Reklama

Reklama

Epizody(3)

Obsahy(1)

Posádka Červeného trpaslíka se po desetileté odmlce vrací s třemi novými díly. Lister, Rimmer, Kocour a Kryton se setkají s hologramem bývalé vědecké pracovnice Kateriny Bartikovské, která zbaví Rimmera velení a objeví způsob, jak otevřít dimenzionální bránu a poslat Listera do jiné dimenze pro ženu, s jejíž pomocí by obnovil lidskou rasu. Náhodou se celá parta dostane branou na Zemi. Tam její členové zjistí, že jsou hlavními postavami seriálu Červený trpaslík... (Weissik)

(více)

Recenze (430)

Segrestor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Podle vlažnějšího hodnocení lze odhadnout, že mnoho erudovaných kritiků z řad ČSFD nemá anunk o filmu Blade Runner, z kterého si velikonoční vydání Red Dwarf utahuje a čerpá, a nebo se prostě ještě nedokázali dostat přes to, že i herci stárnou jako jiní normální lidé. Tyhle tři unikátní díly patří k tomu nejlepšímu, co lze v rámci humorné sci-fi v dnešní době najít. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Staří známí se vracejí s novou porcí vesmírné srandy. Trochu ubrali na třeskutosti, přibylo jim pár vrásek (vlastně se dost divím, že se za tu dobu v kajutě nepozabíjeli), mají lepší vizuální efekty (ale pořád si zachovávají tu krásně naivní dětskou béčkovitost) a chybí jim smích publika. Největší minus téhle trilogie je, že je to jen trilogie a ne rovnou celá řada. Kluci by na to určitě měli. Na dílech je vidět, že jdou s dobou (parodie CSI, utahování si z DVDček), vtipy jsou o něco přístupnější všem divákům (ne jen fandům RD), ale stejně mají pořád tu obvyklou šťávu (citace Blade Runnera ve třetí části je lahůdková)... Je toho hodně, ale mohlo toho být víc. Chci film! Chci film! Chci film! ()

Reklama

matestlust 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jistě že to není už ani z poloviny tak zábavné jako dříve.Ale už jen z té nostalgie.V rámci RD výročí tvurci udělali tři díly + bonus dokument,který zarytého fanouška potěší.Jasně,nikdo nemuže čekat velkolepý návrat,ale i tak,já se prostě bavil,když jsem viděl tu starou známou partu opět pohromadě.Bez porovnání s předchozími díly dávám 5*. ()

Kryton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nu dobrá hvězdy dávám už jen za název. Trpaslík se i po těch letech drží kvality. Ted k věci. Naši hrdinové jsou starší, tu pár vlasů ubylo, tu pár kil přibylo a tu pár věcí je nových. Než budete, ale už se ušklíbat tak se zamyslete. Toto vzniklo né pro peníze, ale protože to fanoušci moc chtěli. Mám tady vše vykecat jako někteří?..............ale co jen se podívejte. Nebudete zklamání a osobně druhý a třetí díl rulují tím humorem, na který jsme zvyklý. Uvidíte většina, že až se to nadabuje tak se tu budete rozplývat. Viděno v krásné britské angličtině. Výborné díly nadplán a pokud je to konec tak není tak zlý. Jsme to co jsme! ()

reqiuem 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

bohužel pozdější povšimnutí si, že na csfd jsou tyto 3 díly zvlášť, staví nynější hodnocení na jednu nohu..i přesto si neodpustim říct, že tohle už není ten červenej trpaslík, co kdysi...RD zestárl a to po všech stránkách..humor ztratil šťávu..herci rovněž vypadaj, že ztratili šťávu(doslova-soudě podle vrásek) a rejža svoje sentimentální pocity neprodal "trpasličím způsobem"..na tohle se po druhý zřejmě jen tak nepodívám, natož po stý jak je tomu v případě minulejch sérií..(na obhajobu ale nutno dodat, že s návazností na 8 sérii se tvůrci vypořádali vcelku dost nečekanym a originálnim způsobem) ()

Galerie (25)

Zajímavosti (12)

  • V této sérii je řada odkazů na film Blade Runner (1982). Například budova ve znělce, Kocourovo (Danny John-Jules) neustálé skládání origami, scéna v mrazící místnosti, proskočení skly v obchodě či scéna, ve které posádka trpaslíka přibližuje fotografii na televizi. (DJDVD)
  • Jedná se o první řadu seriálu, která neobsahuje zvukovou stopu se smíchem publika. (korbitch22)

Reklama

Reklama