Reklama

Reklama

Spencer (Ashton Kutcher) je takový normální, tajný, nájemný zabiják, který pracuje pro vládu. Jen (Katherine Heigl) je krásná počítačová expertka a právě se vzpamatovává z bolestného rozchodu. Akční komedie, která neodolatelným způsobem potvrzuje známé pravidlo, že protiklady se přitahují. V tomto případě ale přitahují ještě mnohem víc, například další nájemné zabijáky. Mladý pár bude muset vyměnit pohodlí novomanželského života za nabitou zbraň a dobrou mušku. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (435)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Kupodivu docela slušná oddechovka. Ashton Kutcher mi sympatický není, ale Katherine Heigl stíhá za oba... V několika sekvencích je to mírně trapné (hned začátek), fajn míst se ale nejde víc. Za pár dní si sice nebudu pamatovat, že jsem Vrahouny viděl, ale v rámci možností z nich teď mám spíše pozitivní dojem. 5/10 ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Ze začátku jsem si říkal, bože pokolikátý už tohle vidím, ale postupně jsem chytil a bavil. Nejlepší bylo, že člověk nevěděl kdo všechno na Ashtona vlítne aneb zábavná akční hra s paranoiou. Katherine byla spíš jako doplněk, ale hodně hezký doplněk a z Ashtona jsem měl pocit, že hodně koukal na podobný filmy s Tomáškem Cruisem, protože některý gesta jsou byly vysloveně jako Tomovo zrcadlo (scéna pod stolem) . ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Nepřišlo mi to až zase tak pitomý. Ashton Kutcher a Katherine Heigl se mi v tomhle filmu líbili sice asi tak, jako fakt, že v současnosti po světě koluje horor, který těží ze spamů tipu: pokud tohle nepošleš, zemřeš, ale jinak to mělo docela i šmrnc. Legrace sice nebyla příliš vábná, ale nemůže se tomu filmu upřít, že docela uběhl. Akční scény, když nějaké byly, byly taky fajn, takže se to zkousnout dalo. Tady opravdu záleží na tom, zdali jste schopní přežít ústřední dvojici. Jinak televizi okamžitě odpojte ze zásuvky. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $75miliónovTržby USA $47,059,963Tržby Celosvetovo $93,397,752Tržby za predaj DVD v USA $15,571,325 //počet predaných kusov 1,032,473 ║ Ďalší absolútne bezvýznamný akčný zlepenec, kde scenár je vývarom maximálnej hlúpej tuctovosti bez kúska dobrého nápadu a lepšieho deja. /videl v kine: 30%/ ()

imf 

všechny recenze uživatele

Další náhodná herecká dvojice v narychlo upečené zápletce, která se bohužel snaží být akční. Kutcherovi agenta nevěříte ani když paroháčským lustrem špikuje roštěnky, Katherine Heigl je tentokrát od začátku do konce otravná a ani jí to moc nesluší, ale hlavně se ti dva prostě nikdy nesejdou, ať už v dialogu nebo v situační komice. Tom Selleck a Catherine O'Hara jako rodiče jsou stokrát přirozenější a použitelnější, i když jim v závěru láme vaz nejdebilnější zvrat v historií celuloidové hmoty. Luketic by možná zvládnul natočit reklamu na Ferrari, kterým se Kutcher v úvodu prohání, ale když dojde na akční scény, agentské rošády a velký finiš, selhává tak trestuhodně, že máte chuť někomu narazit na hlavu prázdný kýbl od popcornu. Vsadím se, že ho vyluxujete už v půlce stopáže, protože věřte, že je příjemnější koukat na nafouklou kukuřici než na tuhle tragickou romanticky anorektickou dvojici, která se snaží tu simulovat Pana a paní Smithovi, tu zuřivě bodat prstem do navoněného kýče amerických předměstíček... sama o sobě je ovšem tak vyumělkovaná a neškodně korektní, že tahle snaha působí až ironicky. Bohužel ne dost na to, abyste se jí smáli. Subjektivně nejdelší film posledních několika měsíců. ()

Nathalie 

všechny recenze uživatele

"Jako oběti preferuji blondýnky. Stejně jako na čerstvě padlém sněhu se na nich dobře vyjímají krvavé otisky. "Alfred Hitchcock.Tenhle film se srdnatě pokouší bojovat proti stereotypu blondýnky=oběť/d, nicméně zhruba tak v polovině .... úvodních titulků mu dojde dech. Romantiku zavraždili tím, že to ti dva vzali hopem, jakoby zapomněli, že vzrušení publika vyrůstá z oné nejistoty sblížení a očekávání. A protože tenhle film postrádá černý humor, napětí, cynický nadhled či alespoň zajímavou vražednou choreografii v předměstí nočních můr, skóruje jedině Magnum s mrožím knírem v úloze otce. Je to ale jediné castingové eso, protože Ashton Kutcher v roli agenta-zabijáka působí jako štěně bígla na soutěži pitbulů. Ňuf. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Rolfe Kent: 1. Macy Gray - Beauty In The World (3:51) ,2. Salvador Santana - Under The Sun (3:37) ,3. Nikki & Rich - Cat and Mouse (3:08) ,4. The Faces - Ooh La La (3:30) ,5. Bitter:Sweet - A Moment (4:20) ,6. Rox - I Don't Believe (2:37) ,7. Vanessa Contenay-Quinones - Bon Bon Bon (3:30) ,8. Menahan Street Band - Montego Sunset (3:17) ,9. Rolfe Kent - Scuba Sneak and Shopping (1:39) ,10. Rolfe Kent - I'm Gonna Kill Him (1:17) ,11. Rolfe Kent - Even The UPS Guy (1:44) ,12. Rolfe Kent - Arriving In Nice (2:38) ,13. Rolfe Kent - Falling In Bed (1:15) ,14. Rolfe Kent - Elevator Attraction (1:47) ,15. Rolfe Kent - New Home Office (1:00) ,16. Rolfe Kent - Killers Suite (3:44), ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Na Luketica spoleh není. Občas umí vystřihnout fajn žánrovku, občas klopýtne a pak najednou přijde s Vrahouny, kteří zabili filmovou kariéru Katherine Heigl a odstavili ji směrem k zaštrachaným béčkům. Ashtonovy pokusy o špionskou akci působí jako vynucená křeč, chemie hlavní dvojice nefunguje vzhledem ani dialogem a humor byl zapomenut už při první scéně v Nice. Tuhle marnost je tak vzhledem k jindy fajn hercům a scénáristům nutno brát jako ostudný omyl. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Úspěšný nájemný vrah se zamiloval, pověsil bouchačku na hřebík, oženil se a jen filmový panic by mohl očekávat, že už si nikdy nevystřelí. Vrahouni jsou zkrátka rutinní sázkou na jistotu, při které sice ústřední pár nijak zvlášť neohromí, ale leccos zachraňuje pragmatický tchán a věčně zlitá tchýně, jejíž ksichty daly mé bránici pořádně zabrat. ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Až na jednu scénu k popukání, kdy Katherine drsně jde s bouchačkou za sukní, byl tento film docela nuda. Do těď jsem netušila, že mě Ashton Kutcher může nebavit. Možná to bylo špatným scénářem, možná to bylo Katherine, které to ve filmu, dle mého názoru, příliš neslušelo..každopádně jsem čekala víc. NIC MOC. ()

Zíza 

všechny recenze uživatele

Ono je to možná u konce takové fajn, mělo to celkem spád, sice to mezi ústřední dvojicí nejiskřilo, ale dalo se. Jenomže pak to člověk vypne a rozleží se mu to v hlavě a uvědomí si, jak strašně nelogickou blbost viděl. V podstatě ani nevím, za co ty dvě hvězdičky dávám. Asi za spád a že jsem u toho neusnula. ()

Arx 

všechny recenze uživatele

Vcelku bezproblémová oddychovka, která sází na sexy hlavní dvojici. Luketic ale zřejmě už nic lepšího než Oko bere nenatočí, na druhou stranu film nenudí, má docela spád a myslím si, že z kina určitě naštvaní neodejdete. Katherine Heigl zraje jak víno :-) 70% ()

Skejpr 

všechny recenze uživatele

V podstatě klasická rychlokvaška. Něco málo romantiky, něco málo akce. Něco málo toho jiskření a trocha trapasů, pohasínající herecké hvězdy ve vedlejších rolích a ty mladé, hezké, leč méně svítivé v rolích hlavních. K tomu poněkud vícero iimbecility a debilních zvratů, nelogická pointa a příjemná akce. Proč na to koukat po sto padesáté? Protože akce není nejhorší, protože Katherine je slaďounká a Kutcher je dobrý (opakuji: Kutcher JE DOBRÝ), protože Tom Selleck má knír, protože hudba je fajn a protože to má 93 minut, což je pro filmy tohoto druhu naprosto ideální. Stále ale asi tak šestinové až osminové v porovnání s Knight and Day (a to ještě s jeho slabšími pasážemi)... ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Taková nenáročná oddychovka, kde je zbytečný se pozastavovat nad tim, že Ashton Kutcher tu je prezentovanej jako elitní zabiják, tohle je prostě jen na vypnutí mozku a zabavení, navíc i ten Kutcher se tam umí celkem solidně ohánět a seřezat , či postřílet řadu zmetků a Katherine Heigl ho zase slušně doplňuje ()

flanker.27 

všechny recenze uživatele

Rozhodně neurazí, ale zůstalo to někde uprostřed. Film má scény, kde jsem si říkal, že by to docela fungovalo při vážném pojetí (agent, co se chce odstřihout od minulosti), a naopak místy zase že by to chtělo mnohem ujetější humor. To mě napadlo zejména na konci při odhalení, kdo za tím vším stojí. Letní jednohubka. ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Něco tak pitomého, aby člověk pohledal. Přiznám se, že jsem měl problémy to dokoukat soustředěný a bez nutkání k vomitismu. O pevně semknutých rtech bez náznaku úsměvu ani nemluvě. Variací na toto téma již bylo natočeno mnoho a tento majstrštik se řadí spíš k těm horším. Tu hvězdičku dávám z milosti Tomu Selleckovi. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Už jen ta představa, že česač zlatých malin Ashie Samec od kachny je nájemný zabiják, mě pobavila. Zabiják čeho? Filmových rolí? Pavouků v jeskynních Demi Moore? Párkrát se popromenáduje do půl pasu, čímž končí jeho performance a začíná Luketicovo defilé režisérské sterility. I na romantickou komedii primitivní děj, neškodný humor a rozuzlení natolik přitažené za vlasy, že to zavánělo skalpováním.. ()

Psema 

všechny recenze uživatele

Klasický Luketic, tj. sterilní vizuál, strohá akce a strnulý vyprávěcí rytmus. Ale... Kutcher s bouchačkou je fajn, Heigl střídá jeden "trademark" za druhým a scénář občas překvapí hláškou nebo bizarností. Prostě typická komedie, kterých Hollywood produkuje desítky ročně... v tomhle případě však s příbalem citu k historii kinematografie, což mi přišlo přinejmenším milé. A Catherine O'Hara je... to se musí vidět. 5+/10 ()

somnar 

všechny recenze uživatele

Takřka nesnesitelné. Čekal jsem svižnou a zábavnou jednohubku ve stylu Mr. & Mrs. Smith, dostal jsem přesný opak. Mezi Kutcherem a Heigl to ani moc nevybuchuje, ani moc nejiskří, Vrahouni se proto mění ve sterilní, mdlou a vrcholně nezajímavou nudu. Pachuť ze stoprocentní celuloidové zbytečnosti potom zanechává i zjištění, že kompletní zápletku i nejlepší scény tvůrci ukázali už v traileru. Což nesnáším přímo vrcholně. Zaplní žánrovou škatulku aspoň Cruise a Diaz v Knight and Day? 30% ()

Brouk 

všechny recenze uživatele

Catherine O´Hara byla naprosto super..... tak nějak by se to .... :-) Na otázku zda "na to nejni brzo" aniž by promluvila slovo, každý věděl, která bije.... Jinak film noc proti ničemu :-) P.S. Není ta NICE nádherná? ()

Související novinky

ExpendaBelles: Pravé blondýnky

ExpendaBelles: Pravé blondýnky

16.02.2014

Expendables a Expendables 2 dohromady vydělali přes půl miliardy dolarů. Trojka je samozřejmě na cestě, vedle ní ale dostaneme i spin-off, jenž ponese název ExpendaBelles. Parta ostrých slečen v něm… (více)

Reklama

Reklama