Reklama

Reklama

Originální komedie s překvapujícími a chytrými zvraty. Mladý muž David učí svého ovdovělého a osamělého dědečka Joea své "randící triky". Mezitím David pozná Julii, ženu svých snů. Ale zatímco Davidovy zdánlivě stoprocentní techniky u něj samotného selžou, jeho dědeček se rychle promění v dona Juana v důchodu. Pomalu se z učitele stává student a je na dědovi naučit Davida, že nejlepší způsob, jak vyhrát hru o lásku, je nehrát žádné hry. Ale oba, David i děda, mohou praktikovat svůj zápas více způsoby než pouze jedním, což vede k překvapivému konci, který donutí publikum nahlédnout na celý film v novém světle. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (7)

liquuid 

všechny recenze uživatele

Příběh o tom , že Paul je klasickej vymetač klubů a shání si ženy. Má perfektně promyšlený taktiky a všechny se snaží předat dědovi, kterej doposud měl jen jeho babičku a nic víc. Příběh se úplně otočí, z dědy se stane Gigolo v domově důchodců a sám Paul si najde jednu slečnu, když na konci se dozvídá, že nejen on, ale i ona použila taktiky ke sbalení protějšku jako on. Mě se ten nápad moc líbí a hlášky dědečka byly k nezaplacení. Opravdu jsem si to užil. ()

noriaki 

všechny recenze uživatele

Prostoduchá předvídatelná blbost co se sice snaží tvářit tajemně a složitě, ale každému kdo se vyzná v ženách, nebo viděl dost romantických komedií a nebo třeba jen trpí přehnanou paranoiou pokud jde o milostné vztahy je jasné, jak se věci mají. I pro mě tedy nebyl vývoj událostí žádným překvapením a tím se ztratila polovina kouzla kterým se film pokoušel odlišit od kvanta svých klonů. Druhý trumf je čarokrásná Marla Sokoloff, kvůli které jsem už sledoval o dost větší ptákoviny, a jež bude zřejmě fungovat ve všem v čem se čas od času usměje, smutně zatváří a nebo se alespoň zasněně zahledí do blba. Potěšil mě i Matlock, ať už se ve filmu jmenoval jakkoliv. ()

suzanne1997 

všechny recenze uživatele

Tahle komedie byla fakt skvělá! Nejenom, že mě od smíchu rozbolela bránice, já se dokonce dokonale bavila. Komedie s naprosto jednoduchým nápadem, která dokázala vyvrátit představy hned několika hlavním postavám. Líbilo se mi, jak se jeden začínal pod taktovkou toho druhého měnit, ten způsob, jakým se přesvědčení jednoho, jak se tahle hra má vlastně hrát, měnilo od základu. Kdyby mi někdo řekl, že se u filmu odehrávajícím se v domově seniorů, kde je hlavní postavou čtyřiaosmdesátiletý pán, takhle pobavím, asi bych se mu vysmála. Opak je však pravdou. A ten konec? To prostě musíte vidět. Tady nejde jenom o jednu hru, tady se totiž hraje na všech frontách. Podle mého názoru tenhle film stojí zato vidět a je škoda, že má tak nízké hodnocení. Ale pravidla hry asi nebudou pro každého. :D ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama