Pravidla hry

Play the Game

Komedie / Romantický

USA, 2008, 105 min

Marc Fienberg

Rozpočet $-miliónovTržby USA $659,483Tržby Celosvetovo $-(27.1.2010)

Prostoduchá předvídatelná blbost co se sice snaží tvářit tajemně a složitě, ale každému kdo se vyzná v ženách, nebo viděl dost romantických komedií, a nebo třeba jen trpí přehnanou paranoiou pokud jde o milostné vztahy je jasné jak se věci mají. I pro mě tedy nebyl vývoj událostí žádným překvapením, a tím se ztratila polovina kouzla kterým se film pokoušel odlišit od kvanta svých klonů. Druhý trumf je čarokrásná Marla Sokoloff kvůli které jsem už sledoval o dost větší ptákoviny, a jež bude zřejmě fungovat ve všem v čem se čas od času usměje, smutně zatváří, a nebo se alespoň zasněně zahledí do blba. Potěšil mě i Matlock, ať už se ve filmu jmenoval jakkoliv.(10.4.2012)

Příběh o tom , že Paul je klasickej vymetač klubů a shání si ženy. Má perfektně promyšlený taktiky a všechny se snaží předat dědovi, kterej doposud měl jen jeho babičku a nic víc. Příběh se úplně otočí, z dědy se stane Gigolo v domově důchodců a sám Paul si najde jednu slečnu, když na konci se dozvídá, že nejen on, ale i ona použila taktiky ke sbalení protějšku jako on. Mě se ten nápad moc líbí a hlášky dědečka byly k nezaplacení. Opravdu sem si to užil, dávám plnej počet =))(2.4.2012)