Reklama

Reklama

Kung Fu Panda 3

  • USA Kung Fu Panda 3 (více)
Trailer 2

Jedna z nejúspěšnějších animovaných sérií na světě se vrací a v jejím čele nestojí nikdo jiný než slavný kung-fu bojovník, tak trochu i do šířky urostlý panda Po. A vše začne tím, že se znenadání objeví Poův ztracený biologický otec, společně pak odcestují do tajného pandího ráje, kde se setkají s dalšími pandími členy široké a černobílé rodiny. Ale pak Kai, padouch s nadpřirozenými schopnostmi, proletí Čínou jako vichřice a začne porážet všechny mistry kung-fu, Po musí udělat nemožné: naučit vesnici plnou legraci milujících, těžkopádných bratří umění kung-fu, aby se z nich stalo neohrožené společenství Kung Fu Pand! (CinemArt)

(více)

Videa (28)

Trailer 2

Recenze (305)

filmfanouch 

všechny recenze uživatele

Jedna se již o třetí kousek ze série Kung Fu Pandy. První příběh nám nabídl origin dračího bojovníka, druhý díl nám nabídl objevení jeho původu a třetí díl nás dovadí k jeho poslední (zatím?) cestě. Animace je čistá dokonalost. Všechny lístky a zvířata jsou dokonale nainamována. Hudba od Hanse Zimmera je dokonalá především hlavní motiv hlavního záporáka Kaia. Je to prostě opět skvělý animovaný film a i když je pro mně teď asi nejslabší z celé trilogie tak je velmi kvalitní a uvidíme jestli se opravdu dočkáme té šestidilné série. A když už jsme u toho teprve na konci trojky vám dojde jak je všechno hezky propojené od prvního dílu. ()

PauloZ 

všechny recenze uživatele

Po a jeho banda si pořád drží solidní status v záplavě animáků a s ohledem na třetí pokračování musím pochválit celkový vývoj, jak dějové linky, tak posun postav. Prostě to celé krásně funguje, navazuje na sebe a nemám pocit, že by ta trilogie byla zbytečná. Pořád je to zábavné, zde dokonce se špetkou "magie", což bohužel eliminovalo kontaktnější finálový fajtík. Tím se dostávám k tomu, že je to paradoxně díl nejvíce pro děti (víc zbytečných pádů a laciných vsuvek), což nemuselo být a mohlo to jít odvážnějším směrem. 3,5*. ()

Reklama

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Je to fajnový kung fu příběh, ale za srdíčko mě to nechytá. S tlustou pandou je pořád sranda a záporák také srší humorem. Ale až všichni zdánlivě umírají, nakonec se všechno v dobré obrátí a závěr filmu tak působí jako konec jedné ze seriálových epizodek. I když jsem byl malý, tak mi v paměti utkvěly animáky právě takové, kdy kromě zábavy a barevného hopsání došlo i na něco skutečného až tragického. Takže ano, je to pro děti, ale ten prcek, co si třetí pandí dobrodružství nebude pouštět každý den, na něj brzy zapomene. ()

Metal Lord 

všechny recenze uživatele

Po sice nepotřebovala pokračování, za mě však spokojenost. Ano, je to sice nastavovaná kaše, ale stále povedenější, než byla taková Univerzita pro příšerky. Jen škoda, že si na tom ději nedali trošku víc záležet. Občas jsem trošku detailista....proto když se hlavní hrdinové dozvědí, že jsou všichni mistři poraženi (hromada papíru), člověk by čekal, že jich bude opravdu hromada, jenže na konci se kromě 5ky a Sifua objeví jen nějakých 5 dalších bojovníků......pro někoho zbytečnost, pro mě detail, který kdyby byl trošku líp zapracován, dal bych tu 5*, od které to není daleko. ()

Algernons 

všechny recenze uživatele

Vcelku zklamání... potřetí se nás série snaží naučit tu podobnou myšlenku a lekci, tentokrát z pohledu učitele, ale přesto to není už úplně ono. Nejvíc bavil začátek evokující mix jedničky. Shifu a Po spolu prostě fungují skvěle. Člověk také doufal nějaké větší rozvinutí vztahu Po ke své družině, hlavně tygřici a v tomhle ohledu taky nic. Začátek mě nadchnul skrze výpravu na místo, kde proběhne učení, ale ono prd... místo toho je tu dětinská část s pandami, která se pořádně nevyužije a ve výsledku to působí, jakože si trojka ukousla příliš velké sousto a témata, nápady a myšlenky se nerozvinuly, protože si navzájem kradly čas, místo toho aby se rozvíjeli navzájem, Není tu žádné dilema o tom, zda přistoupit na život pand a nebo pokračovat v cestě dračího bojovníka, stejně tak tu máme jednu úvodní scénu o tom, jak Po neumí učit a pak najednou má být uspokojivý, když to pochopí na konci filmu? To prostě nefunguje. K tomu i přes cool faktor, dost slabý záporák. Pořád to má kouzlo Kung Fu Pandy, ale neexceluje to, jak by mohlo a mělo. ()

Galerie (72)

Zajímavosti (13)

  • Celosvětová premiéra proběhla 16. ledna 2016 v Los Angeles. (Varan)
  • Kvôli tvorbe pandej dediny filmári navštívili Čínu. Kľúčová bola návšteva hory Qingcheng. Práve tu sa zrodil taoizmus a nachádza sa tu známa pandia rezervácia. Pohľad, ktorý sa vám naskytne, keď Po a Li dorazia do dedinky a hmla sa rozplynie, je veľmi vernou kópiou zážitku pri návšteve rezervácie na hore Qingcheng. (martin1m2)
  • Střihačka Clare Knight se během natáčení prvního dílu Kung Fu Pandy (2008) seznámila, zasnoubila a provdala za svého muže, herce Wayne Knighta, který ztvárnil jednu z postav. Během Kung Fu Pandy 2 (2011) porodila svého syna (jehož hlas byl použitý pro Poa jako mládě) a nyní se její manžel i syn ujali hlasových rolí v Kung Fu Pandě 3. (Zdroj: CinemArt)

Související novinky

Warcraft zdrhá před Hvězdnými válkami

Warcraft zdrhá před Hvězdnými válkami

02.12.2013

A celkově z přecpaného roku 2015. Původně měla být výpravná fantasy v režii Duncana Jonese uvedena už 18. prosince 2015. Jenomže pak studio Disney posunulo na předvánoční čas Abramsovu Star Wars:… (více)

Reklama

Reklama