Reklama

Reklama

Nikdo neví o celebritách více než my! Vstupte s námi do života hvězd. (oficiální text distributora)

Recenze (95)

honajz2 odpad!

všechny recenze uživatele

To je tak neuvěřitelně důležitý pořad! Karel Gott vydá nové album, no to je něco! A Lucie Bílá prý s někým spala, to je neuvěřitelné! A Tomáš Klus šel do bordelu, no já se pos*ru! A Lucie Vondráčková prý... Tohle se dozvíte v jednom díle tohoto pořadu. A nebojte se: v dalším díle bude toho dvakrát tolik! ()

Ydrosten odpad!

všechny recenze uživatele

Prásk tam odpad. Kdejaká ochechule z 3 jménama nejmíň ( a ještě hrdá na to, že může ukázat silikonový kozy a prdel ) se tady tváří jak Bardotka a přitom na ně všichni serou a je všem totálně u prdele že se jí zlomil podpatek, nebo že se ten její kretén s ní chce rozvést. Už jen výčet jmen, je na pár facek. ()

Reklama

ESNYR 

všechny recenze uživatele

Už proto, že v 80% ani netuším o koho se jedná ( polovinu jmen neznám a ani mi není jasné proč bych je znát mněl a druhou polovinu sice nějak z doslechu znám, ale zase mně nezajímá kolik toho snědly na večírku ) se vlastně ani nemůžu plně vyjádřit k tomu, jak moc jsou to zajímavé informace a nakolik jsou důležité pro můj osobní život. Přiznám že občas na to mrknu. Když je tam ta parodie na člověka jménem Novotný ( syn stejně vypatlaného otce ) ihned přepínám, protože na tu jeho chrchlavo-koktavou mluvu, nemám asi ty správné mozkvé buňky. .Abych to tak nějak uzavřel, tak dám 1 hvězdu za nějakou tu zajímavost, kterou jsem ještě nevěděl a má v mém životě důležitou roli. Třeba že Ana Geislerová je ve svém vztahu spokojená ( a Já tak můžu zapomenout na to že bych jí šel nabídnout kapesníček zároveň z nabídkou sňatku - život je někdy strašně krutý ) ()

MikeCool odpad!

všechny recenze uživatele

TV-pořad. Nova nemůže být pozadu a po vzoru Top Star magazínu od Primy tu máme další bulvární TV-pořad Prásk!, verze Nova. Inteligentní Nova, která nás naučila, že voda v zimě zamrzá a že melouny spadlé na zem zřejmě křupnou by se podle mě neměla do ničeho nového pouštět a do showbyznysu už vůbec ne! ()

Marek1991 odpad!

všechny recenze uživatele

Seriózne vážne je mi veľmi smutno z tohto programu teraz, keď to hodnotím, lebo si uvedomujem jeho zvrátenosť a to ho takmer vôbec nepozerám, videl som ho len útržkovito, no viem o čom je. Toto je totálne choré, rozoberať život akože vytvorených celebrít, také televízne klebety, bulvár, otras. Ten kto to pozerá musí mať asi veľa času na plytvanie. ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama