Reklama

Reklama

Nikdo neví o celebritách více než my! Vstupte s námi do života hvězd. (oficiální text distributora)

Recenze (95)

MichelSmith odpad!

všechny recenze uživatele

Tento program a jeho vysoká sledovanosť my pripomína záchody na strednej ,ktoré boli tak ošťaté,že po čase už aj normální šťali ešte v chodbe,možno nechceli byt len oštaný,ale nakoniec nemali beztak na výber a suché ostalo jedine rozbité chýbajúce okno v ktorom odraze kedysi mnohý hladali silu (ne)skočit a pod ktorým bol dnes zato o to kvalitnejší "rybníček" a "záujem" okoloidúcich ,bulvár vás dostane a spraví jedného z nich,teda než pochopíte že treba ísť von ku kríčku,alebo nemočit a zomriet viz Iveta,ktorá mala k oknu blízko... Asi nemala nádej aj ked bola suchá,alebo nemala seba...? Možno to neni o bulváre o Ivete,ale škodoradosti nás spoločnosti,alebo o nás,nádeji..? Možno iba o zlej hygiene,exhibiocinizmu... Spánkovom deficite...? ()

MikeCool odpad!

všechny recenze uživatele

TV-pořad. Nova nemůže být pozadu a po vzoru Top Star magazínu od Primy tu máme další bulvární TV-pořad Prásk!, verze Nova. Inteligentní Nova, která nás naučila, že voda v zimě zamrzá a že melouny spadlé na zem zřejmě křupnou by se podle mě neměla do ničeho nového pouštět a do showbyznysu už vůbec ne! ()

Reklama

ESNYR 

všechny recenze uživatele

Už proto, že v 80% ani netuším o koho se jedná ( polovinu jmen neznám a ani mi není jasné proč bych je znát mněl a druhou polovinu sice nějak z doslechu znám, ale zase mně nezajímá kolik toho snědly na večírku ) se vlastně ani nemůžu plně vyjádřit k tomu, jak moc jsou to zajímavé informace a nakolik jsou důležité pro můj osobní život. Přiznám že občas na to mrknu. Když je tam ta parodie na člověka jménem Novotný ( syn stejně vypatlaného otce ) ihned přepínám, protože na tu jeho chrchlavo-koktavou mluvu, nemám asi ty správné mozkvé buňky. .Abych to tak nějak uzavřel, tak dám 1 hvězdu za nějakou tu zajímavost, kterou jsem ještě nevěděl a má v mém životě důležitou roli. Třeba že Ana Geislerová je ve svém vztahu spokojená ( a Já tak můžu zapomenout na to že bych jí šel nabídnout kapesníček zároveň z nabídkou sňatku - život je někdy strašně krutý ) ()

unclejack odpad!

všechny recenze uživatele

Afektovaná prihlúpla zbytočnosť. Dokonca aj taká Smotánka alebo VIP správy majú aspoň svoju predstieranú úroveň, táto novácka sonda do života celebrít sa však hrá na posledného križiaka bulvárnej žurnalistiky. To si rovno môžem zobrať dvojstranku z Nového času a nalepiť ju na televízor - vyjde to prakticky naisto. ()

Sharlay odpad!

všechny recenze uživatele

Hmm, Nova se zase skvěle ukázala pro jakou cílovou skupinu jsou její původní pořady určené, pro lidi, kteří zjevně nemají na nic duchaplného názor a svůj volný čas u televize tráví tím, že sledují jak vypadá kuchyně Karla Gotta, co dělá ve volném čase Lucie Borhyová a jaký nový způsob záchrany světa si vymyslela poslední Miss České republiky. Podívat se jednou stačí, abych si udělal názor na tohle. ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama