Reklama

Reklama

Hogo Fogo

(pořad)
Komedie / Hudební / Talk-show
Česko, 2000, 22x60 min

Režie:

Adam Rezek

Účinkují:

Hana Zagorová, Štefan Margita, Monika Absolonová, Yvetta Simonová, Daniel Hůlka, Petr Novotný, Karel Šíp, Richard Genzer, Jiří Srstka, Radek John (více)

Obsahy(1)

Zábavný televizní pořad z produkce TV Nova. V průběhu pořadu vystoupili tři hosté, kteří vyprávěli například vtipné příběhy z natáčení nebo ze své kariéry. Moderátorská dvojice Zagorová-Margita si pro každého hosta vždy připravila nějaké překvapení. Velmi často byli jejich hosté napáleni ještě než se do pořadu dostali, a to tak, že se některý z moderátorů zamaskoval a vydával se za někoho jiného. Mezi střídáním hostů vždy zazněla nějaká píseň z úst Hany Zagorové, Štefana Margity nebo jejich hostů. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (101)

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

"Hogo Fogo". Kto je Hogo a kto je Fogo? Hogo bude asi zošuverená Hana Zagorová a Fogo ten jej poloteplý manžel Štefan Margita. Náramne groteskný spevácky párik starých fosílií. Svojho času mali v českej súkromnej televízii Nova svoju vlastnú reláciu - "Hogo Fogo". Pre naivné pokusy o skrytú kameru, trapný humor a úbohú komunikačnú schopnosť v spovedaní nezáživných pozvaných hostí možno ich (ne)zábavnú hudobnú talk-show ohodnotiť jedine titulom Odpad! ()

GilEstel 

všechny recenze uživatele

Hanička písnička a Štefanovy NACHYTÁVKY. Parodie na moderování. Bylo to tak blbý, až sem se tomu smál. Jako recese to mohlo být vtipný. Bohužel to bylo asi myšlený vážně. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Moc nechápu ty nenávistné komentáře, svého času jsem se na tento pořad díval a zas až taková tragédie to nebyla. Dvojici Hana Zagorová a Štefan Margita mám docela rád a některé jejich nachytávky hostů byly dobré. Dodneška si pamatuji, když tam měl jako hosta zpěvačku a herečku Oreiro, jak měli sledovanost jako prase. Je ovšem jasné, že oba by se jako moderátoři asi neuživili, ale ve svých oborech patřili ke špičce. ()

Reklama

Reklama