Reklama

Reklama

Tučňáci z Madagaskaru

(seriál)
  • USA The Penguins of Madagascar (více)
USA, (2009–2015), 31 h 22 min (Minutáž: 12–46 min)

Hudba:

Adam Berry

Hrají:

John DiMaggio, Tom McGrath, Jeff Bennett, James Patrick Stuart, Andy Richter, Kevin Michael Richardson, Danny Jacobs, Nicole Sullivan, Victoria Justice (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(93)

Pro většinu lidí jsou Skipper, Kowalski, Rico a Pěšák jenom čtyři roztomilí tučňáci žijící v zoologické zahradě v Central Parku. A přesně to chtějí, aby si o nich lidé mysleli. Proč? Protože tito na pohled mírumilovní tučňáci jsou ve skutečnosti elitní bojovou jednotkou s výsadkářským výcvikem a tajnou centrálou. Jaká je jejich mise? Udržet v zoo pořádek. A jejich nepřítel? Příšerný nový soused, král Jelimán, samozvaný „všech lemurů král“. Tento vymetač večírků je v zoo nováčkem, a tak si hledá nějaké zpestření. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (159)

rytir1 

všechny recenze uživatele

Jděte do háje s těma trojkovýma hodnoceníma, tihle kluci už v Madagascaru ukázali, že to stálo a padalo na nich. Já ty kluky prostě žeru. A vám radit kašlat na hodnocení zhulenců co za dobrý seroš nepoznaj nic než teorii jak poznat svou matku. Ale tahle elitní bojová jednotka je elitním animovaným seriálem. Bejt jich stovka, tak jsou z nich moderní Šmoulové:-))) ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

Protože tihle čtyři militarističtí Tučňáci, Skipper, Kowalski, Rico a Vojín platili už coby vedlejší epizodní hrdinové za to nejlepší, co animovaná trilogie Madagaskar vůbec nabízela, bylo jen otázkou producenčního času, kdy dostanou prostor pro vlastní projekt.. A ten v důsledku není vůbec špatný, ačkoli jejich spin-offu v podobě toho skvostného celovečerního animáku, vzdávajícího hold bondovkám elegantněji a lépe než většina hraných žánrovek, nesahá zdaleka ani po peří fraku, byť by logicky vzhledem k tomu groteskovému koncepu, jehož lze v podstatě natahovat na delší stopáž jen nesmírně obtížně, měl mít na půdorysu asi dvacetiminutových epizodek značnou výhodu.. Geniální tuzemský dabing mu navíc dodává ještě zvláštní kouzlo, jakkoli ho významově samozřejmě poněkud přesouvá.. ()

Reklama

DoubleJo 

všechny recenze uživatele

Skvele. Moje najoblubenejsie postavy z Madagaskaru v kratkych epizodach plnych akcie a vyborneho humoru. Najvtipnejsia postava jednoznacne kral Julien. Jeho napady a slovna zasoba nemaju v animovanych serialoch a filmoch konkurenciu..."I will do opposite of fail!".."You mean succeed?"..."No, no succeed, no one will be sucking seed"...Naozaj vyborna zabava, ktoru viac ocenia anglicky zdatni jedinci so zalubou pre slovne hry a jazykove nuansy. ()

Onlajn 

všechny recenze uživatele

Skvělá oddechovka pro celou rodinu, hlavně pro mladší generace. Samotná film Madagaskar byl dobrý, a v tomto seriálu se blíže přiblížíme "vycvičeným" tučňákům a zjistíme, kdo je jaké povahy. Spousta akce, vtipu a dobrodružství proplétá každý díl tohoto seriálu. Rád se na seriál dívám, je to taková pěkná podívaná. ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Toto je len jeden z ďalších seriálových nadviazaní na úspešný film. V tomto prípade sa jedná hlavne o detskú verziu "tučniakovských" dobrodružstiev v newyorskej zoo. Avšak oproti filmovému spracovaniu je to naozaj slabšie nielen vizuálne, ale aj príbehovo a naozaj je to skôr niečo ako americký večerníček. Takže mňa to veľmi nemohlo osloviť. Ale pre deti to môže byť fajn, nakoľko pár vtipných scénok sa v každej časti nájde. 45 % ()

Galerie (6)

Zajímavosti (2)

  • V díle "Operace: Plyšová bouře" ve scéně těsně před tím, než jsou tučňáci z Jelimánem posláni zpět do zoo, je možné si všimnout, že pěšák mrknul. V závěru epizody je však uvedeno, že v zoo je plyšák, zatímco skutečný pěšák je stále v továrně. (legenda)
  • Vždy, když Skiper mluví o smrti Manfredyho a Jonesna, zmiňuje jiný způsob smrti. (legenda)

Reklama

Reklama