc některé postavy jsou vysloveně otravné a jiné dětsky hloupoučké. Možná, že obecně to taková hrůza není, ale já jsem nezvládnul dokoukat ani druhý díl. Ve srovnání s celovečerními Madagaskary nebo Burákovými povídačkami je to hrůza! ()

Galerie (6)

Zajímavosti (2)

  • Vždy, když Skiper mluví o smrti Manfredyho a Jonesna, zmiňuje jiný způsob smrti. (legenda)
  • V díle "Operace: Plyšová bouře" ve scéně těsně před tím, než jsou tučňáci z Jelimánem posláni zpět do zoo, je možné si všimnout, že pěšák mrknul. V závěru epizody je však uvedeno, že v zoo je plyšák, zatímco skutečný pěšák je stále v továrně. (legenda)

Reklama

Reklama