Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Třetí pokračování této komedie nese název Fotři jsou lotři a vypráví o dalším průběhu života rodiny Jebalových a Byrnesových. Greg Jebal se svou manželkou Pam mají dvojčata, která brzy oslaví své 5. narozeniny a koupili si nový dům, který je v rekonstrukci. Gregův tchán je bývalý specialista CIA, poté co dostane infarkt, tak uvědomí Grega, že on bude jeho následníkem. Chce aby se stal kmotrem Jebalem, musí pro to splnit tři důležité věci. Mít pro rodinu pořádný dům, zařídit dětem to nejlepší vzdělání a zajistit finanční zázemí. Greg je šťastný, že konečně se jeho vztah s tchánem zlepšil, a tak hodlá udělat vše pro to, aby ho nezklamal. Chce dát děti do té nejlepší, ale zároveň nejdražší školky ve městě, kterou si jako zdravotní sestra nemůže dovolit. Greg chce získat více peněz a tak je přesvědčen k propagaci pilulek na erekci. Jack se svou manželkou Dinou přijedou Jebalovi na pár dní navštívit. Jack je velmi podezíravý a zjistí, že Greg před ním něco skrývá, myslí si, že mladá dívka Andi Garcíová, která Grega přesvědčila k propagaci pilulek na erekci, je jeho milenkou. K tomu ještě do města přijede Pamin bývalý přítel Kevin, na kterého Greg žárlí. Jack nabádá Pam, aby se dala dohromady s Kevinem. Greg a Jack se opět pohádají. Jack Grega sleduje a uvidí, jak ho polonahá Andi svádí... (TV Prima)

(více)

Videa (20)

Trailer 2

Recenze (540)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $100miliónovTržby USA $148,438,600Tržby Celosvetovo $310,650,585Tržby za predaj Blu-ray v USA $4,001,838Tržby za predaj DVD v USA $20,821,955║ Už to nie je ono, je to už strašne prevarené bez lepšieho zápalu, opakuje sa len to čo už dobre poznáme, nájde sa tu zopár dobrých frkov ale ako celok to nemá čo už dať, zbytočnosť. /videl v kine: 45%/ ()

dex2man 

všechny recenze uživatele

Little Fockers se už potřetí snaží pobavit neustálým vzájemným poštuchováním dvojice Stiller/De Niro a k mému příjemnému překvapení jim to pořád funguje. Už to sice není tak originální jako poprvé,ale zase přibyly nové postavy - hlavně střelená Alba byla nečekaně zábavná a troufnu si říct,že až komická. Její scénky zavádění sondy a když sjetá,ve spodním prádle skočí na Stillera do jámy mě odrovnaly stejně jako De Nirova "samo" defibrilace:) Jsem rád, že Jebal opět nezklamal. ()

Reklama

TeeAge 

všechny recenze uživatele

|| Scenár: John Hamburg, Larry Stuckey / Predloha: Greg Glienna, Mary Ruth Clarke | Hudba: Stephen Trask | Produkcia: Jane Rosenthal, Robert De Niro, Jay Roach, John Hamburg | Distribúcia: Universal Studios, Paramount Pictures | Štúdio: Relativity Media, TriBeCa Productions, Everyman Pictures | Rozpočet: 100 miliónov $ | Tržby: 310,650,585 $ || Pôvodne za 3, ale kôli neskôršiemu písaniu komentára už vlastne viem, že ten film vo mne po mesiaci nezanechal vôbec nič - emóciu, spomienku na scénu - nič. A to komédií za sto mega neodpustím. Pamätám sa len na to, že som pri sledovaní netrpel, takže lahší podpriemer... S takým hereckým ánsámblom... ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Zbytečné a trapné pokračování doposud vtipné série. Tenhle díl totiž naprosto vaří z vody a nemá naprosto o čem vyprávět. První díl měl spor zeťe s tchánem, druhý byl o střetu dvou rodin a třetí se mohl eventuálně opřít o Jebalovy děti. Ty se ale na plátně objeví sotva na 5 minut, takže si v půlce filmu scénarista vycucá z prstu naprosto nesmyslný střet opět mezi zeťem a tchánem, příčemž se tvůrcům podařilo udělat z postavy Roberta De Nira naprosto nesnesitelnýho člověka, kterýho jsem chtěl pomalu zabít. Zápletka žádná, humor žádnej a herci si sem evidentně přišli jen pro tučný šeky. Velmi smutné (doufám) zakončení kdysi slušné série.30% ()

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Opakovaný vtip není vtipem. To by si autoři obdobných špatných komedií měli konečně uvědomit. A jestliže byl tady ten "vtip" vyčpělý už v prvním díle, v tomhle (třetím?) se jedná o velice zoufalé herce, kteří se snaží zachránit velice zoufalý počin bez jakéhokoli (!) humoru. Nepamatuji, že bych se u toho jedinkrát zasmála. Myslím, že by se měl vymyslet nový termín pro tenhle žánr, kdy je "komedie" naprosto nevtipná. Vážně. Už to jméno hlavního hrdiny nevyvolává salvy smíchu, ale spíš pocit trapnosti. ()

Galerie (54)

Zajímavosti (11)

  • Ben Stiller (Greg) se nechal slyšet, že po deseti letech, které uběhly od Fotr je lotr (2000), mu konečně přestalo připadat divné oslovovat De Nira (Jack Byrnes) "Bobe". (Coldrex)
  • Režisér předchozích dvou dílů Jay Roach neopustil rodinu úplně, stále se na trojce podílel alespoň jako producent. (Coldrex)
  • Náklady na výrobu byly zhruba 100 milionů amerických dolarů. (NIRO)

Související novinky

Jebalovi a Jebalčata

Jebalovi a Jebalčata

20.02.2009

Na nás nekoukejte, čsfd tenhle překlad „hravého“ původního jména nevymyslela. ;-) O pokračování „fotrovské“ série se mluví už léta. Aby ne, jednička při rozpočtu 55 miliónů vydělala celosvětově 330… (více)

Reklama

Reklama