Studio 6 (TV pořad)

Publicistický / Rodinný

Česko, 1994, 146 min

nemám sice rád vstávání před polednem, ale když už to musí být, ke kafíčku a buchtičce je dobrý se dozvědět něco o počasí, dopravě či aktuálním dění... sem tam nějaký ten rozhovor, muzika... prostě v tomhle veřejnoprávní : komerční 1:0. 60%(14.2.2009)

• LiVentura

Někdy až moc ...(2.2.2011)

• cariada

Pořad měl smysl, před 15 lety , kdy za 25 minut byli 4 či 5 klipů. ted je špatně jeden. A neustále jen samé zprávy pořád dokola. Na můj vkus příliš strohé a nudné. Určitě je to pořad, který si ráno nepůstím, maximálně na pár minut.(14.8.2009)

Pražské studio za čtyři, brněnsko-ostravská grupa za jednu.(27.3.2009)

• AntonG.

Za 2* ale o milion před Snídaní s novou.(28.10.2009)

Každodenně mě ráno probouzí, než musím zase na studia. Zpravodajství, sport, počasí a většinou i zajímavý témata. Sympatický moderátoři. Já můžu vytknout jenom to, že za hodinu se tam to počasí, sport a zprávy zopakujou snad 5krát.(18.3.2009)

Moje každodenní nutnost...(27.6.2011)

byly chvíle kdy mi nefungovali zadny televize jen ČT a stal jsem se zavislym na ČT24 a bez tohoto pořadu si již nedokážu představit ráno, jenže ted mi kazi dojem ten, že jejich počasí bývají po většinu retrospektivně a ve zprávávch o dopravě jsou kaemry jen z Prahy...(17.11.2010)

Nemam ho rád, každé ráno, když vstávám, tak je naladěno :D(7.12.2010)

Hodnocení takového pořadu musí být silně pod vlivem vzpomínek na ranní vstávání, ale myslím, že na ČT24 je způsob prezentace seriózní - nic přehnaně iritujícího - a přináší opravdu užitečné informace. To, že po pár týdnech dostávám z jejich znělek už málem kopřivku, je už věc jiná.(14.4.2011)

Oprava: Studio 6 se vysílá od 1.9.2008. Do té doby to bylo Dobré ráno, které je dnes na ČT.(21.7.2011)

Podobně jako komerční konkurence bohužel i Studio 6 trpí nevyvážeností formátu a bohužel i rozdílnou kvalitou moderátorů. Obecně však minimálně o * až ** kvalitnější než na "nejsledovanější komerční televizi u nás".(8.9.2011)