Reklama

Reklama

Spencer (Ashton Kutcher) je takový normální, tajný, nájemný zabiják, který pracuje pro vládu. Jen (Katherine Heigl) je krásná počítačová expertka a právě se vzpamatovává z bolestného rozchodu. Akční komedie, která neodolatelným způsobem potvrzuje známé pravidlo, že protiklady se přitahují. V tomto případě ale přitahují ještě mnohem víc, například další nájemné zabijáky. Mladý pár bude muset vyměnit pohodlí novomanželského života za nabitou zbraň a dobrou mušku. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (435)

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Rolfe Kent: 1. Macy Gray - Beauty In The World (3:51) ,2. Salvador Santana - Under The Sun (3:37) ,3. Nikki & Rich - Cat and Mouse (3:08) ,4. The Faces - Ooh La La (3:30) ,5. Bitter:Sweet - A Moment (4:20) ,6. Rox - I Don't Believe (2:37) ,7. Vanessa Contenay-Quinones - Bon Bon Bon (3:30) ,8. Menahan Street Band - Montego Sunset (3:17) ,9. Rolfe Kent - Scuba Sneak and Shopping (1:39) ,10. Rolfe Kent - I'm Gonna Kill Him (1:17) ,11. Rolfe Kent - Even The UPS Guy (1:44) ,12. Rolfe Kent - Arriving In Nice (2:38) ,13. Rolfe Kent - Falling In Bed (1:15) ,14. Rolfe Kent - Elevator Attraction (1:47) ,15. Rolfe Kent - New Home Office (1:00) ,16. Rolfe Kent - Killers Suite (3:44), ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Trošku stupidní komedie, která má hrát na romantiku, ale přítelkyně bych na to nevodil. Druh polovina filmu mi připadala jak naprostá Ad Absurdum, kdy se střílí sem a tam, a hlavní představitelce Jen je z toho nazvracení, ale vzápětí už jí to tak moc nevadí a dokonce si to snad i užívá. Jediné, co na filmu funguje je chemie mezi Ashtonem Kutcherem a Katherine Heigl, která funguje a proto se tento film může řadit alespoň mezi průměr...50% ()

Reklama

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Přihodí se občas, že se k filmu dostanu přes jeho soundtrack. Tak třeba k Vrahounům mi dopomohla svižná hudba jednoho z mých nejoblíbenějších současných skladatelů Rolfe Kenta. A světe div se, jsem rád, že mě k nim popostrčila. Obzvlášť ve srovnání s průšvihem Zatím spolu, zatím živi působí tenhle film jako svěží a snad i originální podívaná plná jemného humoru a pohodové atmosféry. Ashton Kutcher mi (jak je to možné??) nebyl ani trochu nesympatický a s Katherine Heigl dali dohromady zajímavý pár, korunu hereckém obsazení ovšem nasadil výborný tatínek Tom Selleck. Nenechte se odradit, vydržte první víceméně konverzační půlhodinu, a myslím, že vás Vrahouni pobaví. Od scény autohoničky přes reaktivaci agentů všeho druhu až po vtipný závěr.Slušné tři a půl zaokrouhluji nahoru – čistě natruc Tomovi a Cameron, kterým chybělo všechno, co tady je. ()

imf 

všechny recenze uživatele

Další náhodná herecká dvojice v narychlo upečené zápletce, která se bohužel snaží být akční. Kutcherovi agenta nevěříte ani když paroháčským lustrem špikuje roštěnky, Katherine Heigl je tentokrát od začátku do konce otravná a ani jí to moc nesluší, ale hlavně se ti dva prostě nikdy nesejdou, ať už v dialogu nebo v situační komice. Tom Selleck a Catherine O'Hara jako rodiče jsou stokrát přirozenější a použitelnější, i když jim v závěru láme vaz nejdebilnější zvrat v historií celuloidové hmoty. Luketic by možná zvládnul natočit reklamu na Ferrari, kterým se Kutcher v úvodu prohání, ale když dojde na akční scény, agentské rošády a velký finiš, selhává tak trestuhodně, že máte chuť někomu narazit na hlavu prázdný kýbl od popcornu. Vsadím se, že ho vyluxujete už v půlce stopáže, protože věřte, že je příjemnější koukat na nafouklou kukuřici než na tuhle tragickou romanticky anorektickou dvojici, která se snaží tu simulovat Pana a paní Smithovi, tu zuřivě bodat prstem do navoněného kýče amerických předměstíček... sama o sobě je ovšem tak vyumělkovaná a neškodně korektní, že tahle snaha působí až ironicky. Bohužel ne dost na to, abyste se jí smáli. Subjektivně nejdelší film posledních několika měsíců. ()

Webb 

všechny recenze uživatele

Zdá se, že autoři vyvěštily z koule velké teploty panujicí v naší republice a dali vzniku této odlehčené, lacině vypadajicí nevýrazné letní akční komedii s hodně slaboučkým příběhem, kterou v kině přebije i chuť popkornu. Scénář se snaží být vtipný, účiněji však zaboduje jen u filmových nováčků, kterým v tomto parnu s třetinkovou colou a kýblem popkornu přijde zaručeně vhod. Jakmile však popkorn a cola dojde, i nováček si uvědomí že tu něco chybí a zjišťuje, že spíše než film ho bavil ten relax s občerstvením. Ano, přesně takto bezmocný je tento snímek. Obsazení Ashtona Kutchera do role nájemného zabijáka působí velice nepřirozeně a do páru s Katherine Heigl se nehodí. Film nevtáhne do primitivního a umělého děje a popravdě jediné pozitivum vidím v tom, že se dá bez utrpení dokoukat. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (5)

  • Původní název filmu byl Five Killers. (JORDY)
  • Scénář snímku vyžadoval zvláštní dovednosti od Ashtona Kutchera. Ten se proto v rámci přípravy radil s bývalými agenty CIA a věnoval se bojovým sportům. Trénoval bojová umění, které použivají izraelské jednotky, thajský box, filipínské techniky s nožem a kickbox, který se poprvé ubjevil u francouzského námořnictva, protože právě ve Francii se část děje rovněž odehrává. [Zdroj: Premiere] (zdeny99)

Související novinky

ExpendaBelles: Pravé blondýnky

ExpendaBelles: Pravé blondýnky

16.02.2014

Expendables a Expendables 2 dohromady vydělali přes půl miliardy dolarů. Trojka je samozřejmě na cestě, vedle ní ale dostaneme i spin-off, jenž ponese název ExpendaBelles. Parta ostrých slečen v něm… (více)

Reklama

Reklama