Bailando - Tančím pro tebe (TV pořad)

Reality-TV / Hudební / Soutěžní

Česko, 2007

• TheMaker

odpad!(29.5.2009)

• Dever

Zle zle zle.(5.5.2011)

• Ded@M@tes

Celebrity tančí. Trochu pitomost, není co obdivovat. / Viděné epizody *3.díly / ( Hodnocení: 0/10 )(25.5.2012)

• iamek

Nova opět kopíruje a překvapivě špatně.(24.2.2009)

• Phobia

Zdegenerovaný klon o něco málo povedenějšího "Star Dance". Nemám tyhle taneční pořady v lásce, už upoutávky na Bailando mě znechutily dostatečně, abych se tomu vyhnula. A to málo, co jsem zahlédla... no to mě pose*te, kdo něco takového vlastně sleduje? Jednu hvězdičku dávám za fyzickou snahu zúčastněných. 10%(29.6.2009)

• Mystery13

To já už si ani nepamatuji, ale určitě to byla blbost. To bude zřejmě důvod toho, že si téměř tento pořad nevybavuji. Holt Gondíkovi se ke kvalitním pořadům moc často neupisují.(6.10.2011)

• Lynxova

Normální citový vyděračství..trapný..(21.3.2011)

• kingik

Bailando se nepovedlo, ale to už dnes nikoho nezajímá, protože si na něj už dnes nikdo nevzpomene. Výběr celebrit byl dost nesourodý a jejich taneční um nebyl nějak velký. Nova ráda sází na takovéto pořady a cítí u nich velkou sledovanost. Nic proti tomu, ale pokud se na ten výtvor podívám, očekávám něco zajímavého a ne povrchní show pro pitomce. A tahle show byla sice taneční, ale tanec byl jen záminkou.(23.11.2009)

• lekr

Naprosto nechutná kopie Star Dance. Takovouhle debilitu dokáže vytvořit opravdu jen Nova.(13.2.2010)

• gjjm

Jé, ČT nalákala pár celebrit do jedné blbosti a pár magorů se na to dívalo - pojďte, natočíme si svoji, úplně stejnou blbost, třeba se na to bude dívat pár jiných magorů. Jo, je to úplně stejný, tak trošku pozměníme pravidla a dáme tomu úplně nesouvisející název, a nikdo nám nebude moct nic říct... To by mohlo být úspěch, ne?(30.8.2009)

• shantim

Jak strávit zbytečný život? Zbytečně se dívat na zbytečný televizní program. Bailando pak krásně vyplní několik ze zbytečných večerů.(25.2.2010)

• lskala

Boom kolem tanečních soutěží šel nějak mimo mě. Ještě, že tak. 5% - Odpad!(5.12.2009)

• Handle

ČT1 s taneční soutěží StarDance trhala rekordy a takhle viditelně skopírovat nápad, bylo vážně úsměvné. Jediná pozitivní věc je, že se alespoň někomu pomohlo, ale to je vážně všechno...(23.11.2009)

• Foxhound#1

ČT slavila úspěch se StarDance a Nova si asi řekla, když oni tak proč ne my? A tak spustila další ze svých monstrózních projektů působící na diváka jako klistýr, okořeněný trochou snahy vyvolat lítost. A jak to dopadlo? No koukněte se vpravo na sloupeček hodnocení a hned to bude jasné.(25.2.2010)

• zdeny99

Bailando patří mezi ty nejkomerčnější pořady, které vznikly po úspěšné první řadě "Superstars". Superstars byla po dlouhé době nejsledovanějším pořadem a lámal doslova rekordy, proto Nova sáhla po obdobném pořadu. Vyměnila zpěv za tanec a místo neznámých zpěváků vsadila na známé tváře obrazovky. Výsledkem byl na výrobu velice snadný pořad, a to již po stránce finanční, tak i na vymýšlení scénářů a svojí lehkostí se pokoušel ohromit co nejširší okruh lidí. Nakonec se na něj dívalo poměrně dost lidí, ale svojí lehkostí uchvátil jen důchodce, nezaměstnané a ženské, které celý život jen sedí před televizí. Podle mne se jedná o dobrý komerční tah, ale hodnota pořadu je velice pod průměrem.(26.5.2011)

• kukentipla

O čem to je? Taneční soutěž kde, vítězstvím je finanční odměna pro blízkého jednoho z tanečníků, druhým z tanečního páru je pak celebrita. Co já NATO? Právě jsme s kámošem dohráli Tekkena a máme na palcích otlačené šipky od zuřivého mačkání. Dáváme špeka a pouštíme Novu. Má zkouřená mysl přemýšlí proč má ta Borhyová tak megavýstřih, proč Jirka Mádl v námořnickém tričku po pódiu pobíhá namísto aby tančil. Kopám do sebe panáka vodky a říkám si, že horší to být nemůže. Může, záběr na rodinu kterou postihla pohroma, všichní pláčí až na mě, se zájmen sleduji své palce a zjišťuji, že jsem schopen hrát Tekkena. Sbohem Bailando. Ano dostal jsem za bojovníka pana Kořínka, vítězství je nevyhnutelné.(26.3.2009)

• Roby

Jěště aby daly to tančení na ledě a Nova už může okopírovat kde jakou capinu velmi, velmi slabé 2%(6.5.2010)

• Redix

Jak je někde Gondík tak se dá očekávat ODPAD.(12.7.2009)

• Hanys_

Nova a její zábavné pořady to je kapitola sama pro sebe...Kopírováni Star Dance Nově hrubě nevyšlo. A pro mě zůstalo jediným důvodem, proč na tenhle pořad sem tam mrknout, vlnící se tělo Lucky Borhyové...(2.6.2009)

• TheGunner

Snaha okopírovat Stardance znamenala krutej pád na držku...Tohle bylo ostudné.(4.2.2010)

<< předchozí 1 2