Reklama

Reklama

Tučňáci z Madagaskaru

(seriál)
  • USA The Penguins of Madagascar (více)
USA, (2009–2015), 31 h 22 min (Minutáž: 12–46 min)

Hudba:

Adam Berry

Hrají:

John DiMaggio, Tom McGrath, Jeff Bennett, James Patrick Stuart, Andy Richter, Kevin Michael Richardson, Danny Jacobs, Nicole Sullivan, Victoria Justice (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(93)

Pro většinu lidí jsou Skipper, Kowalski, Rico a Pěšák jenom čtyři roztomilí tučňáci žijící v zoologické zahradě v Central Parku. A přesně to chtějí, aby si o nich lidé mysleli. Proč? Protože tito na pohled mírumilovní tučňáci jsou ve skutečnosti elitní bojovou jednotkou s výsadkářským výcvikem a tajnou centrálou. Jaká je jejich mise? Udržet v zoo pořádek. A jejich nepřítel? Příšerný nový soused, král Jelimán, samozvaný „všech lemurů král“. Tento vymetač večírků je v zoo nováčkem, a tak si hledá nějaké zpestření. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (159)

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Tahle jednotka tučňáků patřila k mým nepřátelům. Oni a ještě Kouzelní kmotříčci. Proč? Protože tyhle seroše běží na satu proti mým oblíbeným pořadům na History HD a se synem vedu tu každodenní válku resp. diskusi - kdo bude koukat v obýváku na co, přičemž nerad ale občas uplatním nedemokraticky právo hlavy rodiny :-). On mi tvrdil, že tučňáci jsou super a že je prostě pokaždé musí vidět. Snad jsem jednou rezignoval nebo prostě byl příliš utahanej na nějakou debatu, prostě jsem si jednou to své odpolední presso po návratu domů dal s tučňákama. A dobře jsem udělala, protože ten konkrétní díl byl prostě super a já se fakt musel chcechtat jak už dlouho ne. Další díl jsem již sledoval s vyloženým zaujetím. Nyní né že bych tučňáky vyhledával, ale když běží dávám jim prostor. Nevím jestli je to naším opravdu brilantním dabingem, ale je to prostě zatraceně vtipné! Animace jsou také dobré a i když těhle zvířátkovskejch serošů je po všech kanálech habaděj, tenhe určitě bude patřit mezi ty lepší animácký :-). Tahle jednotka tučňáků mě dostala! * * * ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele

Madagaskar jako takový má dvě výrazně vtipné postavičky. Jelimána a skupinku 4 tučftáků. Producenti tedy vzali ty nejvtipnější postavy ze série a dali prostor v seriálu. Kvalita animace šla samozřejmě dolů i zábava není tak "třeskutá" jako ve filmu (přece jen nelze si vystřílet všechen prach najednou). Přesto to podle mě funguje protože už jen samotné hlášky Jelimána by zasluhovaly vydat v knize... ()

Reklama

Litsarch 

všechny recenze uživatele

Mám rád Madagaskar, ale co udělali tvůrci z tohoto, z toho mi jde hlava kolem... Hrozná animace, nevtipné vtipy a HROZNÝ dabing... Takhle zkazit Jelimána a roztomiloučkého Morta, grr, za to by někdo zasloužil pár facek... Měl jsem co dělat, abych dokoukal první díl... Na další prostě nemám... Veliké zklamání a hvězdička za Morta... ()

grerar 

všechny recenze uživatele

Tučňáci jsou to jediné, co na Madagaskaru je vhodné konzumovat (Paradox, he?). Na druhou stranu bych se na to opravdu nedíval s dabingem - ani náhodou. To taky možná ovlivnilo tenhle komentář. Jediná věc, která mě tam ruší, je ta bobřice nebo co to je za zviřátko. Asi byli tvůrci dotlačeni nějakou faministickou organizací, bo co. Je tam totiž dost přebytečná. Ale jako odreagování dobré - jen podle mě pro dospělé, pro děti už míň. 5* ()

peetrejr 

všechny recenze uživatele

Skipper, Kowalski, Rico a Vojín sú  tučniaky v Zoo Central Park. Za ich nekonečnou roztomilosťou sa však skrývajú elitní vojaci, ktorí sú ochotní chrániť svet pred zloduchmi. Tu sa nám vytvára veľa zábavných momentov.  Skipper, veliteľ tučniakov a elitný bojovník je hádam najvážnejšia postava. Je to predurčený vodca, ktorý si vie vždy poradiť a vie používať plusy aj mínusy svojho týmu.  Kowalski, mozog všetkých operácií, šialený vedátor a matematik. Kowalski je proste ten, ktorého tým potrebuje, pretože neustále vyrába špeciálne zbrane, ktoré sa však nie vždy podaria. Rico je šialený psychopat, ktorý má na starosť všetky výbuchy a násilné záležitosti. Vo svojom žalúdku má takmer všetko čo tým potrebuje. Moc toho nenahovorí, ale je pre tým užitočný. Vojín je najroztomilejší tučniak a to je jeho zbraň. Niekdy však tým zachráni on, vďaka jeho sentimentu a detskej nevinnosti. Potom tu máme ostatné zvieratá zo ZOO, ako napríklad Kráľa Jelimána, ktorý je najlepšia a zároveň najviac cool postava zo seriálu. Je tak strašne nafúkaný a arogantný až je mi z toho zle. Vo veľa prípadoch pripomína Sheldona, no bohužiaľ Jelimán je ešte hlúpy. Ešte tu máme Maurica, ktorý je Jelimánov verný služobník, ktorý je ochotný pre svojho kráľa urobiť čokoľvek. Jelimán ho furt ponižuje a on nekladie žiadny odpor. Seriál sa snaží pôsobiť pre deti, no však tá paródia na špiónske filmy je proste pre deti nepochopiteľná. Niektoré narážky sú tiež nepochopiteľné pre deti. Ale pre mňa to je jednoduchá a príjemná kreslená zábava. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (2)

  • Vždy, když Skiper mluví o smrti Manfredyho a Jonesna, zmiňuje jiný způsob smrti. (legenda)
  • V díle "Operace: Plyšová bouře" ve scéně těsně před tím, než jsou tučňáci z Jelimánem posláni zpět do zoo, je možné si všimnout, že pěšák mrknul. V závěru epizody je však uvedeno, že v zoo je plyšák, zatímco skutečný pěšák je stále v továrně. (legenda)

Reklama

Reklama