Lživý svědek (TV film)

False Witness

Diplomat

Akční / Krimi / Mysteriózní / Thriller

Velká Británie / Austrálie, 2008, 2x85 min

Film je popsán jako akční, krimi a thriller, ale já bych ho nenazval jako ani jedno ze jmenovaných.Ve filmu moc akce nenajdete a pokud jde o napětí, to by jste také hledali marně. Najdete zde však chvílemi dost zmatený děj, kterému odpovídá i samotný závěr filmu. Jediné, co moje oči potěšilo, byla Claire Forlani, ale pokud jde o hereckou stránku ani ta mně nepřesvědčila. S přivřenýma očima tři hvězdy.(21.3.2009)

• Smok

Obyčajné a nevýrazné krimi (zdráham sa napísať akčné), akými sú v požičovniach prepchaté regále.(23.3.2009)

• Jacinda

Pěkná pitomost navíc s příšernou hlavní představitelkou. Když slyším slova Scotland Yard v tomto podání, nemůžu se zbavit něčeho předpotopního a zastaralého. A to by nemělo...(22.5.2010)

No áno, je to dlhé. Príliš. Ale ten potenciál tam zaručene je. Film má takmer všetky ingrediencie, aby z toho bol akčný, mrazivý, politicko špiónsky triler. Hlavný hedina je zatknutý na letisku. Vzápätí ho berú do ochrannej väzby. Pri tom rieši problém so ženou. Uteká. Aj nejaká spravodajská agentúra sa nájde. A dokonca aj mafia a obchod so zbraňami. Bourneovské ingrediencie prebíja množstvo drobných chýb vrátane zle natočenej úvodnej akčnej scény a prílišnej prekombinovanosti. Inak svelo obsadené postavy, Dougray Scott je prototyp zlomeného muža, Claire je a to úplne stačí a vedľajšie figúrky majú správne ľadový výzor. Ten potenciál tam zaručene je...(27.8.2009)

• honajz

Tuším australská minisérie, odehrávající se zčásti v Londýně a zčásti v Austrálii. Další hrozně rozklepaná kamera, že není vidět, co má být v obraze, ukecané, málo akce, nesympatičtí herci, fádní dějová linie. (Jo, a polda s traumatem, jak originální!)(24.3.2009)

• NALBERTik

Todle není ničím zajímavé !! Je to ale v každém případně velmi nudné. Prostě furt čekáte kdy se NĚCO začne dít, jesi z toho bude akčňák, anebo krimi anebo thriller, bohužel je z toho nudný SHIT s 66%(24.4.2009), což mne udivuje. Nepouštějte si to.(24.4.2009)

• Arius

Slabý TV snímok, maximálne na vyplnenie nudy. Nič svetoborné,podobných záležitostí nájdete nespočet.(24.8.2009)

• aulikd

Celkem jsem se na to těšil. Mohl to být povedený thriller ale bohužel nebyl. Celý film se nic nedělo, skoro žádná akce. Herecké výkony jsou mdlé a nevýrazné. Jediné pozitivum je krásná Claire. Opravdu velice slabý film. Škoda potenciál tam byl.(16.3.2009)