Reklama

Reklama

Skupina policistů se rozhodne pomstít smrt svého kolegy. Banda zločinců, která jej má na svědomí se ukrývá ve výškové budově na předměstí Paříže. Tam se po zuby ozbrojení policisté vydají. Trestná výprava se ale nezdaří a všechny navíc začnou ohrožovat zombie, kteří se zničehonic vyrojí. Policisté a zločinci tak musí spojit své síly, pokud chtějí přežít. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (194)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Milé překvapení z Francie, první půlhodinka je akční jak z drsné staré kriminální školy a pak co nastoupí zombie začne šílená akce, zombie samotní nevypadají nějak moc dobře, a dalo by se na nich dost věcí zlepšovat to samý o naprosto příšerný "hrdince" která vypadala jako zombi aniž by si dala make-up. Ale jinak nepřetržitá akce a hlavně zábavná ani minutu jsem se u filmu nenudil, a navíc hláška "Zavři dveře, teče to až sem" mě potěšila. Ale opět musím konstatovat dabing je příšernej. Nepouštět s Českým dabingem, ale jinak paráda. ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Koukat se jak do supersilného zombíka sřílí půl minuty čtyři týpci a zombík se jen vesele třepe a sejme dva z nich,protože nikoho nenapadne střílet jinam než do hrudníku=to je nuda.......Spousta hloupé akce,prázdné pokusy o moralizování,nesmyslné chování postav,nechtěně směšná drsnost=Velmi jednoduchá zábava,dobrá asi jen těsně po osihodinovce někde v továrně u pásu ()

Reklama

ghatos 

všechny recenze uživatele

Francouzi si za poslední dobu udělali dobré jméno v hororech, proto jsem se rozhodl dát šanci La Horde. Zvolil jsem špatně. Zombíci jsou (nejen) tady nudní. Nekonali se ani žádné velké gore orgie. Jen dvě scény stojí za povšimnutí (pytlík a bratr). Vadil mi taky prapodivný střih a zrychlené záběry při akci. Největším zážitkem z celého filmu je česká stopa, to se opravdu často neslyší :) ()

Curlyman 

všechny recenze uživatele

Jeden z najbrutálnejších, najkrvavejších a nahnusnejších zombie filmov za poslednú dobu, čo z neho robí nadpriemer. Miestami je to fakt ultrabrutálne, platí staré známe pravidlo, zabije ich strela do hlavy alebo v tomto prípade aj jej ručné rozmlátenie o stenu. Príbeh tu vôbec nie je potrebný, dokonca sa ani nedozviete, čo nákazu spôsobilo. Je to iba samé strieľanie a mlátenie sa prakticky od začiatku do konca. Je to fakt zábava, ale nič pre slabé žalúdky. ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Jak čtu komentáře, tak je očividné, že někteří lidé nejsou normální. Pokud tento film má něco společného se Španělským REC, tak já jsem koukal asi na jiný film. La Horde není špatný horový snímek se zombíkama. Co se dá od takových filmů očekávat? Prostě masakr a krev, což si myslím, že bylo splněno dokonale. Drsné hlášky chvilkou lezou krkem, ale hlášky dědy byli prostě špičkové. Po akční stránce je to bída a jako horor tento snímek funguje (krev a masakr)... 6/10 =60% ()

Galerie (33)

Zajímavosti (2)

  • Ve filmu hraje Čech v roli gangstera. V původním znění má i svoji českou hlášku "tak zavři ty dveře, dyť to teče až sem". Tu můžeme slyšet ve 14 minutě. (zdenda0)
  • Promítáno jako závěrečný film na mezinárodním filmovém festivalu s hororovou tématikou v Leedsu "Day Of The Dead" 7. 11. 2009. (facojurka)

Reklama

Reklama