Reklama

Reklama

Kung Fu Panda 3

  • USA Kung Fu Panda 3 (více)
Trailer 3

Jedna z nejúspěšnějších animovaných sérií na světě se vrací a v jejím čele nestojí nikdo jiný než slavný kung-fu bojovník, tak trochu i do šířky urostlý panda Po. A vše začne tím, že se znenadání objeví Poův ztracený biologický otec, společně pak odcestují do tajného pandího ráje, kde se setkají s dalšími pandími členy široké a černobílé rodiny. Ale pak Kai, padouch s nadpřirozenými schopnostmi, proletí Čínou jako vichřice a začne porážet všechny mistry kung-fu, Po musí udělat nemožné: naučit vesnici plnou legraci milujících, těžkopádných bratří umění kung-fu, aby se z nich stalo neohrožené společenství Kung Fu Pand! (CinemArt)

(více)

Recenze (305)

pekas 

všechny recenze uživatele

Po slabší dvojce zase díl v plné kondici. Originální humor, lehce dojemné scény, příjemný pocit mi vydržel celý film i titulky. Zase krásná pětka. 95% ()

Kimkong 

všechny recenze uživatele

Humor již celkem opotřebený. Hlavním plusem jsou hodně hezky rozbíjení kameny v to jejich posmrtném životě. Dětský pandy, starý pandy. Možná až moc dětské na mě. ()

george82 

všechny recenze uživatele

Ale jo. Po je furt stejně debilní a furt to funguje. Navíc najde vesnici se svými podobně debilními druhy, takže to i občas vygraduje. Za mě to funguje a není třeba to hlouběji zkoumat. ()

helrohir 

všechny recenze uživatele

Aj tretie pokračovanie tejto animovanej série sa javí zhruba na rovnakej kvalitatívnej úrovni ako jeho predchodcovia, čím sa stáva jednou z najvyrovnanejších animovaných trilógií. Opäť sa nám rysuje zaujímavý príbeh, efektné súboje či nejaký ten vtipný moment. Ale ako pri oboch predchádzajúcich filmoch, aj tu dávam len priemerné hodnotenie, nakoľko si myslím, že humorný potenciál mohol byť rozvinutý ešte viac.60%. ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Tak už mi do sbírky chybí jen dvojka. Takže porovnám-li jedničku a trojku, pak na první díl třetí pokračování nemá. Ale humorné prvky se tu nacházejí pořád. Po navíc konečně poznává další pandy, chová se jako panda a vše doprovázejí úchvatně zobrazené panoramata. A mnoho pand rozhodně neškodí. Ale když už je toho válení a přežírání moc, nic se stále neděje. Celý příběh je až moc soustředěn do závěrečného souboje. ()

adamix 

všechny recenze uživatele

Aj po tretí krát to vyšlo. A vyzerá to na uzavretý príbeh, takže v rámci zachovania kvality, ktorú si séria udržala, štvrtý diel už netreba. Je to zlaté, je to vtipné, je to akčné a ako vždy aj vizuálna bomba. Za mňa 80%. ()

DoubleJack 

všechny recenze uživatele

Grafika je až dechberoucí, ale to, co chybí je silný příběh. Často zůtává jen u laciných vtipů a ty mají bohužel daleko k nadčasovosti prvního dílu. Řada témat, na kterých je film postaven, tu už v minulosti byla a přišlo mi, že se ledacos jenom recyklovalo. Ani závěr nebyl tak propracovaný, jak jsem očekával. Pořád se ale jedná o vcelku fajn dobrodružství na jeden večer s rodinou, které si především ti méně náročnější užijí. ()

luke774 

všechny recenze uživatele

Bylo to...hezký. Ne, že bych se nudil, děje tam bylo dost, ale už to proste nemělo to kouzlo jedničky, i když se o to tvůrci očividně snažili. Ale zádě na druhou stranu jsem si myslel, že to bude horší, příjemné mě překvapil konec a myslim, že by se dalo říct, že tím končí cela série. ()

Madhuri 

všechny recenze uživatele

Tak asi nejvtipnější Panda ze všech třech dílů. Trojka je napěchovaná gagy snad v každé druhé scéně, i v těch kde bych to rozhodně nečekala. Jen co vám začnou slzet oči z dojemné scény, už hned na to přichází gag, u kterého se zas popadáte za břicho. Co se počtu soubojů týče, tam zase trojka dle mě ubrala (na rozdíl od druhého dílu kde se to různými bitkami stále jen hemží), ale pořád je rozhodně na co koukat, a Kung-Fu fandové určitě nebudou zklamáni. Trochu zamrzelo, že se ve filmu nakonec neobjevilo pár suprových scén z traileru, ale to je snad to nejmenší. Více mě mrzí že jsem se nedočkala žádného pokračování a rozvíjení vztahu mezi Tygřicí a Poem který se začal nádherně vyvíjet v dvojce, ale tady jako by si tvůrci uvědomili že je vlastně spárovat nechtějí a zdálo se že oba zatuhli ve "friendzone"...Škoda. Ale zpět- Kung Fu Panda 3 je svižná, skvěle odsýpá, nikde se nezadrhává. Celkově skvělá série kde nebyl ani jeden díl zklamáním (což se u animáku často, bohužel, nestává), a trojka, jakožto poslední díl (alespoň to tak vypadá, na konci jsem neviděla žádný odkaz na další pokračování, na rozdíl od druhého dílu) odešla s hlavou vztyčenou... Doporučuju, pokud jste fanouškem panďácké série (jako já) tak nebudete zklamání. Kdyby to šlo dala bych ještě jednu hvězdičku za to, že mi tvůrci v rámci 3 umožnili, setkat se znovu se svou oblíbenou postavou z celé série. ***By the way: Možná by neuškodilo tvůrcům kouknout na jistý díl Legends of Awesomeness s názvem "Dragon (u nás "Drak přichází" tuším) kde by zjistili že Po už se chi dávno naučil ovládat (sice je to tam nazvané "životní energie" ale tak podobně to pojmenoval Shifu i ve 3, a každém prostě musí dojít že je to to samé :D ) ()

petrsponar 

všechny recenze uživatele

Ono vyloženě špatný to nebylo ,ale nic nového to samé jak 2 takže smutných 60 procent.A přišlo mi že z toho Pooviho otce udělali tokovýho troubu mě to tak přišlo. ()

Durdas 

všechny recenze uživatele

Tak tu máme v pořadí již třetí Pandu a odvážím se říct, že dokonce tu nejlepší! Říkám si, jak je to možné, že dokáží udělat filmy, které jsou ve své podstatě stále o tom samém, ale zároveň každý úplně jiný. Třetí Panda byla fakt skvělá a zdálo se mi, že dokonce nejvíce sršela vtipem, a to je opravdu kumšt. Za mě jasný palec nahoru a kdyby to šlo, tak 6*. :-D ()

Blazis34 

všechny recenze uživatele

Kung Fu panda Po navazuje na předchozí dva díly, avšak teď už tak trochu vaří z vody. Děj postrádal větší myšlenku, šlo jen o to, zda dokáže Po jednoho dne ovládat svoji Chi. Hned bylo jasné, že to na konci zvládne a zachrání své přátelé, takže děj nic moc a bez hlubšího významu. Jinak ale padlo pár super hlášek a vtipných scén, takže hlavně pro děti to určitě nuda nebyla. Já to hodnotím průměrně - 55%. ()

blazma 

všechny recenze uživatele

Jednička byla skvěla, dvojka byla dobra... Trojka, byla bohužel nuda. Má oblíbená série s tlustým pandou mě třetím pokračováním docela zklamala. Příběh mel v sobe takový potenciál a nakonec se mi zdálo ze ho pořádně sestříhali. Skákalo to z jedné oblasti do druhé, od jednoho charakteru k dalšímu a zacal se v tom dělat pěkný guláš. Na druhou stranu, akce a humor se nesl ve stejném duchu jako předchozí dva díly a proto to dle mého neskončilo naprostým fiaskem. Aspoň dle mého. ()

jemine 

všechny recenze uživatele

Východ má pro průměrného Evropana stejnou přitažlivost jako venkovské hnojiště pro hejno masařek. Čili, není-li už kde brát nápady, mysticismus je v záloze vždy. No dobře, je to rodinný animák, film, jehož ambice začínají a končí tržbami, ale i tak... Je to nastavovaná kaše, tříšť, jíž ani vizualizovaná čchi neposlouží jako plnohodnotné lepidlo :-). Ale když už nastavovaná kaše, pak je to vcelku kvalitně nastavovaná kaše. Skvělá animace, svižný děj, vtipy, kterým se lze někdy i smát. Neurazí, pobaví; bídu námětu a scénáře maskuje ale jen s velikými obtížemi. Je to hezká barevná podívaná bez obsahu, kaleidoskop scén a scének, nepodařená výpravná revue, kde se sice nešetřilo flitry a efekty, ale kde zároveň chybí nosná a jednotící myšlenka. Je to tak pestrá podívaná, že bídu zřejmě nejslabšího filmu trilogie si uvědomíte až po odchodu z kina... ()

AndrewNewman 

všechny recenze uživatele

Tretia časť už nesviští originálnym vtipom a aj keď stále sa na to dá pozerať, už je to naozaj len taká vecička pre detské publikum. ()

lajkaof 

všechny recenze uživatele

Myslím si, že animáky by němely mít pokračování. Jednička byla originální, nevšední, vtipná. Dvojka o dost slabší, no a trojka.. předvídatelný konec, vtipy trošku ohrané, kungfu triky stejné. Tři hvězdy dostává hlavně kvůli ztvárnění pandí vesnice, ta byla boží. ()

Související novinky

Warcraft zdrhá před Hvězdnými válkami

Warcraft zdrhá před Hvězdnými válkami

02.12.2013

A celkově z přecpaného roku 2015. Původně měla být výpravná fantasy v režii Duncana Jonese uvedena už 18. prosince 2015. Jenomže pak studio Disney posunulo na předvánoční čas Abramsovu Star Wars:… (více)

Reklama

Reklama