Reklama

Reklama

Nahoru a dolů

(seriál)
  • USA Eastbound & Down
Trailer 6
Komedie / Sportovní
USA, (2009–2013), 13 h 56 min (Minutáž: 26–31 min)

Hrají:

Danny McBride, Steve Little, Katy Mixon, Elizabeth De Razzo, John Hawkes, Andy Daly, Ben Best, Tim Heidecker, Ken Marino, Efren Ramirez, Ana de la Reguera (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(29)

Obsahy(1)

Kenny Powers (hraje ho spoluautor scénáře Danny McBride) býval baseballová jednička a hrál v první lize, ale do cesty mu vstoupily dvě věci: pokles formy a nesnesitelná povaha. Poté, co jeho skvělá kariéra pohasla, mimo jiné i proto, že byl nařčen z užívání steroidů, se Kenny vrátil domů do rodného města v Severní Karolíně, kde s nechutí nastoupí jako záskok za učitele tělocviku. Bydlí u svého bratra Kevina, ale i když je na dně, vydoluje v sobě odhodlání udělat všechno pro to, aby se vrátil... (HBO Europe)

(více)

Videa (24)

Trailer 6

Recenze (101)

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

"There is no I in team, but there is U in cunt." Danny McBride sa definitívne zapísal do dejín a na svet priviedol postavu, ktorá sa už teraz stala kultom. Kenny Powers je kolosálny dement, ktorý na míle predbieha hocičo, čo stvárnil Will Ferrell. Sexistický, xenofóbny, arogantný, vulgárny, egocentrický bastard, ktorého si nemožno nezamilovať. Žiadna servítka pred ústami, fuckovačka od prvých minút, nahé ženské a brutálny hrubozrnný humor. Vrcholom sú motivačné prejavy Kennyho Powersa a to nielen z jeho legendárnej audioknihy I'm fuckin' in, you're fuckin' out... "I'm the man who has the ball. I'm the man who can throw it faster than fuck. So that is why i am better than everyone in the world. Kiss my ass and suck my dick... everyone. " ()

Axis 

všechny recenze uživatele

Aneb seriál kde je hlavní hrdina ultimativní kretén, co má talent od boha, mozek jadernýho fyzika, k tomu péro jako mamba a skončí jako vyfetovaná nicka v roli trenéra na základce, kde si z něj všichni dělaj prdel, se jen tan nevidí. V podstatě neznám žádnej jinej s tak negativní hlavní postavou, kterou ale musíte milovat i když jsme dle něj všichni v prdeli! ()

Reklama

bloodvomit 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelná hovadáž! Kenny Powers je pompézní postavička, je tak připitomělej a dementní, až je směšnej (směšnej, ne vtipnej... povětšinou). Séroš je to zvláštní, připadá mi, že trochu jako Napoleon Dynamit čerpá z potenciálu dementa postavenýho na osvětlenej stupínek, scénář nic moc, celý se to dost táhne a vlastně je to dost slabota, PAK ale přijde nějakej joke co vás totálně rozseká a shodí ze židle... takže, hmmm kontraverzní snůška směšnejch klišé ;) ()

KlonyIlony 

všechny recenze uživatele

Do tohoto hořce komického seriálu jsem se okamžitě zamiloval. Kenny Powers je vždy větší dick, než jste si dovedli představit.____3. série trochu zesitcomovatí. První dvě série bych nazval "quality television" (něco jako Perníkový táta, Odpočívej v pokoji...), o třetí sérii to platí o něco míň. Škoda. Hlavní rys seriálu - ostetntativní capm style - je pořád stejně dotažený. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Kenny Powers býval profi baseballistou, tváří z titulních stran, hvězdou divokých mejdanů a miláčkem davů. Jak šel čas, tak kariéra šla tam kam Kennyho osobnost. Okolnosti ho nakonec přivedou zpět do rodného městečka a donutí příjmout volné místo učitele tělocviku. Komediální seriál z produkce HBO Nahoru a dolů je přesně takový jaké jsou skoro všechny role Danny McBrida – pokud jste vyznavači vulgárností, sexismu, primitivnosti , arogance, buranství a dalších Dannyho specialitek, otevřete pivko, posaďte si na klín lehkou děvu a nechte se bavit. ()

Galerie (169)

Zajímavosti (3)

  • Když je Kenny (Danny McBride) u April (Katy Mixon), tak jí vezme DVD. Na stolku, u kterého stál v předešlém záběru, ale DVD nebylo. (Duoscop)

Reklama

Reklama