Slyšet lidské myšlenky může být zajímavé. Ale také velmi nebezpečné.
Mladá Liza Rainesová přišla o sluch při výstřelu ze zbraně vedle jejího ucha. Je však odhodlána udělat cokoli, aby se jí sluch vrátil. Proto se rozhodne účastnit se tajného programu vlády, který by ji měl vrátit sluch. Léčba sebou však nese značná rizika a Lisa je jedinou z patnácti lidí, u které se po léčbě neprojeví vedlejší účinky, po kterých končí pacienti v léčebně pro duševně choré. U Lisy se však projeví jeden zvláštní účinek – slyší i lidské myšlenky. S touto vlastností je rázem velmi cenná pro CIA, která zde vidí nedozírný potenciál. Stává se ale také terčem pro ty, které by jako agentka mohla ohrozit. Rozbíhá se velké špionážní drama, kde není radno věřit nikomu. (oficiální text distributora)
Matchpoint
Podľa mňa je to obyčajné béčko: začalo to sľubne, potom už len nuda a nuda a čakanie na koniec. Druhýkrát by som si to už teda nepozrel.(7.3.2010)
Han22
Jako drama o hluché ženě a telepatických schopnostech by to nebylo zas tak špatné... ovšem jako špionážní thriler to stojí úplně za prd.(16.5.2010)
RetroMan
Pěkný thriller. Je vidět, že i za málo peněz lze udělat napínavý film od začátku do konce. Já jsem byl spokojen.(7.7.2010)
drankeryth
Liza stratila sluch a je odhodlana urobit vsetko pre to aby ho znova nadobudla. Suhlasi s jednym experimentom a ten sa vydari a znova pocuje vsetko az velmi moc. Pocuje aj ludi, co si v podvedomi hovoria pre seba. Tuto schopnost vyuzije ku svojmu prospechu vlada a takto vyuziva jej skvele schopnosti. Tento film sa vlecie pomalym tempom a celkovo nic sa take v nom nedeje. Pre mna jeden z mnoha filmov, ktory ma moc nepotesil.(24.12.2010)
djcremo
Béčkový film v televíznom štýle. Nechápem označeniu sci-fi, keď to malo byť inšpirované skutočnými udalosťami. A aj napriek tomu, že to mohol byť dobrý námet na film, jeho potenciál nebol využitý ani zďaleka. Slabé výkony hercov a dej pôsobí dosť unudene. A koniec koncov, filmov o čitateľoch myšlienok je mnoho a lepšie spracovaných aj keď nie sú podľa skutočnej udalosti. A už keď sme pri tom, tak film vôbec na mňa nepôsobil že by bol podľa skutočnej udalosti. Proste som hercom neveril nič a bolo to aj tak podané akoby šlo o výmysel.(21.10.2010)
salome
Připravovala jsem se na béčko, ...mile potěšena.(28.6.2009)
smazilek
Dle mého se na film dalo v pohodě dívat. První půlka mě i snadno vtáhla do děje... o té druhé se to bohužel říci nedalo. Škoda. Pořád jsem čekala že tak prostě bude ještě zajímavého...:-o)))) Asi mám velké nároky :-o)(2.7.2009)
brasek
Aký krásny thriller to mohol byť, však?(6.12.2009)
| Na levném DVD od: | 01.04.2009 DVD Edice |
|---|---|