Pacient č. 14

Drama / Thriller / Sci-Fi

USA, 2004, 97 min

Andrew Bakalar

• Matchpoint

Podľa mňa je to obyčajné béčko: začalo to sľubne, potom už len nuda a nuda a čakanie na koniec. Druhýkrát by som si to už teda nepozrel.(7.3.2010)

• Han22

Jako drama o hluché ženě a telepatických schopnostech by to nebylo zas tak špatné... ovšem jako špionážní thriler to stojí úplně za prd.(16.5.2010)

Pěkný thriller. Je vidět, že i za málo peněz lze udělat napínavý film od začátku do konce. Já jsem byl spokojen.(7.7.2010)

• drankeryth

Liza stratila sluch a je odhodlana urobit vsetko pre to aby ho znova nadobudla. Suhlasi s jednym experimentom a ten sa vydari a znova pocuje vsetko az velmi moc. Pocuje aj ludi, co si v podvedomi hovoria pre seba. Tuto schopnost vyuzije ku svojmu prospechu vlada a takto vyuziva jej skvele schopnosti. Tento film sa vlecie pomalym tempom a celkovo nic sa take v nom nedeje. Pre mna jeden z mnoha filmov, ktory ma moc nepotesil.(24.12.2010)

• djcremo

Béčkový film v televíznom štýle. Nechápem označeniu sci-fi, keď to malo byť inšpirované skutočnými udalosťami. A aj napriek tomu, že to mohol byť dobrý námet na film, jeho potenciál nebol využitý ani zďaleka. Slabé výkony hercov a dej pôsobí dosť unudene. A koniec koncov, filmov o čitateľoch myšlienok je mnoho a lepšie spracovaných aj keď nie sú podľa skutočnej udalosti. A už keď sme pri tom, tak film vôbec na mňa nepôsobil že by bol podľa skutočnej udalosti. Proste som hercom neveril nič a bolo to aj tak podané akoby šlo o výmysel.(21.10.2010)

Připravovala jsem se na béčko, ...mile potěšena.(28.6.2009)

Dle mého se na film dalo v pohodě dívat. První půlka mě i snadno vtáhla do děje... o té druhé se to bohužel říci nedalo. Škoda. Pořád jsem čekala že tak prostě bude ještě zajímavého...:-o)))) Asi mám velké nároky :-o)(2.7.2009)

Aký krásny thriller to mohol byť, však?(6.12.2009)