Reklama

Reklama

Hogo Fogo

(pořad)
Komedie / Hudební / Talk-show
Česko, 2000, 22x60 min

Režie:

Adam Rezek

Účinkují:

Hana Zagorová, Štefan Margita, Monika Absolonová, Yvetta Simonová, Daniel Hůlka, Petr Novotný, Karel Šíp, Richard Genzer, Jiří Srstka, Radek John (více)

Obsahy(1)

Zábavný televizní pořad z produkce TV Nova. V průběhu pořadu vystoupili tři hosté, kteří vyprávěli například vtipné příběhy z natáčení nebo ze své kariéry. Moderátorská dvojice Zagorová-Margita si pro každého hosta vždy připravila nějaké překvapení. Velmi často byli jejich hosté napáleni ještě než se do pořadu dostali, a to tak, že se některý z moderátorů zamaskoval a vydával se za někoho jiného. Mezi střídáním hostů vždy zazněla nějaká píseň z úst Hany Zagorové, Štefana Margity nebo jejich hostů. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (101)

FireTight odpad!

všechny recenze uživatele

Hogo = Zagorová, Fogo = Margita. Margita možná je dobrý operní zpěvák, ale zkoušet proniknout na televizní obrazovku nebyl ten nejlepší nápad, jaký kdy se svou ženou měli. Ty jejich "trýčky" na pozvané hosty byly možná to nejlepší, co celý pořad nabízel... Ale pořád to bylo o třídu lepší, než takové Go-Go show. ()

Wyrdas 

všechny recenze uživatele

Ale no tak, lidi... Hogo Fogo přece není žádný odpad. Kdyby tam nebyla Zagorová a ty nalíčené pastičky se neprokládali tím skřekem, co považuje za hudbu, tak by to bylo hodně dobré. Spousta těch videí byli tak dobré, že se člověk smál, nebo alespoň usmíval od začátku až do konce. Největší utrpění bylo, když do pořadu pozvali tu 3,14*u Lucii Bílou. Ale i ta tam byla jen výjimečným hostem - a naopak občas tam byli i hosti, co rozesmáli i ve studiu (Genzerova svatba, Natalia Oreiro, Karel Šíp, Zuzana Slavíková, Marek Vašut, Marián Labuda st. a mnoho dalších). Když odmyslíme "hudební" části, tak to za tři hvězdy stojí. (Bez těch skřeků bych i asi přitvrdil). ()

Reklama

cariada odpad!

všechny recenze uživatele

Tahle dvojice at zpívá a nepelte se do moderování. když si na to vzpomenu, tak se oklepu. Pouze jednou se mě líbikla scénka, kdy nachytali nákýho umělce nejspíš Šporcla někde v hospodě, kde udělali fiktívní tv noviny a tam bylo, že se nedostavil na koncert a že tam fanouškové čekají. A on se na to díval a byl z toho hotovej a hned volal agentovi. Pak mu asi spadl pořádný šutr, když mu řekli, že to byl vtip. To bylo to jediný co mě na to pobavilo, jinak to byla trapnost až hrůza. ()

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

"Hogo Fogo". Kto je Hogo a kto je Fogo? Hogo bude asi zošuverená Hana Zagorová a Fogo ten jej poloteplý manžel Štefan Margita. Náramne groteskný spevácky párik starých fosílií. Svojho času mali v českej súkromnej televízii Nova svoju vlastnú reláciu - "Hogo Fogo". Pre naivné pokusy o skrytú kameru, trapný humor a úbohú komunikačnú schopnosť v spovedaní nezáživných pozvaných hostí možno ich (ne)zábavnú hudobnú talk-show ohodnotiť jedine titulom Odpad! ()

Dzejar odpad!

všechny recenze uživatele

Zagorka a její pšítel Margotka opět bodujou ! ! ! ( TELKA ) Jejich nové turné " RETRO-PSYCHO-MUSIC 2015 " začíná 1.4.2015 v Bohnicích a končí na Vánoce v pavilonu " E " psychiatrické léčebny v Opavě.Navíc slibujou všem návštěvníkům mega párty že se všichni budou smát jak blázni ! ! ! Jako před skokani skupina MAXIM TURBULENC( jede jede mašinka ) DÁDA PATRASOVÁ feat.MADONNA (chytila jsem na pasece žížalu) Vstupné v prodejní síti TICKET PRO ()

Galerie (28)

Reklama

Reklama