Reklama

Reklama

Hogo Fogo

(pořad)
Komedie / Hudební / Talk-show
Česko, 2000, 22x60 min

Režie:

Adam Rezek

Účinkují:

Hana Zagorová, Štefan Margita, Monika Absolonová, Yvetta Simonová, Daniel Hůlka, Petr Novotný, Karel Šíp, Richard Genzer, Jiří Srstka, Radek John (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Zábavný televizní pořad z produkce TV Nova. V průběhu pořadu vystoupili tři hosté, kteří vyprávěli například vtipné příběhy z natáčení nebo ze své kariéry. Moderátorská dvojice Zagorová-Margita si pro každého hosta vždy připravila nějaké překvapení. Velmi často byli jejich hosté napáleni ještě než se do pořadu dostali, a to tak, že se některý z moderátorů zamaskoval a vydával se za někoho jiného. Mezi střídáním hostů vždy zazněla nějaká píseň z úst Hany Zagorové, Štefana Margity nebo jejich hostů. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (101)

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

"Hogo Fogo". Kto je Hogo a kto je Fogo? Hogo bude asi zošuverená Hana Zagorová a Fogo ten jej poloteplý manžel Štefan Margita. Náramne groteskný spevácky párik starých fosílií. Svojho času mali v českej súkromnej televízii Nova svoju vlastnú reláciu - "Hogo Fogo". Pre naivné pokusy o skrytú kameru, trapný humor a úbohú komunikačnú schopnosť v spovedaní nezáživných pozvaných hostí možno ich (ne)zábavnú hudobnú talk-show ohodnotiť jedine titulom Odpad! ()

m.a.rtin 

všechny recenze uživatele

80 % pořadu sice byla nehorázná nuda, ale lhal bych, kdybych řekl, že totéž platilo o všech nachytávkách. Mnoho z nich sice bylo naprosto bezduchých, na druhou stranu mnohé mě skutečně pobavily... (Rosák, Poulíček, Šíp, Zuna, Labuda atd.) Navíc přesně pořady takovéhoto typu frčely v mém mládí, takže aspoň ty dvě hvězdičky dát musím... ()

Reklama

L_O_U_S odpad!

všechny recenze uživatele

Nakonec měním hodnocení na odpad!. Nemůžu totiž jinak. Noblesní Hanka Zagorová a její choť s úžasně mäkkým sexy prízvukom Štefan Margita rozjíždějí šou plnou nachytávek tak promyšlených a zlomyslných, že by se od nich mohli i Fegelein a Rémi Gaillard učit. Vtipnější už byla snad jen parodie v Tele Tele: "My jsme ti místo padáku dali baťoh!" (447.) ()

Dzejar odpad!

všechny recenze uživatele

Zagorka a její pšítel Margotka opět bodujou ! ! ! ( TELKA ) Jejich nové turné " RETRO-PSYCHO-MUSIC 2015 " začíná 1.4.2015 v Bohnicích a končí na Vánoce v pavilonu " E " psychiatrické léčebny v Opavě.Navíc slibujou všem návštěvníkům mega párty že se všichni budou smát jak blázni ! ! ! Jako před skokani skupina MAXIM TURBULENC( jede jede mašinka ) DÁDA PATRASOVÁ feat.MADONNA (chytila jsem na pasece žížalu) Vstupné v prodejní síti TICKET PRO ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Moc nechápu ty nenávistné komentáře, svého času jsem se na tento pořad díval a zas až taková tragédie to nebyla. Dvojici Hana Zagorová a Štefan Margita mám docela rád a některé jejich nachytávky hostů byly dobré. Dodneška si pamatuji, když tam měl jako hosta zpěvačku a herečku Oreiro, jak měli sledovanost jako prase. Je ovšem jasné, že oba by se jako moderátoři asi neuživili, ale ve svých oborech patřili ke špičce. ()

Galerie (28)

Reklama

Reklama