Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tři mladí surfaři míří na Kostariku, aby strávili skvělé léto na vlnách. Ubytování v hotelu, který vede krásná Carla, pláž, vlny a pohoda. Carla ale není zdaleka jediná kráska v okolí. Jsou tu dvě Švédky, které, jak samy říkají, si rády hrají, a jejich sestřenice, která se tváří jako pilná studentka, ale i ona by si ráda užila trochu zábavy. A věřte, tady si užijí všichni. Ale předtím je ještě potřeba nakopat zadek majiteli hotelu, který se chce Carly zbavit. Jak toho dosáhnout? Nejlépe na surfu. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (13)

mysiak 

všechny recenze uživatele

Neni to úplné hrozné..aj keď halucinácia Pamely Anderson skôr desí, ako spríjemňuje chvíľe...švédske študentky, ktoré sú celkom pekné, ale ich "Ja" mierne lezie na nervy...potom sú tu nie až tak dementní hlavní hrdinovia, celkom pekná učiteľka, a bezdomovec čo surfuje...áno je to nesúrodý mix, ale dá sa pozrieť s prižmúrenými očami... ()

Reklama

pytlik... 

všechny recenze uživatele

Pět hvězdiček dávám kvůli tomu nečekanému, doslova bleskovému závěru. Musím říct, že něco takového mohl vymyslet jen vysoce kreativní člověk, který se jen tak něčeho nelekne. To bylo tak jediné plus filmu. Ba ne, ještě další plus za perfektní tip, jak zabránit holce jít na rande, se kterým nesouhlasíme (vyzvracet se jí do výstřihu). Na druhou misku vah musím bohužel dát mnohem víc věcí, např. gerontofilii toho bezdomoveckého surfaře. Místo aby si toužil po nějaké mladé kočce, představoval si umělou obstarožní Pamelu. To by mohl být příklad do učebnic matematiky pro první stupeň: Když se z jedné pet flašky vyrobí jedna flísová bunda (aspoň podle nápisu na kontejnéru na plasty), kolik by se jich vyrobilo z Pamely? Pak taky by se měl nad sebou zamyslet režisér, když dělal konkurs na ty Švédky. Přece na holky, co choděj dobrou půlku filmu nahoře bez, nevyberu ty s nejmenšíma a evidentně nijak pevnýma ňadrama. Každá jiná žena, co se ve snímku mihla, je měla na první pohled daleko lepší. No, dost možná maj v Americe nějakej zákon, že jako nepřitažlivý prsa se nepovažujou za sprostotu a můžou bejt i ve filmu pro mládež. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Slabá komedie, od režiséra slabé Surfové akademie. Ale v ní jsem se aspoň párkrát zasmál, a měl aspoň Mika Hughesa. Tohle ale nemá prakticky nic. Jen pěkný kočky, a taky toho Petera Danteho(hraje převážně ve filmech se Sandlerem). Ale to je vše co ten film má, postrádá to hlavní co komedie musí mít a to humor. Buď jsem ho nepostřehl nebo tu byl a tvůrci si myslely že jsou vtipný. Navíc ten ubohej konec byl vrchol. ()

sir-dave odpad!

všechny recenze uživatele

Odhadovaný rozpočet: 2.000.000$/// Naprosto prázdný děj stejně jako celý hotel na Kostarice a okolí. Toho prostředí si divák také příliš neužije (stále ten samý záběr na malý ostrůvek v dáli). Štáb si vystačil asi s 9 herci, 1 zbytečnou Pam a menším komparsem. Švédské sestřenice nemohli nalákat ani na své miniaturní poprsí. Sexističtí kamarádi byli většinu času trapní než vtipní a když už to směřovalo aspoň k tomu, že si užijeme závěrečnou surf podívanou s bývalým záchranařem Davidem "Cody" Chokachim, //SPOILER: tak to vlastně skončí dřív než to začne. KONEC SPOILERU//. Julianně Guill to sluší ale to je nehorázně málo. Vypadáš jako matka mých dětí. Řekl jsem to moc brzy? 3% ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama