Reklama

Reklama

Kung Fu Panda 3

  • USA Kung Fu Panda 3 (více)
Trailer 2

Jedna z nejúspěšnějších animovaných sérií na světě se vrací a v jejím čele nestojí nikdo jiný než slavný kung-fu bojovník, tak trochu i do šířky urostlý panda Po. A vše začne tím, že se znenadání objeví Poův ztracený biologický otec, společně pak odcestují do tajného pandího ráje, kde se setkají s dalšími pandími členy široké a černobílé rodiny. Ale pak Kai, padouch s nadpřirozenými schopnostmi, proletí Čínou jako vichřice a začne porážet všechny mistry kung-fu, Po musí udělat nemožné: naučit vesnici plnou legraci milujících, těžkopádných bratří umění kung-fu, aby se z nich stalo neohrožené společenství Kung Fu Pand! (CinemArt)

(více)

Recenze (303)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $145miliónovTržby USA $143,528,619Tržby Celosvetovo $521,170,825Tržby za predaj Blu-ray v USA $13,632,106Tržby za predaj DVD v USA $12,928,177║ opäť podarená zábavná bžunda, oddychovka ako vyšitá, Panda opäť valí na plné obrátky, je to dobre prepojené z ostatnými dielmi, plusom vydarené 3D, ktoré DreamWorks teda vie urobiť na jednotku a taktiež skvelý Slovenský dabing /videl v kine 3D verziu: 80%/ ()

Algernons 

všechny recenze uživatele

Vcelku zklamání... potřetí se nás série snaží naučit tu podobnou myšlenku a lekci, tentokrát z pohledu učitele, ale přesto to není už úplně ono. Nejvíc bavil začátek evokující mix jedničky. Shifu a Po spolu prostě fungují skvěle. Člověk také doufal nějaké větší rozvinutí vztahu Po ke své družině, hlavně tygřici a v tomhle ohledu taky nic. Začátek mě nadchnul skrze výpravu na místo, kde proběhne učení, ale ono prd... místo toho je tu dětinská část s pandami, která se pořádně nevyužije a ve výsledku to působí, jakože si trojka ukousla příliš velké sousto a témata, nápady a myšlenky se nerozvinuly, protože si navzájem kradly čas, místo toho aby se rozvíjeli navzájem, Není tu žádné dilema o tom, zda přistoupit na život pand a nebo pokračovat v cestě dračího bojovníka, stejně tak tu máme jednu úvodní scénu o tom, jak Po neumí učit a pak najednou má být uspokojivý, když to pochopí na konci filmu? To prostě nefunguje. K tomu i přes cool faktor, dost slabý záporák. Pořád to má kouzlo Kung Fu Pandy, ale neexceluje to, jak by mohlo a mělo. ()

choze 

všechny recenze uživatele

Z dvojky jsem byl odvařenej, ale trojka mi přišla průměrná. Sice se tu Po vrací ke kořenům a porazí (dalšího) kingoše všech kingošů, ale z bitek ani frků mi nic moc neutkvělo. ()

Dudek 

všechny recenze uživatele

Asi největším překvapením je, že se na tomto příběhu produkčně podílela i Čína. Přeci jen degradace národního symbolu do hlavní postavy, která se vyznačuje dvěma otci, zženštilostí a značnou dávkou nemotornosti chce docela odvahu. Nicméně na to, že se jedná o třetí díl série je to docela slušné. Je tu pár slušných nápadů, i když nejsem schopen posoudit na kolik se jedná jen o recyklaci vlastních motivů z předchozích dílů. Dějová prostost, kdy je většina stopáže zaplněna prostými atrakcemi asi též nebude pro cílové publikum problém. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Už je to déle, co jsem viděl první dva díly u kterých jsem se velmi dobře bavil. Trojka tedy uzavírá trilogii (ačkoliv jak víme u Doby ledové a Shreka, na trilogie se u animáků nehraje) boss fightem s jedním velkým záporákem, o kterém samozřejmě nikdo nikdy neslyšel :D a objeví se i ztracený Poovo otec. Předpokládám, že se v příštím díle vrátí i matka ze záhrobí. Nicméně, trojka je hodně orientovaná na Čínu (knedlíčky kam se podíváš), což vzhledem k zasazení dává smysl, ale nyní je to ještě více patrné. Gagy jsou samozřejmě také cílené na nejmladší publikum, ovšem překvapilo mě, že jsem se nakonec i potřetí dobře bavil a častokrát zasmál i u naprosto (záměrně) pitomých scén. Proč tedy ne? Na pátou dobu ledovou ale budu sbírat síly mnohem více...7/10...[31.3.2016_Cinema City_Slovanský dům] ()

Jeoffrey 

všechny recenze uživatele

Kung Fu Panda 3 si dle mého docela drží nastavený vysoký standard prvního dílu. Mě osobně se první díl líbil, má to vtip, má to spád a hlavní hrdina je sympaťák. Stejně tak se mi líbila i dvojka, která sice byla o něco méně vtipná, ale měla zajímavé akční sekvence a ten páv v roli hlavního záporáka byl prostě vážně hodně dobrý. Třetí díl víceméně drží všechna tato pro mě důležitá kritéria a drží i koncept o hledání "sebe sama" s kterým nás seznamuje už první díl. Prakticky každý díl Kung Fu Pandy nám odhaluje něco nového o našem hlavním hrdinovi a v každém tomto dílu se s tím náš hrdina musí nějak poprat a najít svůj "vnitřní klid". Navíc proti hlavní myšlence, že důležité je vlastně být sám sebou já osobně nic nemám a i další variace na toto téma mě nenudí. Takže mě Kung Fu Panda 3 vlastně vůbec nezklamala a můj dojem z této série se stále drží nad průměrem. Čekal jsem co bude dřív, jestli kino, nebo HD screen a dnes se mé čekání konečně naplnilo i když do kina si stejně zajdu, chci se ještě podívat na kvalitu 3D. Přesto už teď můžu říct, že animace i hudba se mi opět líbí. 7/10 ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Kedykoľvek zapnem TV, vidím Kungu Fu Pandu. Ja osobne som touto postavičkou presýtený. Taktiež som rozhodne viac dúfal v humornejšie pasáže. No a keď mi došlo, že sa viac nudím ako zabávam, uvedomil som si, že ani samotný príbeh nedisponuje takou originalitou, akú by si tretie pokračovanie zaslúžilo. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Po příběhové stránce stokrát viděná a poměrně předvídatelná báchorka, po té akční stokrát viděné parádní bitky, které z nějakého (epického) důvodu nikdy neomrzí. Pokud koukáte v angličtině, tak si dopředu zjistěte, kdo koho dabuje. Je to sranda. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Občas jsem si kladl otázky proč vznikají v některých hlavně animovaných sériích další pokračování. Odpověď jsem dostal včera na moviezone.cz, protože studiím nejde ani tak o film, jako spíše především o různé předměty spojené se sérií. Takže scénaristi spíchnou další příběh za 10 minutek. Překvapivě náš Po zjistí že jeho otec není husa, ale panda. Takže 3. díl je o pandách. Pandy se válejí, pandy skáčou, hopsají, oplácávající se... Panda je všude kam se člověk podívá. Jenže je potřeba mít v tomhle akčňáku i záporáka, takže se vymyslí týpek s nadpřirozenými schopnostmi, které se na konci musí naučit i náš chlupatý hrdina, aby vyhrál....dobře, chápu že je tenhle film vlastně pro děti. Takže 50% ()

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

Tři pro děcka, aby bylo jasno. Jinak za dvě. Tohle je takový vaření z vody, že by si to jeden mohl vzít jako destilku. Dvě panďátka za super vizuálno a krátkou stopáž, která při rodinným sledování nestihne utahat dospělce k smrti. ()

DJ_bart 

všechny recenze uživatele

Vizuálně krásnej animák, důstojný zakončení trilogie, a želbohu poslední kvalitativní výspa studia DreamWorks. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Slabšie ako predošlé diely, ale stále dosť dobre. Zatiaľ čo prvé diely mi prišli vyrovnané a zábavné po celú dĺžku, tu ma stretnutie s rodičmi moc neoslovilo. Za to záporák ako už je zvykom sa opäť podaril. Ma drsný štýl a predovšetkým ide z neho rešpekt a ma dokonalý dizajn. Kung Fu Panda 3 je slabšia v prostrednej časti, ale opäť ponuka zábavu, nádhernu animáciu, nápady, sympatické postavy či dobrú hudbu. Obľúbený soundtrack: Oogway's Legacy, The Arrival of Kai, The Dragon Warrior, Father and Son. 85% - 4* ()

lamps 

všechny recenze uživatele

Po nikdy vyloženě nezklame a bude to vždycky ten obtloustlý sympaťák a mistr v rozesmávání dětského publika, ale vše okolo něj už začíná být vyčpělé a okoukané. Nebýt jeho znovu nalezeného otce a pandí vesnice, kteří vnesli do příběhu novou dávku pozitivního náboje, byl by třetí díl i s ohledem na bídně vykresleného záporáka a nevyužité vedlejší postavy mnohem větším zklamáním. Takhle zůstává pořád hodně jednoduché, ale zkrátka sympatické legrace, skvělý původní dabing, chytlavý soundtrack a nádherná animace, patrná hlavně ve výrazech a detailech většiny postav. Dějově ale, především vinou odfláknutého závěru, těžký průměr... 65% ()

filmfanouch 

všechny recenze uživatele

Jedna se již o třetí kousek ze série Kung Fu Pandy. První příběh nám nabídl origin dračího bojovníka, druhý díl nám nabídl objevení jeho původu a třetí díl nás dovadí k jeho poslední (zatím?) cestě. Animace je čistá dokonalost. Všechny lístky a zvířata jsou dokonale nainamována. Hudba od Hanse Zimmera je dokonalá především hlavní motiv hlavního záporáka Kaia. Je to prostě opět skvělý animovaný film a i když je pro mně teď asi nejslabší z celé trilogie tak je velmi kvalitní a uvidíme jestli se opravdu dočkáme té šestidilné série. A když už jsme u toho teprve na konci trojky vám dojde jak je všechno hezky propojené od prvního dílu. ()

Boogeyman 

všechny recenze uživatele

Asi nejslabší Kung-Fu Panda, která sice není vyloženě nudná, ale je na ní vidět, jak je uvařená z vody, navíc více zacílená na menší děti. ()

Související novinky

Warcraft zdrhá před Hvězdnými válkami

Warcraft zdrhá před Hvězdnými válkami

02.12.2013

A celkově z přecpaného roku 2015. Původně měla být výpravná fantasy v režii Duncana Jonese uvedena už 18. prosince 2015. Jenomže pak studio Disney posunulo na předvánoční čas Abramsovu Star Wars:… (více)

Reklama

Reklama