Isabelle už je dáma v letech. Trošku nám ztloustla, což jí odputíme a moc rádi, její tváře byly vždycky jako dětský prdelky a trošku nám taky nakynuly, takže ve výsledku vypadá jako Annette Bening před několika lety, i barva a střih vlasů... (ten Warren má opravdu jednotvárný vkus :)). Jako asi většina jejich obdivovatelů ji miluji v jejích "začátečnických" rolích, kdy byla utržená ze řetězu a dokázala v jednom záběru předvézt to, co jsem doposud neviděla u nikoho jiného, ale i v téhle roli po letech je prostě nenahraditelná... skvělý snímek! Pro fanoušky povinnost!(9.11.2009)

Rozpočet $-miliónovTržby Celosvetovo $905,445(8.7.2010)

Stačí úvodních pět minut, aby každý normální divák pochopil následné, byť na první pohled psychopatické jednání hlavní postavy. Působivě ztvárněná odvrácená strana Francie a konkrétně v případě Paříže nechválně proslulé Saint Denis. Isabelle Adjani předvádí naprosto strhující výkon, po letech se opět vrací na plátna kin a ukazuje se, že bylo dobře, že si dala načas. V případě tohoto žánru neuškodí několikerá odlehčení beroucí si na paškál francouzskou nepraktičnost. Po čase opět výborný francouzský film.(30.3.2009)