První z televizních pořadů, které se začaly zaměřovat na české celebrity. Zjišťují novinky z jejich soukromí a probírají skandály na naší VIP scéně. Moderátoři také navštěvují různé večírky a plesy známých lidí. (poz3n)
TheMaker
odpad!To je k smíchu :-DDD(28.3.2009)
Boss321
odpad!Ať dají raději peníze vynaložené na natáčení tohohle pořadu na charitu nebo na výzkum rakoviny.........(22.2.2009)
Karlos80
odpad!Aneb Gábinky vypráskaný týden se spráskanýma a zapráskanýma seleritama:-)! Podobné pořady: Přísně tajné, TOP STAR magazín všechny na stejné úrovni.(11.2.2009)
paascha
odpad!Za tohle bych spráskal celý štáb s tou strašnou Gábinou v čele. Dělat ze sereblit lidi je zrůdnost, zasluhující výprask!!!(11.2.2009)
hippyman
odpad!škoda slov... odpad!(15.2.2009)
cheyene
odpad!Starší bratr stejně ubohého pořadu TOP Star Magazín....aneb bulváru není nikdy a nikde dost!(29.9.2010)
Stegr
20% - Za některé reportáže...(1.3.2009)
WANDRWALL
Kdo na koho co práskne, to bylo úkolem pro tenhle pořad. Jelikož se ho nedržel jak měl, tak už není vysílán. BLESK se ale tiskne stále, a roky už soutěží s MF DNES v prodejnosti. PAk dlouho nikdo, tedy za těmihle deníky.(14.9.2010)
duklak2
Když to uváděla Hornová, tak se to ještě jakžtakž skousnout dalo, ale jakmile do moderátorského křesla usedla Hrachovcová, tak jsem to přestal sledovat. I když kdysi dávno jsem v jednom burválu četl, že měla nařízeno se tak ztřeštěně chovat, takže vlastně nevím. Ale i tak, tento pořad si více než dvě hvězdy nezaslouží.(28.9.2009)
iamek
odpad!Opět bulvár a opět odpad !(24.2.2009)
mysiak
odpad!Prvá česká bulvárna relácia...bohužial(5.7.2009)
Davies182
Na sledování s babičkou, lačnící po squělých informacích ze světa showbyznysu to nebylo špatné, když o prázdninách večer lilo a nebylo co dělat :-D(27.7.2009)
Kryton
odpad!Blesk v TV. Ne děkuji, odejdu!(28.3.2009)
Peetas
odpad!Jeden z dalších nepovedených pořadů o celebritách, no tak už to bývá.(2.4.2009)
stration
odpad!A prásk tam Odpad!(29.5.2009)
Andre3000
odpad!I hate bulvár!(3.6.2009)
drexik
Byla to hrůza, ale Kačka byla tak neuvěřitelně pitomá, že si to jednu hvězdičku zaslouží. Krom toho jsem při náhodném přepnutí na tento program nedostal chuť v prvních pěti sekundách hodit po televizi cihlu. Tak jako při současném Top Sráči magazínu.(21.10.2009)
ssfan
odpad!Marně vzpomínám na nějaký horší pořad než je to. (Promiňte, zapomněl jsem na debilní reality-show - ty jsou ještě horší.)(20.11.2009)
L_O_U_S
Uááá! Lenku Hornovou a smečku kolem ní seskupených ženštin jsem nikdy neměl rád. (446.)(16.2.2009)
cariada
odpad!Bulvár na Nově děs a běs.(21.2.2009)
- Tosimodpad!
- Mattyodpad!