Reklama

Reklama

Tučňáci z Madagaskaru

(seriál)
  • USA The Penguins of Madagascar (více)
USA, (2009–2015), 31 h 22 min (Minutáž: 12–46 min)

Hudba:

Adam Berry

Hrají:

John DiMaggio, Tom McGrath, Jeff Bennett, James Patrick Stuart, Andy Richter, Kevin Michael Richardson, Danny Jacobs, Nicole Sullivan, Victoria Justice (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(93)

Pro většinu lidí jsou Skipper, Kowalski, Rico a Pěšák jenom čtyři roztomilí tučňáci žijící v zoologické zahradě v Central Parku. A přesně to chtějí, aby si o nich lidé mysleli. Proč? Protože tito na pohled mírumilovní tučňáci jsou ve skutečnosti elitní bojovou jednotkou s výsadkářským výcvikem a tajnou centrálou. Jaká je jejich mise? Udržet v zoo pořádek. A jejich nepřítel? Příšerný nový soused, král Jelimán, samozvaný „všech lemurů král“. Tento vymetač večírků je v zoo nováčkem, a tak si hledá nějaké zpestření. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (159)

DoubleJo 

všechny recenze uživatele

Skvele. Moje najoblubenejsie postavy z Madagaskaru v kratkych epizodach plnych akcie a vyborneho humoru. Najvtipnejsia postava jednoznacne kral Julien. Jeho napady a slovna zasoba nemaju v animovanych serialoch a filmoch konkurenciu..."I will do opposite of fail!".."You mean succeed?"..."No, no succeed, no one will be sucking seed"...Naozaj vyborna zabava, ktoru viac ocenia anglicky zdatni jedinci so zalubou pre slovne hry a jazykove nuansy. ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Tahle jednotka tučňáků patřila k mým nepřátelům. Oni a ještě Kouzelní kmotříčci. Proč? Protože tyhle seroše běží na satu proti mým oblíbeným pořadům na History HD a se synem vedu tu každodenní válku resp. diskusi - kdo bude koukat v obýváku na co, přičemž nerad ale občas uplatním nedemokraticky právo hlavy rodiny :-). On mi tvrdil, že tučňáci jsou super a že je prostě pokaždé musí vidět. Snad jsem jednou rezignoval nebo prostě byl příliš utahanej na nějakou debatu, prostě jsem si jednou to své odpolední presso po návratu domů dal s tučňákama. A dobře jsem udělala, protože ten konkrétní díl byl prostě super a já se fakt musel chcechtat jak už dlouho ne. Další díl jsem již sledoval s vyloženým zaujetím. Nyní né že bych tučňáky vyhledával, ale když běží dávám jim prostor. Nevím jestli je to naším opravdu brilantním dabingem, ale je to prostě zatraceně vtipné! Animace jsou také dobré a i když těhle zvířátkovskejch serošů je po všech kanálech habaděj, tenhe určitě bude patřit mezi ty lepší animácký :-). Tahle jednotka tučňáků mě dostala! * * * ()

Reklama

tobias15 

všechny recenze uživatele

Za poslední sérii musím dát hvězdičku dolů, a to proto, že už mi to nepřijde tak dobré jako na začátku, už to prostě není ono, a také proto, že se dělaly změny v CZ dabingu - nechápu, proč to už nedabuje Pantůček, který Maurice daboval naprosto skvěle. Proti němu Juřička je, tedy v tomto seriálu, katastrofální. ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Obyčejné ve všech směrech. Samotný Madagascar kromě pár scén byl průměrný animák a tučnáci, přestože jsou zbraní srovnatelnou s veverkou od konkurenční Doby ledové, nejsou zase tak vtipní... Některé parodie na pár jiných filmů potěší, ale jako celek to působí hodně "komerčně" vynuceně bez jakékoliv větší myšlenky. ()

Potjoc 

všechny recenze uživatele

SIce původní Madagaskar mě tak moc nebavil, tak tahle série se mi líbila o něco víc. Jednu dobu jsem tento seriál sledoval a bavilo mě hlavně ty části, jak se gorily chtějí pomstít, nebo jak Jelimán dělá naschvály a ve srovnání s původním Madagaskarem to není tak moc násilné a není vůbec vulgární. Teď se už na to zas tolik nedívám. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (2)

  • V díle "Operace: Plyšová bouře" ve scéně těsně před tím, než jsou tučňáci z Jelimánem posláni zpět do zoo, je možné si všimnout, že pěšák mrknul. V závěru epizody je však uvedeno, že v zoo je plyšák, zatímco skutečný pěšák je stále v továrně. (legenda)
  • Vždy, když Skiper mluví o smrti Manfredyho a Jonesna, zmiňuje jiný způsob smrti. (legenda)

Reklama

Reklama