Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bailando - Tančím pro tebe je česká taneční show, ve které jde o splněná přání. Polovinu z tanečního páru vždy tvoří známá celebrita, druhým z páru je tak zvaně „normální“ soutěžící, který se do soutěže přihlásil proto, aby získal možnost v případě svého vítězství splnit závazek, nejčastěji humanitárním způsobem pomoci někomu z rodiny. (ČSFD)

(více)

Recenze (41)

kukentipla odpad!

všechny recenze uživatele

O čem to je? Taneční soutěž kde, vítězstvím je finanční odměna pro blízkého jednoho z tanečníků, druhým z tanečního páru je pak celebrita. Co já NATO? Právě jsme s kámošem dohráli Tekkena a máme na palcích otlačené šipky od zuřivého mačkání. Dáváme špeka a pouštíme Novu. Má zkouřená mysl přemýšlí proč má ta Borhyová tak megavýstřih, proč Jirka Mádl v námořnickém tričku po pódiu pobíhá namísto aby tančil. Kopám do sebe panáka vodky a říkám si, že horší to být nemůže. Může, záběr na rodinu kterou postihla pohroma, všichní pláčí až na mě, se zájmen sleduji své palce a zjišťuji, že jsem schopen hrát Tekkena. Sbohem Bailando. Ano dostal jsem za bojovníka pana Kořínka, vítězství je nevyhnutelné. ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Zdegenerovaný klon o něco málo povedenějšího "Star Dance". Nemám tyhle taneční pořady v lásce, už upoutávky na Bailando mě znechutily dostatečně, abych se tomu vyhnula. A to málo, co jsem zahlédla... no to mě pose*te, kdo něco takového vlastně sleduje? Jednu hvězdičku dávám za fyzickou snahu zúčastněných. 10% ()

Reklama

gjjm odpad!

všechny recenze uživatele

Jé, ČT nalákala pár celebrit do jedné blbosti a pár magorů se na to dívalo - pojďte, natočíme si svoji, úplně stejnou blbost, třeba se na to bude dívat pár jiných magorů. Jo, je to úplně stejný, tak trošku pozměníme pravidla a dáme tomu úplně nesouvisející název, a nikdo nám nebude moct nic říct... To by mohlo být úspěch, ne? ()

Billie777 odpad!

všechny recenze uživatele

Jak je známo, Nova ráda kopíruje. Nesnese, když má konkurenční televize nějaký hodně populární pořad a hned musí vymyslet něco svého v tom samém duchu. Česká televize slavila úspěch se StarDance a tak si Nova vytvořila svojí vlastní taneční soutěž ale dopadlo to "nečekaně" velmi špatně. Před těmi šesti lety jsem se na to koukala ale upřímně, StarDance to v žádné případě nepřekonalo. Bailando prostě nemělo tu úroveň a eleganci, která k tanci patří a navíc tam všichni ti tzv. obyčejní soutěžící hrály jenom na city diváků a to já nemám ráda. O tanec tu vlastně vůbec nešlo, šlo pouze o to, co nejvíc dojmout diváka a díky tomu vyhrát. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Bailando se nepovedlo, ale to už dnes nikoho nezajímá, protože si na něj už dnes nikdo nevzpomene. Výběr celebrit byl dost nesourodý a jejich taneční um nebyl nějak velký. Nova ráda sází na takovéto pořady a cítí u nich velkou sledovanost. Nic proti tomu, ale pokud se na ten výtvor podívám, očekávám něco zajímavého a ne povrchní show pro pitomce. A tahle show byla sice taneční, ale tanec byl jen záminkou. ()

Galerie (44)

Reklama

Reklama