Reklama

Reklama

Nespoutaná divoká láska s tragickým a tajemným koncem. Vincent a Rebeca jsou dva mladí lidé, kteří se potkali v internetové kavárně. Na první pohled se do sebe zamilují a tráví spolu veškerý čas. Tato idyla ale končí o pár měsíců později, kdy je Vincentovo tělo nalezeno v řece a Rebeca je nezvěstná. Případu se ujíma inspektor Hervé Cagan a jeho kolegyně Karine. Ti začínají pomocí internetové sítě rozkrývat neuvěřitelný příběh mladého páru. Během vyšetřování přijde šokující zjištění - Vincent prodával své vlastní tělo. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (38)

MUNRO 

všechny recenze uživatele

Televizní,netelevizní...Co na tom?Hodnocením 2 hvězd a níže se můžu jen smát.V mých očích téměř dokonalé krimi-drama z prostředí mužské prostituce.Koho to pohoršuje,ať to nechá být a nepíše přiblblé komentáře,kterými se na sebe jen snaží upozornit.Pravda je,že tempo filmu se skutečně rozjíždí pomaleji,nejsou tu žádné monstrózní akční scény,ani se nerozehrává nějaký zdlouhavý propletený příběh.Ale proč taky?Raději toto "televizní"dobře plynoucí drama,než překombinovaný americký spektákl o 60 osobách a nudným nelogickým příběhem. ()

BDMarty007 

všechny recenze uživatele

Docela slušná detektivka. Působí to spíše jako TV produkce, ale slušná a v tomto případě by ani nic pompéznějšího nemělo smysl. Příběh se točí okolo jinak dosti tabuizovaného tématu a celkově je to pojaté opravdu velmi realisticky až naturalisticky, a to jak pokud jde o zobrazování mrtvol, násilí, tak i sexu. Příběh je vyprávěn ve dvou časových rovinách a pohledech. Jednak sledujeme vyšetřování ex-post a paralelně jak se příběh odehrával v reálném čase. Ale je to udělané tak šikovně, že se to dobře doplňuje, a pěkně to vypráví příběh. Zajímavá je také pozornost věnovaná soukromému životu detektivů, kteří tentokrát nejsou nějací supermani, ale ve svém civilním životě poměrně obyčejní lidé s obyčejnými problémy. Nic extra to není, ale jako věc na pozdní večer docela dobré. ()

Reklama

josieaddms odpad!

všechny recenze uživatele

Spíš se to mělo jmenovat úchylové. Čekala jsem nějakou brutální detektivku, něco děsivého, krvavého, šokujícího. Ovšem vlastně jediné co na tom bylo "šokující" bylo to, že tam byl věčně nahý nějaký chlap. Zápletka byla strašně slabá, jak ta detektivní, tak ta "romantická". Celkově mám francouzský styl filmů docela ráda, ale občas to prostě přepísknou. Jediná pozitivní věc byla ta, že tam herci působili jako lidi, nebylo to jak v Americkém trháku, kdy supr-dokonalý Tom Hanks potká supr-nádhernou Angelinu Jolie a o nich dvou mám sledovat jakože úplně přirozený příběh. V tom mají Evropské filmy velké plus. Prostě obyčejní mladí lidé vypadají jako obyčejní mladí lidé, a detektivové taky nejsou žádný playboy se supermodelkou. Pak se na to kouká mnohem lépe. Jinak záběr slabý, rozuzlení přihlouplé, a celé dost nechutné. ()

subic 

všechny recenze uživatele

Dal bych aji 4 frčky, kdyby to bylo trochu filmařsky vyladěnější. Postavy jsou mdlé, nesrší z nich žádné emoce, policajti by taky mohli být tvrdší a vizuálně by se s tím taky určitě ještě něco dalo udělat. Takhle je to na pomezí TV filmu a video filmu. Ale co, příběh se mi líbil. Kolik je dalších filmů o mladistvých homosexuálních prostitutech? 70% ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Francouzi nepokazí víno, sýr, ženu a film. Akorát že i když Spiklenci kuli pikle, pikle kuli, mně tam chybělo - ať už v ději nebo ve vzájemných vztazích - jakékoli překvapení. Třeba kdyby Rebeca v podprsence aspoň jednou našla čtyřky nebo kdyby si Vincent strčil cigáro do pusy opačně. Takhle je to totiž jako sledovat Turné čtyř můstků a doufat přitom, že aspoň jeden ze závodníků přistane jinde než dole pod skokánkem. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama