Reklama

Reklama

Tučňáci z Madagaskaru

(seriál)
  • USA The Penguins of Madagascar (více)
USA, (2009–2015), 31 h 22 min (Minutáž: 12–46 min)

Hudba:

Adam Berry

Hrají:

John DiMaggio, Tom McGrath, Jeff Bennett, James Patrick Stuart, Andy Richter, Kevin Michael Richardson, Danny Jacobs, Nicole Sullivan, Victoria Justice (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(93)

Pro většinu lidí jsou Skipper, Kowalski, Rico a Pěšák jenom čtyři roztomilí tučňáci žijící v zoologické zahradě v Central Parku. A přesně to chtějí, aby si o nich lidé mysleli. Proč? Protože tito na pohled mírumilovní tučňáci jsou ve skutečnosti elitní bojovou jednotkou s výsadkářským výcvikem a tajnou centrálou. Jaká je jejich mise? Udržet v zoo pořádek. A jejich nepřítel? Příšerný nový soused, král Jelimán, samozvaný „všech lemurů král“. Tento vymetač večírků je v zoo nováčkem, a tak si hledá nějaké zpestření. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (159)

AGAMENON 

všechny recenze uživatele

Nejdrsnější, nelítaví ptáci opět v akci. Konečně někoho napadlo, aby Kápo, Rico, Kowalski a Pěšák dostali vlastní pořad, byť byli to nejzajímavější a nejlepší na celých Madagaskarech. Ale stejně jako měl Sherlock Holmes svého moriartiho mají pingvíni svýho blba krále Jelimána, s jeho dvěma poskoky. I se stoupajícím počtem dílů si tufny udržují vysokou laťku zábavy. Jen jedna výtka, když už teda musí pišišvoři mluvit hantecem, tak ať producenti zaplatí cestovný a dotáhnou někoho ze štatlu, Zdeňa Junák to se Zdeňou Burešem zmákne. ()

Holusacek 

všechny recenze uživatele

Jen co se tučnáci vhrnuli do TV ,neváhal jsem a díval se na tento seriál díl co díl.Asi tak u 13dílu jsem se zamyslel "moment proč se na to dívám když to má být komedie a já se celkově ve všech dílech 3krát slabě zasmál ".Poté jsem s tucnakama přestal a začal se dívat na něco lepšího.A když už se tucnaky podívám tak jen proto že se mi líbí styl v jakém je to podáváno a teké kvůli děje.To je tak vše. = 55% ()

Reklama

Phobia 

všechny recenze uživatele

"Madagaskar" mi přišel jako poměrně snesitelný animáč s pár dobrými frky a tučňáci určitě patřili k tomu nejlepšímu, co film nabízel. Tak jsem naivně předpokládala, že by se mi série krátkých anekdot s tímto legračním military ptactvem mohla zamlouvat. Jediná epizodka mě krutě vyvedla z omylu: nebavila jsem se, ba co hůř - sralo mě to. Nevím, nakolik je odpovědný český dabing, ale tohle je chabý infantilní kýč s humorem pro batolata. 30% ()

rytir1 

všechny recenze uživatele

Jděte do háje s těma trojkovýma hodnoceníma, tihle kluci už v Madagascaru ukázali, že to stálo a padalo na nich. Já ty kluky prostě žeru. A vám radit kašlat na hodnocení zhulenců co za dobrý seroš nepoznaj nic než teorii jak poznat svou matku. Ale tahle elitní bojová jednotka je elitním animovaným seriálem. Bejt jich stovka, tak jsou z nich moderní Šmoulové:-))) ()

Vejrrr 

všechny recenze uživatele

Super ... tvůrci asi udělali průzkum veřejného mínění s anketou "kdo je vaše oblíbená postava z Madagaskaru " ? Myslím, že se podivili, že to nebyl nikdo z hvězdné hlavní čtveřice, ale pozoruhodné množství procent připadlo na odpověd "Tučňáci" V této imaginární (ale přeci pravděpodobné) anketě bych dal taky hlas Skipperovi, Kowalskému, Ricovi a Pěšákovi. A udělat z toho samostatný seriál? Sázka na jistotu! ()

Galerie (6)

Zajímavosti (2)

  • V díle "Operace: Plyšová bouře" ve scéně těsně před tím, než jsou tučňáci z Jelimánem posláni zpět do zoo, je možné si všimnout, že pěšák mrknul. V závěru epizody je však uvedeno, že v zoo je plyšák, zatímco skutečný pěšák je stále v továrně. (legenda)
  • Vždy, když Skiper mluví o smrti Manfredyho a Jonesna, zmiňuje jiný způsob smrti. (legenda)

Reklama

Reklama