Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jaké dilema: Carla je úspěšná rozhlasová moderátorka, jejími dietními tipy se řídí snad každá žena v Berlíně. Přesto že ona sama je baculka, díky neúspěšnému vztahu, který vedl k nadměrnému přejídání komfortním jídlem. Když jí do její show zavolá šarmantní a vnímavý Tom ví, že tohle je muž jejích snů!! Teď jen doufá, že její dietní rady budou fungovat i na ní samotné. Ale v okamžiku, kdy začne dřít na svojí postavě, seznámí se s milým Konrádem, který má rád baculaté ženy..... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (14)

TheMaker 

všechny recenze uživatele

Moc hezký film na nedělní odpoledne. Na to, že je to od nácků naprosto vtipný a milý film ! Skvěle jsem se pobavil. Nechápu zdejší hodnocení, proto o hvězdičku přidávám ! ()

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Až moc z toho kouká snaha o německou Bridget Jonesovou,ale přesto bych to neviděla tak černě.Celkem jsem se nad tím i zasmála:)Příjemný oddych na nedělní odpoledne,nic víc od toho čekat nelze. ()

Elyssea 

všechny recenze uživatele

Není to tak hrozné, jak by se podle zdejšího hodnocení mohlo zdát. Hlavně je to občas i vtipné. Co na tom, že mi hrdinka přijde krapet ošklivá, má sympatického Konráda a super osobního trenéra :D ()

Skuby47 

všechny recenze uživatele

Příjemná německá romantická komedie. Byly v ní zastoupeny romantické i komediální prvky a dalo se na ni dívat nejen v neděli v poledne, ale i ve středu večer. Bavila jsem se a ke srovnání skóre hvězdičku přidám. Kdo má sám nebo v rodině problémy s nadváhou a dietami mi dá za pravdu, že nejlepší je takový beznadějný boj vzdát. ()

noctambule 

všechny recenze uživatele

Strašná kravina, u které se člověk zasměje, ale asi ne v místech, kde to tvůrci plánovali:-) Ideální podívaná tak akorát při vaření. ()

enyama 

všechny recenze uživatele

Pěkně jsem se nasmála:-) Jako bych viděla sebe: mrkev nebo sušenku??hmmmm mmm hmmm mmm .... Cože?Mrkev, co to je?:-))... Ne zeleninu mám ráda, ale obalená kostra opravdu nejsem, možná právě proto mě to tak pobavilo:-) Výhoda vypěstovaných mišelinů je v tom, že upadnete - li, nebolí to.. ()

Blazin 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem, že německá komedie bude stát za nic tak jako asi většina (velká většina) co jsem viděl, ale tohle bylo trochu jiný, takový příjemnější, líp se na to koukalo, i když bylo předem jasné jak to skončí a i přes slabší konec a dost trapných scén dávám slušné 2 hvězdičky. ()

G900

všechny recenze uživatele

to: TheMaker Opravdu zacinam pochybovat o tve inteligenci. Zrejme vis o soucasnem Nemecku uplny hovno, tak se prosimte priste zdrz komentaru jako je tenhle. ()

gombarix

všechny recenze uživatele

Hm, tohle teda byla "baculka" tak na dolní hranici baculatosti... Velmi oddechová záležitost, nicméně některé momenty jsou docela vtipné a trefné. - - - Její kamarádka, štíhlá (ale ne zas vychrtlá, majngot) fotomodelka, nosí semo tamo (ve druhé polovině už pořád) decentní brýle. Mlask. ()

chrispe 

všechny recenze uživatele

Co si budeme povídat... je to jedno klišé posazené na druhým, ale... já se prostě přistihla, jak se při scéně v letadle blbě tlemím a vůbec můžu říct, že ten film byl milý. Hlavní představitelka je moc pěkná ženská, hezounek Tom je podle mě spíš slizounek a Albert byl moc fajn. Čekala jsem horší pokoukání a byla docela mile překvapená. ()

haWranka 

všechny recenze uživatele

Začátek vůbec nebyl špatnej. Vlastně jsem se dost bavila, i když hlavní hrdinka mi moc sympatická nebyla. (Hlavní hrdina ano:). Pak mi ale začaly absolutně unikat myšlenkový pochody hrdinky respektive autorů. Konec byl příšernost a kýčovitost sama. Už to víckrát vidět nemusím. ()

Reklama

Reklama