Reklama

Reklama

O smyslu života

  • USA The Answer Man (více)
Trailer

Obsahy(1)

Arlen Faber (Jeff Daniels), kdysi slavný autor oblíbené spiritualistické knihy "Já a Bůh", se střetává se svobodnou matkou Elizabeth (Lauren Graham) a ze závistlosti vyléčeným mladíkem Krisem (Lou Taylor Pucci), kteří hledají smysl života. A Arlen je jimi i dvacet let od vydání své hojně překládané knihy stále považován za toho, kdo zná odpovědi na jejich otázky. Přestože on sám nemá ani tušení... (Jenda)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (91)

predators 

všechny recenze uživatele

Jo, bylo to super! ... Aaaano, bylo to ze života. ... Né, vůbec to nebylo nudné, ba naopak. ... Herci? Ti byli úžasní, přirozenost sama. ... Jo, i dojemné to je a holky budou plakat. ... Hmm, někteří kluci taky. ... Proč by mělo? Ale jo, je to i poučné. Vlastně by si z toho měl vzít každý příklad. ... Co? To já nevím, jestli existuje! ... A víte co? S těma otázkama už mi vlezte někam...jo, a taky je to vtipné... :-) 85% ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Baví mne sledovat mladé, krásné lidi, kteří, podporováni pobaveným smíchem publika, nacházejí tu pravou lásku, ale tentokrát jsem si ověřil, že i o vztahu poněkud odrostlejšího materiálu se dá natočit zábavný snímek. Tedy spíše půl snímku, protože ve druhé polovině humor uraženě opustil filmové plátno a nezodpovědně ho nahradilo mudrování příliš závažné na to, abych dokázal slavnostně snímku předat čtvrtou, původně připravenou, hvězdu. ()

Reklama

chrispe 

všechny recenze uživatele

V obsazení jsem viděla Lauren Graham a protože k ní mám velmi komplikovaný vztah (rozuměj mám ji ráda a nesnáším ji zároveň), tak mi to nedalo a podívala se na to. A byla jsem příjemně překvapená - i když jsem ke konci moc nechápala shazování viny za zpackanej život na Arlena... ale budiž. Pěkná oddychovka, která vám může dát i podněty k zamyšlení. Za mě čtyři. ()

st.jim 

všechny recenze uživatele

Hodně jsem přemýšlel, jestli 3 a nebo 4 *... Je to opravdu pěkný a pohodový příběh ze života, trošku romantický a komediální. Moc hezký herecký výkon Jeffa a Lauren zvedal celý film nahoru. Přesto mi tam něco chybělo, nějaká jiskra, všeho trochu víc. Zklamaný jsem byl z takového chladného konce. Hodnotím jako lepší průměr. ()

DarkoCohen 

všechny recenze uživatele

Největší devízou tohoto filmu je Jeff Daniels. Pomateného spisovatele, údájně promlouvajícího k Bohu, hraje bravurně. Při scéně kdy leze po čtyřech philadephskými ulicemi, se musel smát snad každý. A Lauren Graham, která se zde po dlouhé době hodně přiblížila všemi oblíbené gilmorovské Lorelai, mu zdařile sekunduje. Jinak bych se asi jen těžko přenesla přes počáteční nedůvěru, že tito dva spolu mohou vytvořit důvěryhodný pár a ke konci jim začala dokonce fandit. Zkrátka spokojenost dosáhla takové míry, že bych si aj s chutí přečetla ,,Me and God" a to jsem si vždycky myslela, že číst o Bohu, je ztráta času. 75% ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama